Březen 7, 200916 r Hynka osobně neznám, ale z tý reportáže ho fakt obdivuju, jak se s tím dokázal vyrovnat! je to borec! du na kávičku nebo usnu
Březen 7, 200916 r Hynka osobně neznám, ale z tý reportáže ho fakt obdivuju, jak se s tím dokázal vyrovnat! je to borec!du na kávičku nebo usnu Taky tak .Libilo se mi jak o tom vypravel a ma pravdu ohledne tech ,kryplznacek a parkovani ...,
Březen 7, 200916 r uz jsem to videl,a smekam . Clovek si fakt uvedomi ze jeho starosti jsou uplne nicotne,kdyz vidi takove borce.
Březen 7, 200916 r uz jsem to videl,a smekam . Clovek si fakt uvedomi ze jeho starosti jsou uplne nicotne,kdyz vidi takove borce. Přesně tak, všechny starosti nás zdravých jsou v pricipu vlastně o hovně...
Březen 7, 200916 r Zdarec ve spolek,tak jsem se právě nehorázně přežral Čao pane, máš si dát půl hodiny před obědem vlákninu a pak to bude celej den cajk...
Březen 7, 200916 r Čao pane, máš si dát půl hodiny před obědem vlákninu a pak to bude celej den cajk... já to večer spláchnu nějakým tím žejdlíkem
Březen 7, 200916 r zdarec Jero Takovy papanicko sis dneska dal jo ? .... Ja nakonec zustal u bramboracky a pulky pizzy ,ktera uz me neja prestava šmakovat
Březen 7, 200916 r Jery,ty jsi pizza boys ja mel jen rajsouk polivku s nudlami Zatim jen Pizza boy Kua ,rajčatuli uz jsem tez dlouho nemel .... Dneska si musim udelat nejakej pohodovej vecer,... je me nejak šoufl .,
Březen 7, 200916 r ja mel jen rajsouk polivku s nudlami Tak tu bych si dal taky, ale měl jsem česnečku, taky dobrý...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.