Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak v sauně nemužu pořádně dejchat a nedělá mi to prostě dobře.To samé horká voda.

Jinak ode dneška mě zdravte na dálku,jo? Zlevnujeme elektriku a pomáháme v krizi! :smich:

Jojo to zlevňování znám..slevníte elektriku o 13 a zdražít pronájem hodin 15% :) Takže sleva no:)

Ale zase jako ČEZu fandím..má zisk jen díku tomu že to není statní podnik..kluci ve vedení se aspoň o něco nsaží..bejt to státní tak to akorát dotujeme :)

Sakra já mám dneska žížu..:)

Vloženo

Jojo líbilo se mi to...Jsou tam dobré hlášky...Je to o tom jak dokáže zamilovat i starší generace...Ale jako doporučuji..je možné že se to někomu nebude líbit,ale každý máme názoe..mě se to líbilo!

Vloženo

V pohodě...no uvidíš,snad se to bud elíbit..vem sebou nějakou číču a hned bude líp :)

Tady je nějak mrtvo dneska..to všichni zase asi někde chlastaj z tej boleslavy .. a ráno budou z bolehlavy :)

Vloženo

Yetiho jsem ještě nezkoumal :) Jsem na to zvědavý...ale spíš bych teď skočil do nějakého tranportera.nějak mě ta malá auta už neberou..taková X5 by bodla:) kolegyně v práci má X6 ale nic moc...vzadu je to moc nízké..

Vloženo

Včera když jsem tady vylejzal z auta tak jela kolem RS4 a já slintal..řídil to nějaký tatík a vzadu měl synáčka...Asi to byl automat...Ale zvuk je u toho libovej, bylo znát když šlápl na plyn...to by se mi taky líbilo,ale nevím kdo by to živil :) BYch měl nohu pořád na podlaze abych si vychutnal ten zvuk...je to taková pěkná žába jak je to rozšířené...

Vloženo

Ty výkonnější Audi jsou myslím všechny v automatu.

Jinak, že bych to neuživil bych se nebál, když bych už na to měl. :)

Strašně se mi ty Audiny líbí. A ta RS6 je opravdu mazec - 5.0 FSI 10 válcu dvě turba a asi 530 koní na 2 tuny.

Vloženo

Opravdu? Tak to bych se opravdu divil.

Passat R36

3.6 6válcu 220kW (300k) 350Nm 2,2t 0-100 5,6s

Audi RS6

5.0 10válcu 426kW (580k) 650Nm 2x turbo váhu jsem nenašel ale bude mít tak 2,5t

0-100 4,6

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...