Únor 1, 200916 r Zdravim te Kony .... Staci trosku dyl pospat a hned ma clovek rano i odpoledne ,,, Ale ,stihl jsem si zajet uz i zablbnout s autem akorat ja vul zas si nevzal fotak na nejaky to zimni soutezni foto
Únor 1, 200916 r Ja mam utak zaranej dost ,tak jsem to byl trosko rozručkovat na jednu plochu co tu mame,,ale jen zlehka .... Dneska jetu krasne tak byla i naladicka...
Únor 1, 200916 r Jasný, tady taky krásně, byla by náladička, ale obě auta umytý a jak taje tak akorád bordel všude
Únor 1, 200916 r J,tak to je jasny no .Pak skoda casu hned si to zas*at .... Ja mam prave pokazde takovou smulu ,ze kdyz se autak nalesti do hodinky nebo na druhy den zacne prset ...
Únor 1, 200916 r Tady pres noc neco malo jo,,ale jelikoz sviti slunko o 100/6 tak je to pomalu pryc..
Únor 1, 200916 r Mam takovy blby tuseni ,ze si na to jeste pockame .... Uvazoval jsem,ze si necham na zimu autak polepit pruhlednou folii a na jare ji sloupnu ,,bude jako novy
Únor 1, 200916 r Zdarec kuci. Tak ja uz po O,vygruntovane doma,ale auto zajebane jak slak . Uvazoval jsem take ze nekam skanu zabordit,ale nejak se mi nece.
Únor 1, 200916 r brý odpoledne:) jsem už zase doma...auto před domem, ale totálně zahnojené, přemýšlím zda má cenu s tím něco dělat... Upraveno Únor 1, 200916 r od lukyssek
Únor 1, 200916 r zdar kluci Luky kašli na to, nemá to cenu. já to mám taky jak kdybych byl solné auto, ale co se dá dělat
Únor 1, 200916 r Styndis: jj dlabu na to, ale sere mě to, už aby bylo teplo.....auto je ted fakt jak solná koule:(
Únor 1, 200916 r myslel jsem, že to dneska opláchnu, ale je pod nulou a táta by se pak nedostal z garáže
Únor 1, 200916 r ja chtěl taky krapet oplachovat, ale kašlu na to...včera na chatě jsem akorát vyměnil olej a trochu vyluxoval uvnitř, holt ted musí auto sloužit, na jaře mu zase pořádnou očistou posloužím já
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.