Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Já to jen sem tam četl ale dobrý :palec2: Jestli postoupí - to se uvidí ale mohli by. Lidí by tady chodilo dost :palec2:

Tak jsem zase tady. Chelsea postoupili tak jsem spokojenej. A co se dějě tady? -_-

blbá Chelsea, Iaquinta je borec jak cip ! :palec2:

já potřebuju 17" na fabii....jinak s Jeldou se uvidím zítra ráno, se pozeptám jestli o něčem neví...

Tak ho pozdravuj. Měl by my poslat nerez koncovky na Oktu. Asi zítra posílá. :skoda:

Já to jen sem tam četl ale dobrý :palec2: Jestli postoupí - to se uvidí ale mohli by. Lidí by tady chodilo dost :palec2:

Já jsem na to koukal na čt4 sport. dobrej hokej.

blbá Chelsea, Iaquinta je borec jak cip ! :palec2:

[/quote

Tam to bylo jasný. že Juventus na to nemá. A postoupí vždy lepší. ;)

ale po tej čerevenej karte by som očakával aj goly :p :p

ale po tej čerevenej karte by som očakával aj goly :p :p

To je pravda. Ale řek bych že se Juventus trochu zvednul a hráli...

• Autor
Já jsem na to koukal na čt4 sport. dobrej hokej.

Vzhledem k tomu že jim šlo vlastně o všechno, tak muselo být na co se dívat a kór když bylo beznadějně vyprodaný :palec2: Já momentálně řeším lázně tak jsem hledal víc o nich a sem tam jsem si "odskočil jinam" :)

Vzhledem k tomu že jim šlo vlastně o všechno, tak muselo být na co se dívat a kór když bylo beznadějně vyprodaný :palec2: Já momentálně řeším lázně tak jsem hledal víc o nich a sem tam jsem si "odskočil jinam" :)

Jo myslím,že některý extraligý mužstva taklhe nehrajou. Dívaci je hnali jak koně. No co říct. Mělo to šmrnc.. :palec2:

O jakém zápase je řeč o těch Vítkách se Slávkou?

O jakém zápase je řeč o těch Vítkách se Slávkou?

Ne ne. Kecáme s Láďou o Brno vs Chomutov.

• Autor

Tak mohli by postoupit do extraligy - za ty poslední roky bych jim to přál :palec2:

Ne ne. Kecáme s Láďou o Brno vs Chomutov.

Jo aha :)

V Brně je po hokeji hlad, chodí na něj normálně více lidí než extraligu.

Taky bych to Brňákům přál, tu extraligu.

Tak mohli by postoupit do extraligy - za ty poslední roky bych jim to přál :palec2:

Jasně Laďo, ale vem to reálně. Tam nejsou prachy a rozpočty na rok jsou neůnosný. Taky bych jim to přál, byla by změna,ale nevím nevím. Je to všechno o penězích a ne o sportu. Trochu jsem do toho dělal, takže vím o co Go.

• Autor

Tak to už u nás kolovalo že nemůžou postoupit. Holt politika a love jsou hybnou pákou všude !!! ;)

Tak to už u nás kolovalo že nemůžou postoupit. Holt politika a love jsou hybnou pákou všude !!! ;)

Hele já netvrdím,že nemůžou postoupit. Určitě na to maji, to jo. Ale budou muset sehnat dobrý sponzory,který zaručej finance na extraligovou sezonu. Ale už nejde jenom o sliby,ale musí to mít podložený. Víš. Tak o tom je dneska sport. Takže Všechny cluby z velkých měst jsou v pohodě,protože sponzoři by se teoreticky měli jen hrnout.

• Autor
...

Uvidíme jestli se jim to nakonec povede nebo ne !!! :)

Tak jo. Mějte se krásně,jdu chrnět. Kdzž jdu pozdě tak se mi blbě usíná. Čau zejtra. :huh:

BAF

• Autor

Taky jdu páč mám zítra moc vyřizování a odpoledne jdu do hokny tak se tu ukážu jenom dopoledne :)

Dobrou :palec2:

• Autor
BAF

člověk se chystá do pelechu a hospodář se vrátí z likvidace Bobíka lol

Ahoj Ovi :palec2:

zdarek

nene byl jsem soslo s jinejma lidma... a taky OK :)

• Autor

Tak zábava musí být jinak je to nanic !!!

Koukal jsem u Dakiho že plánujete menší pařbu zakončenou bowlingem !!! :)

presne tak... bude akce :) tak valim chrapat dobrou panove.....

• Autor

To už je zase středa lol !?!

Jdu taky dobrou :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.