Únor 18, 200916 r Ove , Jerro : to je jeno ... kuci rekne te mi muze policajt prolejzat auto a zjistovat co mam za vybavenicko ? Může - pokud má důvodné podezření. Teď jde jen o to co jsi myslel tím - proljezat - jako, že se ti mrkne do kufru či co?
Únor 18, 200916 r Nazdárek kucííí tak já taky pilně makám..tady v Holešovicích není památka po sněhu a na Chodově je ho mrtě..to jsou mi věci...
Únor 18, 200916 r Nazdárek kucííí tak já taky pilně makám..tady v Holešovicích není památka po sněhu a na Chodově je ho mrtě..to jsou mi věci... V Opletalce ani vločka .)
Únor 18, 200916 r konkretne xeny , mam ten halogeny - je tam cocka .. on prece kdyz budu stat a mit vypnuto nepozna co je za cockou ... muze chcit otevrit haubnu aby se podival ? to mumusi byt u prdele - jedine ze by nefungovali nebo to byl floyd-tuner tak ho to zajimalo...
Únor 18, 200916 r Nazdárek kucííí tak já taky pilně makám..tady v Holešovicích není památka po sněhu a na Chodově je ho mrtě..to jsou mi věci... cus taky makam ale snih tu je...
Únor 18, 200916 r Zdravim vsecky...., Evers - Co se tyce povinne vybavy ,tak ma veskere pravo se ti kouknout jestli tam mas 3uhelnik,rezervu,zarovky,pojistky atd ... Pak dopravka prolejza auto zpusobem jestli ,mas vsecky ok gumy,jestli nemas duravou podlahu ,STK+emise,to e ale klasika .... No ,ale pokud neni duvod jako napriklad u tebe tak nikam jinam nez do kufru lezt nemusi .... to jen v pripade kdyby ti nesvitila zarovna nebo mel treba ''cervene parkovacky'' tehda by ti mohl asistovat u vymeny ....
Únor 18, 200916 r to mumusi byt u prdele - jedine ze by nefungovali nebo to byl floyd-tuner tak ho to zajimalo... takze myslíš nebát se toho a klidně to tam šoupnout, nebude mě prudit každej pitomec
Únor 18, 200916 r takze myslíš nebát se toho a klidně to tam šoupnout, nebude mě prudit každej pitomec vubec - taky mam xena a jeste nepredelany natvrdo... na zelenace se*u
Únor 18, 200916 r Do 11:30 ... jsem nejak mimo no ty brdo to je mazec tak teda preji dobre rano ja se chystam na O
Únor 18, 200916 r no ty brdo to je mazec tak teda preji dobre rano ja se chystam na O No já něco pojedl a jedu se podívat do práce aby mi neříkali, že jsem prase líný
Únor 18, 200916 r Zdarec, koukam, zase s krizkem po funuse.............. Sobota se fakt vydarila. Skoda toho drivejsiho odchodu .-) Cest
Únor 18, 200916 r Zdarec,koukam, zase s krizkem po funuse.............. Sobota se fakt vydarila. Skoda toho drivejsiho odchodu .-) Cest podivej se na nej na kluka jinak sem uz taky po O
Únor 18, 200916 r No já něco pojedl a jedu se podívat do práce aby mi neříkali, že jsem prase líný ale neblbni to uz nema cenu..
Únor 18, 200916 r Gulášovka, hromada zapečenejch těstovin s okurkou, flint, kofila a kinder vajíčko vcera jsem byl u ukrajinky a zase tam byla slecinka
Únor 18, 200916 r ahoj Jery....už aby bylo zítra(malej pátek)... cus tak ja mam malej patek uz od pondelka - dnes snad klid
Únor 18, 200916 r Ovi: to já mam od pondělka furt prace hafo....zítra mě čeká jen nějaký celodení školení tak si snad krapet odpočinu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.