Jero Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 njn,uvidime jak to vsechno dopadne,ale asi nijak Jasne ,tak drzim palce at to treba vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) Jasne ,tak drzim palce at to treba vyjde jj diky,porad tu neco vymejslim ale asi nic nevymyslim Editováno: 2. leden 2009, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 tak sme si prima zabruslili těším se na zítřejší porci teď du pustit činčilu, ať má přítule radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ... teď du pustit činčilu, ať má ... radost Jén blbni a dej jí něco na okusování nebo se nebudeš stačit divit jak přestaneš hlídat Jinak dobrej večír hospodáři !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Nikdo nikde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jak kdo !!! Čau, čau - máš se ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Nemuzu si stezovat co ty chlape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Mám se líp ale z úplně jiné stránky a s úplně někým jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Povidej prehanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tady !?! To by asi nebylo to pravé místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak mi to pisni do SZ a ja si to za par dni zase prectu Ted uz musim pomalu chrnet zitra zase do worku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Tak jo. Dobrou a klídek v rachotě !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Diky broou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Jén blbni a dej jí něco na okusování nebo se nebudeš stačit divit jak přestaneš hlídat Jinak dobrej večír hospodáři !!! ty woe, až teď se mi povedlo jí zahnat, je to potvora! našla si nový prolejzačky povídej přeháněj taky mě to zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Taková činčila dýl puštěná to nemá chybu ji pak zahnat - taky to znám No co, začal Nový rok kterej bude muset být lepší než loňský a bojím se že bude i mnohem víc najetejch Km ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 kops: jezdím na Písák do Příšovic odkud jsi ty? díky za info, tam to není špatný, v létě na ryby a v zimě na nože.. mám to tam dál než ty, musím přes kopec, přes paceřák..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 dobré ranko všem Hrábě: to mě zajímá, že by pokračování story z besídky? kops: to se ti vyplatí jezdit na ryby až na Písák jo? dneska jedem znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 dobre dopoledne. Hrabe ten autobus co vcera psali,to se stalo u vas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 dobré ranko všem Hrábě: to mě zajímá, že by pokračování story z besídky? kops: to se ti vyplatí jezdit na ryby až na Písák jo? dneska jedem znova já rybářům jen fandím, ale kamarád tam jezdí s karavanem na víkend. Pořádně vyčistit hlavu a lehce popít...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 kops: to je nejdůležitější, hlavně popít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 bré poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak ja po O...smazacek byl fajnovy a jde se ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Co mate všeci s tim jidlem ... rikas jdes na brusle jo ?.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tadyk se to vůbec nehéébe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.