Leden 2, 200916 r TDi PD OII lenochu - takhle dlouho se válet v postýlce, že se nestydíš ... fuj .. ja myslel ze nejakeho 147kW mazlika ... nestydim
Leden 2, 200916 r ... fuj .. ja myslel ze nejakeho 147kW mazlika... nestydim ee, jen 103 kW Jaký byl fotbálek??
Leden 2, 200916 r ahoj Michale, vse nej do noveho roku :-)taky doma?? Jojo i tobe pane ! Jojo doma valim se v postylce a premejslim, jestli mam vstat
Leden 2, 200916 r ee, jen 103 kW Jaký byl fotbálek?? No slo to ... takovej pomalejsi ... kluci meli jeste promile
Leden 2, 200916 r @Baui : koukni do Nase konicky a ... dal jsem odkaz na nejake footos z litani Uz to zacina litat jak si predstavuju
Leden 2, 200916 r ee, jen 103 kW Jaký byl fotbálek?? to máme doma a je to pěknej křáp kdo se válí v posteli, tak je lemra k obědu proběhla čína, paráda, mlasknul jsem si
Leden 2, 200916 r U mě oběd - kokosový perník domácí výroba - polotovar z tesca Bobíku, připadáš si arogantní??
Leden 2, 200916 r hojec ve spolek konečně mám trochu klidu a můžu zavítat mezi vás - přítule šla na oběd s kámoškou
Leden 2, 200916 r takže jsi to jen nasypala do misky, zapla mixér a upekla. Že je to připálený ani ne, nepřipadám
Leden 2, 200916 r takže jsi to jen nasypala do misky, zapla mixér a upekla. Že je to připálený ani ne, nepřipadám Bych ti to vyfotila, ale už sem to spapkala - mixer sem nezapla - metlickou jsem to umíchala, pak koks do toho pridala a bylo to
Leden 2, 200916 r Nazdárek sype a sype ... Taky se dneska chystam na led tak doufam,ze bude plocha kvalitni .)
Leden 2, 200916 r Jery a kam jezdíš? já jedu na rybník, je to lepší než kluziště s umělým ledem co tu máme.. navíc tam je protivná obsluha ..
Leden 2, 200916 r neříkej že seš v práci Tome? to já ještě užívám dovču, nesmysl vstávat na jeden den
Leden 2, 200916 r neříkej že seš v práci Tome? to já ještě užívám dovču, nesmysl vstávat na jeden den no vidíš, to já si raději tu "dovolenou" nebudu drobit a vyberu si ji hezky celou, v létě
Leden 2, 200916 r tak mě v létě taky čeká dovča - jen 14 dní, zbytek "rozdrobím" mám 25 dní, tak co s tím dneska se mi rozsvítily kontrolky serva, ASR a ABS, tak sem vypnul motor, nastartoval a stejně to svítilo až když sem se rozjel, tak to zhaslo napadlo mě, že zas bude v pr.eli čidlo ABS
Leden 2, 200916 r Jery a kam jezdíš? já jedu na rybník, je to lepší než kluziště s umělým ledem co tu máme.. navíc tam je protivná obsluha .. Bydlim v lokalite kde je rybniku docela dost ,akorat ted jeden co mam asi 200 metru od baraku nam vypustili tak se jdu mrknout o par metru dal je to lepsi jak na stadaku nebo umeline,,alespon se muzes vyradit a nikdo te nehlida... Na bruslaku me stve ta ochranka a ty kvanta lidi ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.