Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak pro toto jo. Holt budeme třídit a brát linky podle zahrádek Jo, to by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Celkem živě si dovedu představit včerejší smršť Nápodobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 91 nechcu už teď Ta je navalená a ještě bude bývat víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 91 nechcu už teď Ta je navalená a ještě bude bývat víc Já zase nechci regionovu z Kuřimi na Slatinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdravicko opet z CR panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já zase nechci regionovu z Kuřimi na Slatinu... To je taky asi o ničem se motat na takovým kousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdravicko opet z CR panove Zdar poloviční rumune... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 V hlavě mám asi tisíce kladívek a buší to tam o 100 šest ,,,... No,takhle to dopadne pokazde kdyz jdu nachvili sednout a neco malo vypit...2 max 3 pivka ... Byl jsem asi ve 4 doma s tim,ze toho alkoholu bylo vemne trosku vic nez jsem planoval... auu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdravicko opet z CR panove Ahoj Vracíš se vyléčit tvrdý játra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 V hlavě mám asi tisíce kladívek a buší to tam o 100 šest ,,,... No,takhle to dopadne pokazde kdyz jdu nachvili sednout a neco malo vypit...2 max 3 pivka ... Byl jsem asi ve 4 doma s tim,ze toho alkoholu bylo vemne trosku vic nez jsem planoval... auu PermonClub !!! - to je potom rachot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jero: vem si přiklad ze Spidiho...byl ráno zaběhat a jak mu je ted krásně.Já kdybych šel ráno zaběhat tak mám infarkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To je taky asi o ničem se motat na takovým kousku No to hej a hlavně z Židenicích musím přepádlovat ze třetí koleje (to je ta kraju nejblíž ke Zbrojovce) přes jižní zhlaví na komárovskou spojku. Jak se nějde zdržíš, tak Ti do toho naserou rychlík od Brodu nebo od Třebové a opačně a skejsneš tam a lidi ti pak ještě dají do držky, že přijdou pozdě do práce. Takže regiošuk nebrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) PermonClub !!! - to je potom rachot tjn ,,,kua... Rano jsem se probral a slunko mi malem oci vypalilo .Jsem citlivej kurna Romane ja behat raci nejdu ,semnou by to nekde seklo ... Mel jsem problem dojit z postele do koupelny a udrzet se u umyvadla natoz jeste behat Editováno: 28. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdar poloviční rumune... Zdarec Spidi,od 15-ti hod cistokrevnej Rumun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 PermonClub !!! - to je potom rachot Tam už jsem dlouho nebyl hostem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Zdarec Spidi,od 15-ti hod cistokrevnej Rumun To je hnůůůs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ahoj Vracíš se vyléčit tvrdý játra Zdarec, jatra jsou v cajku-mam pravidelnej trenink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To je hnůůůs... tesim se jak malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 tesim se jak malej Ale no tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A s tvojí výškou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A s tvojí výškou Právě, to už raděj pětikilo fiátek v kabriu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jero: tak to je vážny! Chce to hned po ránu pořádnou česnečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Znáte to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 BAF !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Hm, vypadá to zajímavě. To si jen někdo hrál, ne? Není to žádná studie od škodovky si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.