Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Já to jen sem tam četl ale dobrý Jestli postoupí - to se uvidí ale mohli by. Lidí by tady chodilo dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak jsem zase tady. Chelsea postoupili tak jsem spokojenej. A co se dějě tady? blbá Chelsea, Iaquinta je borec jak cip ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 já potřebuju 17" na fabii....jinak s Jeldou se uvidím zítra ráno, se pozeptám jestli o něčem neví... Tak ho pozdravuj. Měl by my poslat nerez koncovky na Oktu. Asi zítra posílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Já to jen sem tam četl ale dobrý Jestli postoupí - to se uvidí ale mohli by. Lidí by tady chodilo dost Já jsem na to koukal na čt4 sport. dobrej hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 blbá Chelsea, Iaquinta je borec jak cip ! [/quote Tam to bylo jasný. že Juventus na to nemá. A postoupí vždy lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale po tej čerevenej karte by som očakával aj goly :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ale po tej čerevenej karte by som očakával aj goly :p To je pravda. Ale řek bych že se Juventus trochu zvednul a hráli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Já jsem na to koukal na čt4 sport. dobrej hokej. Vzhledem k tomu že jim šlo vlastně o všechno, tak muselo být na co se dívat a kór když bylo beznadějně vyprodaný Já momentálně řeším lázně tak jsem hledal víc o nich a sem tam jsem si "odskočil jinam" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Vzhledem k tomu že jim šlo vlastně o všechno, tak muselo být na co se dívat a kór když bylo beznadějně vyprodaný Já momentálně řeším lázně tak jsem hledal víc o nich a sem tam jsem si "odskočil jinam" Jo myslím,že některý extraligý mužstva taklhe nehrajou. Dívaci je hnali jak koně. No co říct. Mělo to šmrnc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 O jakém zápase je řeč o těch Vítkách se Slávkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 O jakém zápase je řeč o těch Vítkách se Slávkou? Ne ne. Kecáme s Láďou o Brno vs Chomutov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak mohli by postoupit do extraligy - za ty poslední roky bych jim to přál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Ne ne. Kecáme s Láďou o Brno vs Chomutov. Jo aha V Brně je po hokeji hlad, chodí na něj normálně více lidí než extraligu. Taky bych to Brňákům přál, tu extraligu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak mohli by postoupit do extraligy - za ty poslední roky bych jim to přál Jasně Laďo, ale vem to reálně. Tam nejsou prachy a rozpočty na rok jsou neůnosný. Taky bych jim to přál, byla by změna,ale nevím nevím. Je to všechno o penězích a ne o sportu. Trochu jsem do toho dělal, takže vím o co Go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak to už u nás kolovalo že nemůžou postoupit. Holt politika a love jsou hybnou pákou všude !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak to už u nás kolovalo že nemůžou postoupit. Holt politika a love jsou hybnou pákou všude !!! Hele já netvrdím,že nemůžou postoupit. Určitě na to maji, to jo. Ale budou muset sehnat dobrý sponzory,který zaručej finance na extraligovou sezonu. Ale už nejde jenom o sliby,ale musí to mít podložený. Víš. Tak o tom je dneska sport. Takže Všechny cluby z velkých měst jsou v pohodě,protože sponzoři by se teoreticky měli jen hrnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ... Uvidíme jestli se jim to nakonec povede nebo ne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak jo. Mějte se krásně,jdu chrnět. Kdzž jdu pozdě tak se mi blbě usíná. Čau zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 BAF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Taky jdu páč mám zítra moc vyřizování a odpoledne jdu do hokny tak se tu ukážu jenom dopoledne Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 BAF člověk se chystá do pelechu a hospodář se vrátí z likvidace Bobíka Ahoj Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdarek nene byl jsem soslo s jinejma lidma... a taky OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak zábava musí být jinak je to nanic !!! Koukal jsem u Dakiho že plánujete menší pařbu zakončenou bowlingem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 presne tak... bude akce tak valim chrapat dobrou panove..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 To už je zase středa !?! Jdu taky dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.