baurak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tady taky nadherne tak jdu odpoledne cistit vuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tady je polojasno a občas svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 bando jdu pojist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tady taky nadherne tak jdu odpoledne cistit vuz Tak to já to umyl už ve čtvrtek. Na to už se opravdu nedalo dívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj bando, tady je pod mrakem Obídek už Romanka dovařuje ... MŃAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj kamaráde !!! To sem poslali zase z Čech Jó tak o tom se mě zas už jenom zdá (ale jenom doma páč ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nazdárek vespolek..tak už jsem se probudil a jsem už i po obědě..přemýšlím jestli taky nezajdu umýt auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj Kam jsi to jel těch 350 Km včera za pracovní zábavou ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Kura tu už jsem dlooouho nebyl.Já myl auto včera,dnes se nudím,asi půjdu někde se guljať v park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ahoj Kam jsi to jel těch 350 Km včera za pracovní zábavou ??? No měl jsem takový okruh...Praha-Most-Podbořany-Liblice-Mělník-Brandýs nad Labem-Podbořany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Dlouho panáčku, dlouho Ale k nám nejezdi protože v Brně nuda NENÍ !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No měl jsem takový okruh...Praha-Most-Podbořany-Liblice-Mělník-Brandýs nad Labem-Podbořany.. Doufám že na těch 7.zastávek jsi měl sebou aspoň nějakou pěknou Sněhurku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 čeče to opravdu neměl....navíc se mi zasekávají stěrače..to asi doma na koleni neopravím co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nazdárek vespolek..tak už jsem se probudil a jsem už i po obědě..přemýšlím jestli taky nezajdu umýt auto...tyyy jo, taky bych se chtel probudit a rovnou byt uz po obede ...to do sebe dostanes jidlo jako ve spanku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) čeče to opravdu neměl....navíc se mi zasekávají stěrače..to asi doma na koleni neopravím co? Takovou štrečku a bez společnosti - no nic moc !! Přijde na věc. Ale napřed bych se koukl než bych tam s tím jel. Editováno: 24. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tyyy jo, taky bych se chtel probudit a rovnou byt uz po obede ...to do sebe dostanes jidlo jako ve spanku? čeče to jsem se probudil a už jsem to cítil..rybí prsty s kaší,tak mě to vytáhlu za muj křivej nos z postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Přijde na věc. Ale napřed bych se koukl než bych tam s tím jel. No garny mi měnil celé ty páky ale dělá to pořád...tak nevím...prý se tam zadrhávají vodítka...nechám to koňovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Namazat když to drhne - na sucho taky nic moc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Namazat když to drhne - na sucho taky nic moc !!! No jo a pak to bude prokluzovat zase:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to musíš přiměřeně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Kura tu už jsem dlooouho nebyl.Já myl auto včera,dnes se nudím,asi půjdu někde se guljať v park No to teda jo...... Jinak jja uz taky po obidku.....Pangas a bramborova kase Auto,nemyju i kdyz jsem o tom take uvazoval..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Kurňa to jsem se přežral,chce to dvacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Kluci, s tím mytím je to nějaký nakažlivý, asi půjdu taky. Už jsme po obědě, tak hurá na chvilku do postele a pak na procházku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak to já to mám s mytím docela jasný,bo nemám co mejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jirko tak kdyby ti to chybělo tak můžeš přijet umejt mojeho kombajna..jeto kurna nějaké dlouhé a nechce se mi do toho:( jsem to líbej,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.