Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ahoj Jero! jakej byl víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Hrábě! Dopadlo to dobře.Jsem živej.Jen pořád zkoumám proč se musim držet za jizdy Možná bys to měl zkusit Romário i bez držení to jde. Ale bacha na nerovmosti vozovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdar! Je tu někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Už toho necháme páč dostávám hlad a nic tu nenám Laďo mrkni ta net, tam bude nějaký hamu i s donáškou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zdar! Je tu někdo? Tady je lidí a všicni by jedli. A cos měl ty k obědu Tome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 já no člověče dneska to bylo dobrý domácí gulášek s knedlíkem a cibulí supr bašta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ty woe, to je téma takle na večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Ahoj Hrábě! Dopadlo to dobře.Jsem živej.Jen pořád zkoumám proč se musim držet za jizdy To je dobře že jsi to přežil A držet se za jízdy - asi jak koho nebo čeho ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ty woe, to je téma takle na večer no proč ne? sem jen odpověděl na dotaz. teda ještě ten guláš pořád je, ale nějak si říkám: jedenácté prikázanje-guláš nesežereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Já nejsem velký jezdec na kole-spiš víkendy a hodně na pohodu-už jsem starší pán takže asi takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ty woe, to je téma takle na večer To je prada. Tak jsme povečeřeli a můžeme změnit téma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ahoj Jero! jakej byl víkend? Ahoj Petře ... Víkend byl parádní ,... ale zase jako kazdej tyden to hrozne rychle uteklo... Dneska jsem se byl mrknout na chalupe a docela me prekvapilo kolik je tam snehu ... Tady pozdrav ... Obuvi si nevsimejte ,tady ve meste je skoro sucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 no proč ne? sem jen odpověděl na dotaz. teda ještě ten guláš pořád je, ale nějak si říkám: jedenácté prikázanje-guláš nesežereš no jak psal Láďa, taky bych si něco dal, jak tady tak mluvíte o tom jídle ale nechce se mi dolů do kuchyně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 já no člověče dneska to bylo dobrý domácí gulášek s knedlíkem a cibulí supr bašta Kuwa další provokatér !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 samý žrádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 ... Sníh !!! Ten už jsem nějakej pátek neviděl Ahoj Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Sníh !!! Ten už jsem nějakej pátek neviděl Ahoj Jero Cao Dneska me ten snih celkem nasral ,, pac pri jizde z5 domu mi nad 70 zacalo skubat se rizenim ,,mam to plny snehu tak snad neni nic ohnutyho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Obuvi si nevsimejte ,tady ve meste je skoro sucho to mi připomíná, že tady v Bolce bylo dneska 9 stupňů a jel sem za přítulí k Jilemnici a tam sotva 2 pěkný fotky! paráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 to mi připomíná, že tady v Bolce bylo dneska 9 stupňů a jel sem za přítulí k Jilemnici a tam sotva 2 pěkný fotky! paráda! Tady se zas ty teploty tolik nelisily ,ale snih ,toho bylo dost ..., Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 sem si vyjel jen tak v "jarním" a tam sem málem zmrznul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 S tim oblikanim je to tezky Tady slunko ,sucho ,,, a tam aliaška :... ale prezil jsem ... Co ty jinac ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Cao Dneska me ten snih celkem nasral ,, pac pri jizde z5 domu mi nad 70 zacalo skubat se rizenim ,,mam to plny snehu tak snad neni nic ohnutyho ... Tak to není moc dobrý Snad už pomalu ale jistě zima končí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Tak to není moc dobrý Snad už pomalu ale jistě zima končí tak doufam v to,ze je to tim snehem pac jsem koukal pod haupnu a bylo to pekne zadelany ,,,cirka 3 km jsem drel spodkem a nabiral to jak na radlici .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 S tim oblikanim je to tezky Tady slunko ,sucho ,,, a tam aliaška :... ale prezil jsem ...Co ty jinac ? ále, byl sem za přítulí řešit nějaký trable moc dobře se z toho necítím, v podstatě mi nedala na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 to mi připomíná, že tady v Bolce bylo dneska 9 stupňů a jel sem za přítulí k Jilemnici a tam sotva 2 U nás taky svítil pěkně oskar tak jsem si vzal letní bundu ale k večeru nic, moc . Holt ještě to není na nějaký ty tandemový procházky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.