O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ovi & Evers .... Mate recht,dneska uz to prdim tak se mi to libi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bobe : abys to tam zitra nasel, jestli budou mit autaky zaflakany ( jako ze sracky sou ted vsude ) tak uvidis prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ovidius: jj zítra ráno si na ně posvítím. Stíral jsem z blatníku bílou barvu, takže zelen bude zase na bílém. presne - pockat a pripadne zjistit kdo v kolik odjizdel..... ale pochybuju ze doptycnej prijede na misto cinu tim autem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 varianta jedna: pipka v bílé Fabii kombi nebo frajer v bílé O1 liftback. Všiml jsem si toho až teď doma. Co si vzpomínám, tak už tam nestálo ani jedno bílé auto. Tak nemělo smysl se tam vracet. Zítra během dne půjdu na tajné výzkumy, ale stejně nikomu nic nedokážu. Jen budu asi vědět do koho si kopnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 presne - pockat a pripadne zjistit kdo v kolik odjizdel..... ale pochybuju ze doptycnej prijede na misto cinu tim autem..... lidské blbosti se meze nekladou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 měl jsi si to nafotit... a pak se sním buď domluvit nebo nahlásit že odjel od nehody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 varianta jedna: pipka v bílé Fabii kombi nebo frajer v bílé O1 liftback. Všiml jsem si toho až teď doma. Co si vzpomínám, tak už tam nestálo ani jedno bílé auto. Tak nemělo smysl se tam vracet. Zítra během dne půjdu na tajné výzkumy, ale stejně nikomu nic nedokážu. Jen budu asi vědět do koho si kopnout. Bobik co dnes delas? mel bych namet jak ti spravit naladu.... ale neboj zadna vodrovnavacka kamos by me potom hodil domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ovi: paráda, kde? rozvoj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) proc kopnout, neblbni prijdes provnas vejsku jestli bude sedet tak se rozhodnes bud pujdes zvonit na panicku s F nebo na borca s O podle toho ktery atou bude skrably samozrejme jinak jit za panickou s F vymahat uhradu skody od borca s OI nevim nevim a nebo zavonis na dopravni polici co resis ? Editováno: 24. Únor 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bobik co dnes delas? mel bych namet jak ti spravit naladu.... ale neboj zadna vodrovnavacka kamos by me potom hodil domu nj Ovi a zaminka je na svete co -,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 měl jsi si to nafotit...a pak se sním buď domluvit nebo nahlásit že odjel od nehody... i kdybych si to nafotil, tak to nic neřeší. Když se nikdo nepřizná, tak nikomu nic nedokážu. Zejtra si to vobčíhu a alespoň budu tušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ovi: paráda, kde?rozvoj? ojojojoj klidne - jeste to neni 100% ale kamos jede sem na 19:00 - mozna lehce po a hodil by me tam a potom byy me +- 22:00 ci 23:00 nalozil a jel bych Home je mi jedno kde co treba vez? co Dimi? mam mu callnout nebo na nej zafungujes lip ty? ja zejtra nebusdu moct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nj Ovi a zaminka je na svete co -,??? :smich: psssst ty voe lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 proc kopnout, neblbni prijdes provnas vejsku jestli bude sedet tak se rozhodnes bud pujdes zvonit na panicku s F nebo na borca s O a nebo zavonis na dopravni polici co resis ? budu vědět, do čí osoby si kopnout, na cizí věc bych nesáhnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ojojojoj klidne - jeste to neni 100% ale kamos jede sem na 19:00 - mozna lehce po a hodil by me tam a potom byy me +- 22:00 ci 23:00 nalozil a jel bych Homeje mi jedno kde co treba vez? co Dimi? mam mu callnout nebo na nej zafungujes lip ty? ja zejtra nebusdu moct... se mi pod věž moc nechce cinknu Dimovi za chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 No dá se toho hodně dokázat..kdo odjížděl dřív a bude zachycen na kamerách jak odjíždí...tys někam jel autem dneska?Nesmíš se nechat vojebat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 kluci kuva alespon vidite co pro kamarady neudelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 :smich: psssst ty voe lol neboj, já se toho chytnul jako hovno košile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 No nic kuci... tahnu do pr...ahy , tak se mejte A klid at s vama zejtra je aspon rozumný slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 se mi pod věž moc nechce cinknu Dimovi za chvilku ok nemusime pod vez - sem se chtel podivat na tu jeji prdel a koz*cky :) klidne rozvoj PS - jinak sem normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 No nic kuci... tahnu do pr...ahy , tak se mejte A klid at s vama zejtra je aspon rozumný slovo jasnaa - cus pani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 No dá se toho hodně dokázat..kdo odjížděl dřív a bude zachycen na kamerách jak odjíždí...tys někam jel autem dneska?Nesmíš se nechat vojebat... nejel jsem nikam. Ráno zaparkoval za bílou oktou a k autu šel až teď ve čtyři neboj, vše co půjde zjistím Problém je, že okolo jezdí do skladu spousta dodávek a ty jsou bílý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 neboj, já se toho chytnul jako hovno košile :smich: a kuva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ok nemusime pod vez - sem se chtel podivat na tu jeji prdel a koz*cky :) klidne rozvoj PS - jinak sem normalni jo a zase na nás bude křičet, že jsme čuráci, nebo jak si to říkal, já mám takovej drobnej výpadek paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nejel jsem nikam. Ráno zaparkoval za bílou oktou a k autu šel až teď ve čtyřineboj, vše co půjde zjistím Problém je, že okolo jezdí do skladu spousta dodávek a ty jsou bílý.... Tak zjistit z kamer kdo tam dneska byl a pak ho okouknout...Přeci to nebudeš cálovat ze svého! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.