Dakie Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Hynka osobně neznám, ale z tý reportáže ho fakt obdivuju, jak se s tím dokázal vyrovnat! je to borec! du na kávičku nebo usnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Hynka osobně neznám, ale z tý reportáže ho fakt obdivuju, jak se s tím dokázal vyrovnat! je to borec!du na kávičku nebo usnu Taky tak .Libilo se mi jak o tom vypravel a ma pravdu ohledne tech ,kryplznacek a parkovani ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Uz to koukam na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 to asi jo, reportáž pěkná nemaj to postižený lehký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 du na kávičku nebo usnu Parádní nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 uz jsem to videl,a smekam . Clovek si fakt uvedomi ze jeho starosti jsou uplne nicotne,kdyz vidi takove borce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Parádní nápad... Uz mam taky jednu na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Uz mam taky jednu na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 uz jsem to videl,a smekam . Clovek si fakt uvedomi ze jeho starosti jsou uplne nicotne,kdyz vidi takove borce. Přesně tak, všechny starosti nás zdravých jsou v pricipu vlastně o hovně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdarec ve spolek,tak jsem se právě nehorázně přežral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jiri cest..... a cos mel tak nehorazne dobreho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdarec ve spolek,tak jsem se právě nehorázně přežral Čao pane, máš si dát půl hodiny před obědem vlákninu a pak to bude celej den cajk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdarec Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jiri cest..... a cos mel tak nehorazne dobreho grilovaný kuřátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Čao pane, máš si dát půl hodiny před obědem vlákninu a pak to bude celej den cajk... já to večer spláchnu nějakým tím žejdlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Zdarec Jirko zdarec Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 já to večer spláchnu nějakým tím žejdlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 a tak to má být,tak je to správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 zdarec Jero Takovy papanicko sis dneska dal jo ? .... Ja nakonec zustal u bramboracky a pulky pizzy ,ktera uz me neja prestava šmakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jery,ty jsi pizza boys ja mel jen rajsouk polivku s nudlami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jdu kuci na chvili ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 jdu kuci na chvili ven. Tak hlavně nezmokni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kluci, máte přehled, kolik km ujedete za rok ? Cca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jery,ty jsi pizza boys ja mel jen rajsouk polivku s nudlami Zatim jen Pizza boy Kua ,rajčatuli uz jsem tez dlouho nemel .... Dneska si musim udelat nejakej pohodovej vecer,... je me nejak šoufl ., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ja mel jen rajsouk polivku s nudlami Tak tu bych si dal taky, ale měl jsem česnečku, taky dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.