Únor 24, 200916 r Bré dopoledne .... Ovi copak mas za vyroci ? zdarek! no preci Registrován: 24-February 06 urcite dostanu hodnotne dary od admina treba v podobe banu ci napomenuti
Únor 24, 200916 r zdarek!no preci Registrován: 24-February 06 urcite dostanu hodnotne dary od admina treba v podobe banu ci napomenuti Jo ták No to by bylo pekny dostat nejaky darkovy balicek od skodahome
Únor 24, 200916 r Jo ták No to by bylo pekny dostat nejaky darkovy balicek od skodahome a v nem nas*ano :smich:
Únor 24, 200916 r a v nem nas*ano :smich: Škodahovno jeste asi nikdo nedostal ... co jinac dneska ? ... kde jsou vseci
Únor 24, 200916 r makaj - ja taky ale stiham sem odepisovat jinac ted mi kolega prinesl kureci kapsu se syrem jako svacu :) parada
Únor 24, 200916 r zdarek!no preci Registrován: 24-February 06 urcite dostanu hodnotne dary od admina treba v podobe banu ci napomenuti máš u mě ruma
Únor 24, 200916 r makaj - ja taky ale stiham sem odepisovat jinac ted mi kolega prinesl kureci kapsu se syrem jako svacu :) parada Jasny ,ja mam ted trosku volnejsi chvilku hh,ale zachvii na to zas vlitnu ... J,takovou kapsu bych si dal tez
Únor 24, 200916 r jo kapsa dobra ale uz nejni Nedivim se ... Kurec ted jsem se sehnul pro papiry pod stul a mam bloknutou pater kruci .,, Potrebuju nejakou pomocnici co mi udela v tehletech pripadech masage
Únor 24, 200916 r Nedivim se ... Kurec ted jsem se sehnul pro papiry pod stul a mam bloknutou pater kruci .,, Potrebuju nejakou pomocnici co mi udela v tehletech pripadech masage co v rehle pripadech - spis by se mela ohejbat pro ty papiry...
Únor 24, 200916 r co v tehle pripadech - spis by se mela ohejbat pro ty papiry... Joo,,to by taky slo
Únor 24, 200916 r čest práci soudruzi, tak už i já makám... Zdár ... no koukam,že mas peknou pracovni dobu Ovi - Neco vymyslim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.