O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 čoveče dyk já už dřu 3 a čtvrt hodiny ty kraaavo neblaaazni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hosi dnes mam vyroci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bré dopoledne .... Ovi copak mas za vyroci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak sem poslal kolegu do masny : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bré dopoledne .... Ovi copak mas za vyroci ? zdarek! no preci Registrován: 24-February 06 urcite dostanu hodnotne dary od admina treba v podobe banu ci napomenuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 zdarek!no preci Registrován: 24-February 06 urcite dostanu hodnotne dary od admina treba v podobe banu ci napomenuti Jo ták No to by bylo pekny dostat nejaky darkovy balicek od skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Jo ták No to by bylo pekny dostat nejaky darkovy balicek od skodahome a v nem nas*ano :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 a v nem nas*ano :smich: Škodahovno jeste asi nikdo nedostal ... co jinac dneska ? ... kde jsou vseci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 makaj - ja taky ale stiham sem odepisovat jinac ted mi kolega prinesl kureci kapsu se syrem jako svacu :) parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 zdarek!no preci Registrován: 24-February 06 urcite dostanu hodnotne dary od admina treba v podobe banu ci napomenuti máš u mě ruma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 máš u mě ruma sakra vzdyt vis,ze ja nepiju rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 právě, vím, že ty ho nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 makaj - ja taky ale stiham sem odepisovat jinac ted mi kolega prinesl kureci kapsu se syrem jako svacu :) parada Jasny ,ja mam ted trosku volnejsi chvilku hh,ale zachvii na to zas vlitnu ... J,takovou kapsu bych si dal tez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 právě, vím, že ty ho nerad presne tak Jero - jo kapsa dobra ale uz nejni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak a za chvilu budu dnes v poločase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jo kapsa dobra ale uz nejni Nedivim se ... Kurec ted jsem se sehnul pro papiry pod stul a mam bloknutou pater kruci .,, Potrebuju nejakou pomocnici co mi udela v tehletech pripadech masage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak a za chvilu budu dnes v poločase tak to ja az ve 12:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Nedivim se ... Kurec ted jsem se sehnul pro papiry pod stul a mam bloknutou pater kruci .,, Potrebuju nejakou pomocnici co mi udela v tehletech pripadech masage co v rehle pripadech - spis by se mela ohejbat pro ty papiry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 co v tehle pripadech - spis by se mela ohejbat pro ty papiry... Joo,,to by taky slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 čest práci soudruzi, tak už i já makám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 už bylo na čase v 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Joo,,to by taky slo navrhni ji to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 čest práci soudruzi, tak už i já makám... cest - prej uz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 čest práci soudruzi, tak už i já makám... Zdár ... no koukam,že mas peknou pracovni dobu Ovi - Neco vymyslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To je bordel tady ... asi se nam stratili 4 palety zbozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.