Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mizim spinkat chlapci dobrou noc! Dobrou Dakie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) mizim spinkat chlapci dobrou noc! Chceš říct že budu chvílu stíhat i psát a né jenom číst !!! Dobrou noc strýčku Fido !!! Editováno: 10. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mizim spinkat chlapci dobrou noc! dobrou chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Chceš říct že budu chvílu stíhat i psát a né jenom číst !!!Dobrou noc strýčku Fido !!! nepřeháněj jo Čáo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 mizim spinkat chlapci dobrou noc! Nedokoukáš Chelsea? kol120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nepřeháněj jo Čáo! Ahoj a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jdu dokoukat fotbal. Zatím čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jdu dokoukat fotbal. Zatím čau. Tak ať naši vyhrají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tady uz se chrni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jak kdo a jak s kým !!! Ahoj Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Dnes luxusní hokej v Ostravě, jsem zvědav jestli Vítkovice ve čtvrtek vyhrají. Jinak Slávie pěkně dostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ja tu niesom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Jak kdo a jak s kým !!!Ahoj Jani Tak to mi zase jednou neco uniklo Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Tak to mi zase jednou neco uniklo Ahoooj To je náročný sedět ve třech knajpách Editováno: 10. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To je náročný sedět ve třech knajpách Já už raděj jen ve dvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To je náročný sedět ve třech knajpách Co too? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Co too? Ále, tak jsme šli se Spidim na návštěvu do další hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Já už raděj jen ve dvou... Jj. Když tu byl Dakie tak jsem hrubo nestíhal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ále, tak jsme šli se Spidim na návštěvu do další hospody Jo jako tadyyy Ja myslela jakoze fakt do hospy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No naštěstí jenom tady - aspoň já páč Spidi by to určitě stíhal i v reále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No naštěstí jenom tady - aspoň já páč Spidi by to určitě stíhal i v reále Bejvávalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Už až tak !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 No nic tak jsem vas zase rada videla a mizim Brooou piskoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Už až tak !!! Njn, už je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak jsem zase tady. Chelsea postoupili tak jsem spokojenej. A co se dějě tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.