Únor 28, 200916 r 91 nechcu už teď Ta je navalená a ještě bude bývat víc Já zase nechci regionovu z Kuřimi na Slatinu...
Únor 28, 200916 r Autor Já zase nechci regionovu z Kuřimi na Slatinu... To je taky asi o ničem se motat na takovým kousku
Únor 28, 200916 r V hlavě mám asi tisíce kladívek a buší to tam o 100 šest ,,,... No,takhle to dopadne pokazde kdyz jdu nachvili sednout a neco malo vypit...2 max 3 pivka ... Byl jsem asi ve 4 doma s tim,ze toho alkoholu bylo vemne trosku vic nez jsem planoval... auu
Únor 28, 200916 r Autor V hlavě mám asi tisíce kladívek a buší to tam o 100 šest ,,,... No,takhle to dopadne pokazde kdyz jdu nachvili sednout a neco malo vypit...2 max 3 pivka ... Byl jsem asi ve 4 doma s tim,ze toho alkoholu bylo vemne trosku vic nez jsem planoval... auu PermonClub !!! - to je potom rachot
Únor 28, 200916 r Jero: vem si přiklad ze Spidiho...byl ráno zaběhat a jak mu je ted krásně.Já kdybych šel ráno zaběhat tak mám infarkt
Únor 28, 200916 r To je taky asi o ničem se motat na takovým kousku No to hej a hlavně z Židenicích musím přepádlovat ze třetí koleje (to je ta kraju nejblíž ke Zbrojovce) přes jižní zhlaví na komárovskou spojku. Jak se nějde zdržíš, tak Ti do toho naserou rychlík od Brodu nebo od Třebové a opačně a skejsneš tam a lidi ti pak ještě dají do držky, že přijdou pozdě do práce. Takže regiošuk nebrat...
Únor 28, 200916 r PermonClub !!! - to je potom rachot tjn ,,,kua... Rano jsem se probral a slunko mi malem oci vypalilo .Jsem citlivej kurna Romane ja behat raci nejdu ,semnou by to nekde seklo ... Mel jsem problem dojit z postele do koupelny a udrzet se u umyvadla natoz jeste behat Upraveno Únor 28, 200916 r od Jeronymo
Únor 28, 200916 r Ahoj Vracíš se vyléčit tvrdý játra Zdarec, jatra jsou v cajku-mam pravidelnej trenink
Únor 28, 200916 r Hm, vypadá to zajímavě. To si jen někdo hrál, ne? Není to žádná studie od škodovky si myslím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.