Leden 2, 200916 r njn,uvidime jak to vsechno dopadne,ale asi nijak Jasne ,tak drzim palce at to treba vyjde
Leden 2, 200916 r Jasne ,tak drzim palce at to treba vyjde jj diky,porad tu neco vymejslim ale asi nic nevymyslim Upraveno Leden 2, 200916 r od Radektuning
Leden 2, 200916 r tak sme si prima zabruslili těším se na zítřejší porci teď du pustit činčilu, ať má přítule radost
Leden 2, 200916 r Autor ... teď du pustit činčilu, ať má ... radost Jén blbni a dej jí něco na okusování nebo se nebudeš stačit divit jak přestaneš hlídat Jinak dobrej večír hospodáři !!!
Leden 2, 200916 r Tak mi to pisni do SZ a ja si to za par dni zase prectu Ted uz musim pomalu chrnet zitra zase do worku
Leden 2, 200916 r Jén blbni a dej jí něco na okusování nebo se nebudeš stačit divit jak přestaneš hlídat Jinak dobrej večír hospodáři !!! ty woe, až teď se mi povedlo jí zahnat, je to potvora! našla si nový prolejzačky povídej přeháněj taky mě to zajímá
Leden 2, 200916 r Autor Taková činčila dýl puštěná to nemá chybu ji pak zahnat - taky to znám No co, začal Nový rok kterej bude muset být lepší než loňský a bojím se že bude i mnohem víc najetejch Km ale ...
Leden 3, 200916 r kops: jezdím na Písák do Příšovic odkud jsi ty? díky za info, tam to není špatný, v létě na ryby a v zimě na nože.. mám to tam dál než ty, musím přes kopec, přes paceřák..:-)
Leden 3, 200916 r dobré ranko všem Hrábě: to mě zajímá, že by pokračování story z besídky? kops: to se ti vyplatí jezdit na ryby až na Písák jo? dneska jedem znova
Leden 3, 200916 r dobré ranko všem Hrábě: to mě zajímá, že by pokračování story z besídky? kops: to se ti vyplatí jezdit na ryby až na Písák jo? dneska jedem znova já rybářům jen fandím, ale kamarád tam jezdí s karavanem na víkend. Pořádně vyčistit hlavu a lehce popít...:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.