Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak v sauně nemužu pořádně dejchat a nedělá mi to prostě dobře.To samé horká voda.Jinak ode dneška mě zdravte na dálku,jo? Zlevnujeme elektriku a pomáháme v krizi! Jojo to zlevňování znám..slevníte elektriku o 13 a zdražít pronájem hodin 15% Takže sleva no:) Ale zase jako ČEZu fandím..má zisk jen díku tomu že to není statní podnik..kluci ve vedení se aspoň o něco nsaží..bejt to státní tak to akorát dotujeme Sakra já mám dneska žížu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jj.Já to raději komentovat nebudu protože je to můj chlebodárce a děkuju tomu pánoví nahoře že tuto práci mám. Jinak si jdu udělat kávu-pravou brazilskou...dá si někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 jojo jednu s vaječníkem bych si dal.. Neviděli jste už nkdo Líbáš jako Bůh??Já na tom byl včera a fakt bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Vidiš to...a já myslel že to je totální kravina.Fakt to stoji za to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jojo líbilo se mi to...Jsou tam dobré hlášky...Je to o tom jak dokáže zamilovat i starší generace...Ale jako doporučuji..je možné že se to někomu nebude líbit,ale každý máme názoe..mě se to líbilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Luky: zkusim to ale jestli se mi to nebude líbit tak mi vrátiš vstupny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Luky?To jsem nějak nepochopil..ale jako stojí to za to uvidíš Ale moc tam nenosí kozačky no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ježiš! Promin! Jasně...omlouvám se.Ty nejsi Lukyn.Já to o vikendu zkusim a dám reference.Každopádně díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 V pohodě...no uvidíš,snad se to bud elíbit..vem sebou nějakou číču a hned bude líp Tady je nějak mrtvo dneska..to všichni zase asi někde chlastaj z tej boleslavy .. a ráno budou z bolehlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To víš..chlapci se připravuji na představení nového modelu...tak trénujou Yeti bude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 To víš..chlapci se připravuji na představení nového modelu...tak trénujou Yeti bude! Yetiho nechci,cekam na FIIRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Yetiho jsem ještě nezkoumal Jsem na to zvědavý...ale spíš bych teď skočil do nějakého tranportera.nějak mě ta malá auta už neberou..taková X5 by bodla:) kolegyně v práci má X6 ale nic moc...vzadu je to moc nízké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 (editace) Mně by bodla Audi RS6 Opravdu luxusní, a hlavně ten výkon s tím bych ukázal našim slavným pasatům záda . Editováno: 17. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Včera když jsem tady vylejzal z auta tak jela kolem RS4 a já slintal..řídil to nějaký tatík a vzadu měl synáčka...Asi to byl automat...Ale zvuk je u toho libovej, bylo znát když šlápl na plyn...to by se mi taky líbilo,ale nevím kdo by to živil BYch měl nohu pořád na podlaze abych si vychutnal ten zvuk...je to taková pěkná žába jak je to rozšířené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ty výkonnější Audi jsou myslím všechny v automatu. Jinak, že bych to neuživil bych se nebál, když bych už na to měl. Strašně se mi ty Audiny líbí. A ta RS6 je opravdu mazec - 5.0 FSI 10 válcu dvě turba a asi 530 koní na 2 tuny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Passatu záda??? R36 rozhodně záda neukáže.Na to zapomen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Opravdu? Tak to bych se opravdu divil. Passat R36 3.6 6válcu 220kW (300k) 350Nm 2,2t 0-100 5,6s Audi RS6 5.0 10válcu 426kW (580k) 650Nm 2x turbo váhu jsem nenašel ale bude mít tak 2,5t 0-100 4,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Bre rano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ahoj, jde se makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak za noc zas 15cm bilejch sracek sem smetaval z auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 zdarec! tak dnes trochu prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 tjo, yase 15 čísel, to už tam máte fakt metrový yávěje okolo silnic ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jo to mame urcite ... to mozna vic ... jako fakt maso. Uz se jezdi docela blbe :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ovi : bre rano ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 zdarek Michal a Bobik! tak dnes to vypada ze budu muset chvili delat.. ale divny kdyz jsem v praci ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.