Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8

Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

varianta jedna: pipka v bílé Fabii kombi nebo frajer v bílé O1 liftback. Všiml jsem si toho až teď doma. Co si vzpomínám, tak už tam nestálo ani jedno bílé auto. Tak nemělo smysl se tam vracet. Zítra během dne půjdu na tajné výzkumy, ale stejně nikomu nic nedokážu. Jen budu asi vědět do koho si kopnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

varianta jedna: pipka v bílé Fabii kombi nebo frajer v bílé O1 liftback. Všiml jsem si toho až teď doma. Co si vzpomínám, tak už tam nestálo ani jedno bílé auto. Tak nemělo smysl se tam vracet. Zítra během dne půjdu na tajné výzkumy, ale stejně nikomu nic nedokážu. Jen budu asi vědět do koho si kopnout.

Bobik co dnes delas? mel bych namet jak ti spravit naladu.... ale neboj zadna vodrovnavacka :) kamos by me potom hodil domu :)

Odkaz ke komentáři

proc kopnout, neblbni prijdes provnas vejsku jestli bude sedet tak se rozhodnes bud pujdes zvonit na panicku s F nebo na borca s O podle toho ktery atou bude skrably samozrejme jinak jit za panickou s F vymahat uhradu skody od borca s OI nevim nevim a nebo zavonis na dopravni polici co resis ?

Editováno: , autor: Ol@f
Odkaz ke komentáři

ovi: paráda, kde?

rozvoj?

ojojojoj :) klidne - jeste to neni 100% ale kamos jede sem na 19:00 - mozna lehce po a hodil by me tam a potom byy me +- 22:00 ci 23:00 nalozil a jel bych Home

je mi jedno kde :) co treba vez? co Dimi? mam mu callnout nebo na nej zafungujes lip ty? ja zejtra nebusdu moct... :(

Odkaz ke komentáři

ojojojoj :) klidne - jeste to neni 100% ale kamos jede sem na 19:00 - mozna lehce po a hodil by me tam a potom byy me +- 22:00 ci 23:00 nalozil a jel bych Home

je mi jedno kde :) co treba vez? co Dimi? mam mu callnout nebo na nej zafungujes lip ty? ja zejtra nebusdu moct... :(

se mi pod věž moc nechce lol

cinknu Dimovi za chvilku :)

Odkaz ke komentáři

No dá se toho hodně dokázat..kdo odjížděl dřív a bude zachycen na kamerách jak odjíždí...tys někam jel autem dneska?Nesmíš se nechat vojebat...

nejel jsem nikam. Ráno zaparkoval za bílou oktou a k autu šel až teď ve čtyři

neboj, vše co půjde zjistím ;)

Problém je, že okolo jezdí do skladu spousta dodávek a ty jsou bílý....

Odkaz ke komentáři

nejel jsem nikam. Ráno zaparkoval za bílou oktou a k autu šel až teď ve čtyři

neboj, vše co půjde zjistím ;)

Problém je, že okolo jezdí do skladu spousta dodávek a ty jsou bílý....

Tak zjistit z kamer kdo tam dneska byl a pak ho okouknout...Přeci to nebudeš cálovat ze svého!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...