Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj

Kam jsi to jel těch 350 Km včera za pracovní zábavou ???

No měl jsem takový okruh...Praha-Most-Podbořany-Liblice-Mělník-Brandýs nad Labem-Podbořany..

Vloženo
nazdárek vespolek..tak už jsem se probudil a jsem už i po obědě..přemýšlím jestli taky nezajdu umýt auto...
tyyy jo, taky bych se chtel probudit a rovnou byt uz po obede ...to do sebe dostanes jidlo jako ve spanku? lol
Vloženo (editace)
čeče to opravdu neměl....navíc se mi zasekávají stěrače..to asi doma na koleni neopravím co?

Takovou štrečku a bez společnosti - no nic moc !!

Přijde na věc. Ale napřed bych se koukl než bych tam s tím jel.

Editováno: , autor: Hrábě Fernétti
Vloženo
tyyy jo, taky bych se chtel probudit a rovnou byt uz po obede ...to do sebe dostanes jidlo jako ve spanku? lol

čeče to jsem se probudil a už jsem to cítil..rybí prsty s kaší,tak mě to vytáhlu za muj křivej nos z postele...

Vloženo
Přijde na věc. Ale napřed bych se koukl než bych tam s tím jel.

No garny mi měnil celé ty páky ale dělá to pořád...tak nevím...prý se tam zadrhávají vodítka...nechám to koňovi..:)

Vloženo
Kura tu už jsem dlooouho nebyl.Já myl auto včera,dnes se nudím,asi půjdu někde se guljať v park

No to teda jo......

Jinak jja uz taky po obidku.....Pangas a bramborova kase :palec2:

Auto,nemyju i kdyz jsem o tom take uvazoval.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...