Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nevím, čím to je,ale přes zimu je to vždy o 100% horší než v létě. pravda přeci v létě jsi pokud to jde hlavně mimo auto když někam razíš takže vše co jíš a piješ tak provádíš venku z auta.. v zimě, když proběhne narychlo nějaká ta bageta či sváča tak tláskáš v autě a je to pak znát. mě zatím šroubyk a šrouby držej pevně jak mají... snad... No ja se v aute snazim moc nejist ,ikdyz se nejake te bagete semtam taky nevyhnu ,ale hlavne bude mazec dostat zase do pucu palubovku ,tapecy sedacky a hlavne koberec,pod tim bahnem ,snehem soli a kdovi cim jeste pekne trpi .... Ono ja jezdim kazdy vikend na chalupu a tady ty cesty nejsou zrovna hladoucky ,drnca to neskutecne ,nemluve o tom kdyz po ceste projede takova rolba ,to se pak clovek trepe jeste kdyz vyleze z auta.Hlavne tapecy delaj kraval no a to ja nerad .... Ovi- Ja to zenske raci rikat ani nebudu pac bych dostal na starost jeste dalsi autak a myslim,ze u octy se zapotim dost ,nebo jak rikas,pomysli si ,ze jsem blazen a obvini me ,ze se ji nevenuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ja sem si tohle poresil - mlada ma peugeotka malyho takze to si uklizi sama a vetsinou v den jako ja (ne tak casto ) takze maka a potom ji bolej ruce - jeste ji radim at maka a pritlaci takze po me nic nechce a pak kdyz to vsechno cistim jeste o 3 hodky dyl nez ona tak jen krouti hlavou a mysli si ze sem fakt blazen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 No ja stravim u auta s kyblikem taky hodne casu ,,nejim nepiju ,ale hlavne ,ze se autak leskne ... Jednou jsem byl umyt zenske obadva auta potom co jsem domyl svoje,ale vis jake to je ,,, oplachnout prejez saponatem oplachnout a dat oschnut do garaze ... Svoje si pekne vysusim ,navoskuju ,projedu plasty silikonem ...navonim ,,,jej,se tak tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nazdarek ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nazdarek ve spolek zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nazdarek ve spolek zdarek! tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nazdarek ve spolek Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hosi dneska jedu jako sroub uz tooooolik prace za mnou... to zase bude ve ctvrtek flakacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 cece celkem busy nemam cas sem ani poradne zabrednout, mmnt zase nejakej virtual server dole chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tady to je samej ájtý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tady to je samej ájtý no nikdo jinej by tu asi sedet nemohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 já jsem vyučenej řezník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 kurec at uz MS udela poradnej FS kterej se nebude prat o soubory s antivirem a VS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 zpet, vyreseno. Chlapi porad nevim jestli mam prejit na leto na 18" nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 já jsem vyučenej řezník reznik rumar dnes jsem dal jeden od firmy BRUGAL Dominikan..... lahoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 zpet, vyreseno. Chlapi porad nevim jestli mam prejit na leto na 18" nebo ne. a prodal bys mi 17" pegasy? pokud ano tak ti poradim ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) prodal pokud nabidnes zajimavou cenu Cti a posli pres SZ nabidku nejsem uplne rozhodnutej a tak sbiram nabidky, dve gumy jsou na vyhozeni dve letni sezonu 09 vydrzi. Editováno: 24. Únor 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 reznik rumar dnes jsem dal jeden od firmy BRUGAL Dominikan..... lahoda... rum můžu pouze v pečivu (dorty a ták) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 rum můžu pouze v pečivu (dorty a ták) taky ho moc nemusim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 rum můžu pouze v pečivu (dorty a ták) rumu je do peciva skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To je den to bych blil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ne nastul nebo me do piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ne nastul nebo me do piva neboj .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To je den to bych blil . tak to mi povidej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 rumu je do peciva skoda asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.