MichalF Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 TDi PD OII lenochu - takhle dlouho se válet v postýlce, že se nestydíš ... fuj .. ja myslel ze nejakeho 147kW mazlika ... nestydim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 @Baurak : cau pane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ahoj Michale, vse nej do noveho roku :-) taky doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ... fuj .. ja myslel ze nejakeho 147kW mazlika... nestydim ee, jen 103 kW Jaký byl fotbálek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ahoj Michale, vse nej do noveho roku :-)taky doma?? Jojo i tobe pane ! Jojo doma valim se v postylce a premejslim, jestli mam vstat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ee, jen 103 kW Jaký byl fotbálek?? No slo to ... takovej pomalejsi ... kluci meli jeste promile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 @Baui : koukni do Nase konicky a ... dal jsem odkaz na nejake footos z litani Uz to zacina litat jak si predstavuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ee, jen 103 kW Jaký byl fotbálek?? to máme doma a je to pěknej křáp kdo se válí v posteli, tak je lemra k obědu proběhla čína, paráda, mlasknul jsem si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 U mě oběd - kokosový perník domácí výroba - polotovar z tesca Bobíku, připadáš si arogantní?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hojec ve spolek konečně mám trochu klidu a můžu zavítat mezi vás - přítule šla na oběd s kámoškou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 takže jsi to jen nasypala do misky, zapla mixér a upekla. Že je to připálený ani ne, nepřipadám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 takže jsi to jen nasypala do misky, zapla mixér a upekla. Že je to připálený ani ne, nepřipadám Bych ti to vyfotila, ale už sem to spapkala - mixer sem nezapla - metlickou jsem to umíchala, pak koks do toho pridala a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak napéct znovu, šup hoy, Daku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak napéct znovu, šup hoy, Daku to až v týdnu, doma na mě čeká ještě kus v pekáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no a já dneska neměl zákusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 to já zas zákusek měl dal sem si Viennettu a už se těším na brusle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Nazdárek sype a sype ... Taky se dneska chystam na led tak doufam,ze bude plocha kvalitni .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jery a kam jezdíš? já jedu na rybník, je to lepší než kluziště s umělým ledem co tu máme.. navíc tam je protivná obsluha .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ts, to já suším hubu a pracuju, oni se cpou a ještě se jdou klouzat, pch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no a já dneska neměl zákusek bo si ho neumíš upéct Ahoj kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 neříkej že seš v práci Tome? to já ještě užívám dovču, nesmysl vstávat na jeden den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ale umím jen jsem línej, tak to raději nebudu mít nic, stejně jsem vykynutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 neříkej že seš v práci Tome? to já ještě užívám dovču, nesmysl vstávat na jeden den no vidíš, to já si raději tu "dovolenou" nebudu drobit a vyberu si ji hezky celou, v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak mě v létě taky čeká dovča - jen 14 dní, zbytek "rozdrobím" mám 25 dní, tak co s tím dneska se mi rozsvítily kontrolky serva, ASR a ABS, tak sem vypnul motor, nastartoval a stejně to svítilo až když sem se rozjel, tak to zhaslo napadlo mě, že zas bude v pr.eli čidlo ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jery a kam jezdíš? já jedu na rybník, je to lepší než kluziště s umělým ledem co tu máme.. navíc tam je protivná obsluha .. Bydlim v lokalite kde je rybniku docela dost ,akorat ted jeden co mam asi 200 metru od baraku nam vypustili tak se jdu mrknout o par metru dal je to lepsi jak na stadaku nebo umeline,,alespon se muzes vyradit a nikdo te nehlida... Na bruslaku me stve ta ochranka a ty kvanta lidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.