Únor 24, 200916 r jen to nesmím říct doma moja by mě pěkně sjela jako něco že jsem debil a že jí by se to nikdy nemohlo stát taky jsem zamlcel asi 9 pokut..
Únor 24, 200916 r já tam mám hf z výroby nevíte někdo jak by se to dalo přědělat na bt HF jednotka a myslim gateway myslim Q.....
Únor 24, 200916 r aha tak to bude asi u všech normální to je jasny.. zeptej se bobika co mam blocku v penezence - mimo jedny sem vse utajil
Únor 24, 200916 r Autor taky jsem zamlcel asi 9 pokut.. Jj. Je spousta věcí který je lepší doma neříkat. štěpán 4x4 : A že se jí to nemůže stát - takovejch už bylo a dostali daleko víc !!!
Únor 24, 200916 r Autor nene, jsme domluvení, že jen koštnout a dom To je mně naprosto jasný že jdete jenom na košt !!! Pak to začne chutnat a ... jdete rovnou do hokny, že !!!
Únor 24, 200916 r To je mně naprosto jasný že jdete jenom na košt !!!Pak to začne chutnat a ... jdete rovnou do hokny, že !!! snad ne
Únor 24, 200916 r Jj. Je spousta věcí který je lepší doma neříkat. štěpán 4x4 : A že se jí to nemůže stát - takovejch už bylo a dostali daleko víc !!! já vím taky jí to nemine pořád za jízdy jen kecááá
Únor 24, 200916 r Jj. Je spousta věcí který je lepší doma neříkat. no sposta ne ale par by se jich naslo
Únor 24, 200916 r Autor no sposta ne ale par by se jich naslo Tak to já se dostal už tak daleko že jí neříkám nic a pomalu s ní ani nemluvím. Co chtěla to má !!!
Únor 24, 200916 r snad ne jen blbni, rovnou do práce ovi, až vyrazíš, tak prozvoň, budu vědět, že 15 minut potom "na jednom"
Únor 24, 200916 r Tak to já se dostal už tak daleko že jí neříkám nic a pomalu s ní ani nemluvím. Co chtěla to má !!! tichá domácnost, už začíná slyšet na jedno ucho?
Únor 24, 200916 r jen blbni, rovnou do práce ovi, až vyrazíš, tak prozvoň, budu vědět, že 15 minut potom "na jednom" takze tys to strelil - ted sem s nim mluvil a do 15 min. vyrazime
Únor 24, 200916 r Tak to já se dostal už tak daleko že jí neříkám nic a pomalu s ní ani nemluvím. Co chtěla to má !!! tak to je pekne to jsem taky s jednou mel... a bylo hur a hur... tak sla....
Únor 24, 200916 r Autor tak to je pekne to jsem taky s jednou mel... a bylo hur a hur... tak sla.... Jj. Už to dva metry řeším ke své spokojenosti s někým jiným
Únor 24, 200916 r Autor brej večer, jj lepší doma nic neříkat a když na to dojde aj tu dotyčnou vyměnit:) Dobrej, dobrej A ty už jsi dořešil a vyměnil ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.