Únor 18, 200916 r zdarek tak jak? koukam ze dnes se pracuje na vsech frontach covece streda nejhorsi... ja myslel ze nevstanu ... dneska nemakam uz sem si to odprisahnul. Neco noveho ?
Únor 18, 200916 r covece streda nejhorsi... ja myslel ze nevstanu ... dneska nemakam uz sem si to odprisahnul. Neco noveho ? no ja tady neco dosolicham a kaslu na to - ted hledam neco co mi otevre corelovsky veci nejakej convertor ale nemuzu nic najit..
Únor 18, 200916 r Ovi : co bude mít Jirka za to auticko ?? no hele to ja prasknout nemuzu to on potom povi a nebude to dlouho trvat...
Únor 18, 200916 r no ja tady neco dosolicham a kaslu na to - ted hledam neco co mi otevre corelovsky veci nejakej convertor ale nemuzu nic najit.. jooo todle to je umeni, to je vzdycky porod sehnat neco pouzitelnyho
Únor 18, 200916 r no hele to ja prasknout nemuzu to on potom povi a nebude to dlouho trvat... ten je tajemnej jak hrad v Karpatech... no tak nechame se prekvapit
Únor 18, 200916 r jooo todle to je umeni, to je vzdycky porod sehnat neco pouzitelnyho skoncila license na corel a sem marnej musim rychle zabehnout na net a neco vymyslet
Únor 18, 200916 r skoncila license na corel a sem marnej musim rychle zabehnout na net a neco vymyslet me neco napadlo, kasli na to a nemakej
Únor 18, 200916 r me neco napadlo, kasli na to a nemakej sem objednal dalsi no dnes do obeda a potom uz nohy do vzduchu..
Únor 18, 200916 r sem objednal dalsi no dnes do obeda a potom uz nohy do vzduchu.. kdyz tak mluvis o jidle ... , zacina to na me prichazet
Únor 18, 200916 r Pořád tady sněží (Ostravsko). Už mě to opravdu nebaví, pořád odhazovat ten sníh. Jak to vypadá u vás?
Únor 18, 200916 r Pořád tady sněží (Ostravsko). Už mě to opravdu nebaví, pořád odhazovat ten sníh. Jak to vypadá u vás? Teď klidek (Praha) Ale je to taky +/- promněnlivé chvilku jo chvilku ne .... ale Berounsko totalka rano
Únor 18, 200916 r A pak, že je prý globální oteplování - houby zima bude a pořádná. jóoo tak ja myslel ze si mel na mysli ten song co ted leti ve svech hitparádách
Únor 18, 200916 r Ove , Jerro : to je jeno ... kuci rekne te mi muze policajt prolejzat auto a zjistovat co mam za vybavenicko ?
Únor 18, 200916 r Ove , Jerro : to je jeno ... kuci rekne te mi muze policajt prolejzat auto a zjistovat co mam za vybavenicko ? jak yslis jako vybavenicko? pov. vybava, rezervu nebo jestli mas xenony a navigacku?
Únor 18, 200916 r jak yslis jako vybavenicko? pov. vybava, rezervu nebo jestli mas xenony a navigacku? konkretne xeny , mam ten halogeny - je tam cocka .. on prece kdyz budu stat a mit vypnuto nepozna co je za cockou ... muze chcit otevrit haubnu aby se podival ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.