Leden 24, 200916 r Autor tady taky nadherne tak jdu odpoledne cistit vuz Tak to já to umyl už ve čtvrtek. Na to už se opravdu nedalo dívat
Leden 24, 200916 r Autor Ahoj kamaráde !!! To sem poslali zase z Čech Jó tak o tom se mě zas už jenom zdá (ale jenom doma páč ...)
Leden 24, 200916 r nazdárek vespolek..tak už jsem se probudil a jsem už i po obědě..přemýšlím jestli taky nezajdu umýt auto...
Leden 24, 200916 r Kura tu už jsem dlooouho nebyl.Já myl auto včera,dnes se nudím,asi půjdu někde se guljať v park
Leden 24, 200916 r Ahoj Kam jsi to jel těch 350 Km včera za pracovní zábavou ??? No měl jsem takový okruh...Praha-Most-Podbořany-Liblice-Mělník-Brandýs nad Labem-Podbořany..
Leden 24, 200916 r Autor No měl jsem takový okruh...Praha-Most-Podbořany-Liblice-Mělník-Brandýs nad Labem-Podbořany.. Doufám že na těch 7.zastávek jsi měl sebou aspoň nějakou pěknou Sněhurku !!!
Leden 24, 200916 r čeče to opravdu neměl....navíc se mi zasekávají stěrače..to asi doma na koleni neopravím co?
Leden 24, 200916 r nazdárek vespolek..tak už jsem se probudil a jsem už i po obědě..přemýšlím jestli taky nezajdu umýt auto...tyyy jo, taky bych se chtel probudit a rovnou byt uz po obede ...to do sebe dostanes jidlo jako ve spanku?
Leden 24, 200916 r Autor čeče to opravdu neměl....navíc se mi zasekávají stěrače..to asi doma na koleni neopravím co? Takovou štrečku a bez společnosti - no nic moc !! Přijde na věc. Ale napřed bych se koukl než bych tam s tím jel. Upraveno Leden 24, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 24, 200916 r tyyy jo, taky bych se chtel probudit a rovnou byt uz po obede ...to do sebe dostanes jidlo jako ve spanku? čeče to jsem se probudil a už jsem to cítil..rybí prsty s kaší,tak mě to vytáhlu za muj křivej nos z postele...
Leden 24, 200916 r Přijde na věc. Ale napřed bych se koukl než bych tam s tím jel. No garny mi měnil celé ty páky ale dělá to pořád...tak nevím...prý se tam zadrhávají vodítka...nechám to koňovi..
Leden 24, 200916 r Namazat když to drhne - na sucho taky nic moc !!! No jo a pak to bude prokluzovat zase:)
Leden 24, 200916 r Kura tu už jsem dlooouho nebyl.Já myl auto včera,dnes se nudím,asi půjdu někde se guljať v park No to teda jo...... Jinak jja uz taky po obidku.....Pangas a bramborova kase Auto,nemyju i kdyz jsem o tom take uvazoval.....
Leden 24, 200916 r Kluci, s tím mytím je to nějaký nakažlivý, asi půjdu taky. Už jsme po obědě, tak hurá na chvilku do postele a pak na procházku
Leden 24, 200916 r Jirko tak kdyby ti to chybělo tak můžeš přijet umejt mojeho kombajna..jeto kurna nějaké dlouhé a nechce se mi do toho:( jsem to líbej,,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.