Březen 10, 200916 r Autor Já to jen sem tam četl ale dobrý Jestli postoupí - to se uvidí ale mohli by. Lidí by tady chodilo dost
Březen 10, 200916 r Tak jsem zase tady. Chelsea postoupili tak jsem spokojenej. A co se dějě tady? blbá Chelsea, Iaquinta je borec jak cip !
Březen 10, 200916 r já potřebuju 17" na fabii....jinak s Jeldou se uvidím zítra ráno, se pozeptám jestli o něčem neví... Tak ho pozdravuj. Měl by my poslat nerez koncovky na Oktu. Asi zítra posílá.
Březen 10, 200916 r Já to jen sem tam četl ale dobrý Jestli postoupí - to se uvidí ale mohli by. Lidí by tady chodilo dost Já jsem na to koukal na čt4 sport. dobrej hokej.
Březen 10, 200916 r blbá Chelsea, Iaquinta je borec jak cip ! [/quote Tam to bylo jasný. že Juventus na to nemá. A postoupí vždy lepší.
Březen 10, 200916 r ale po tej čerevenej karte by som očakával aj goly :p To je pravda. Ale řek bych že se Juventus trochu zvednul a hráli...
Březen 10, 200916 r Autor Já jsem na to koukal na čt4 sport. dobrej hokej. Vzhledem k tomu že jim šlo vlastně o všechno, tak muselo být na co se dívat a kór když bylo beznadějně vyprodaný Já momentálně řeším lázně tak jsem hledal víc o nich a sem tam jsem si "odskočil jinam"
Březen 10, 200916 r Vzhledem k tomu že jim šlo vlastně o všechno, tak muselo být na co se dívat a kór když bylo beznadějně vyprodaný Já momentálně řeším lázně tak jsem hledal víc o nich a sem tam jsem si "odskočil jinam" Jo myslím,že některý extraligý mužstva taklhe nehrajou. Dívaci je hnali jak koně. No co říct. Mělo to šmrnc..
Březen 10, 200916 r O jakém zápase je řeč o těch Vítkách se Slávkou? Ne ne. Kecáme s Láďou o Brno vs Chomutov.
Březen 10, 200916 r Ne ne. Kecáme s Láďou o Brno vs Chomutov. Jo aha V Brně je po hokeji hlad, chodí na něj normálně více lidí než extraligu. Taky bych to Brňákům přál, tu extraligu.
Březen 10, 200916 r Tak mohli by postoupit do extraligy - za ty poslední roky bych jim to přál Jasně Laďo, ale vem to reálně. Tam nejsou prachy a rozpočty na rok jsou neůnosný. Taky bych jim to přál, byla by změna,ale nevím nevím. Je to všechno o penězích a ne o sportu. Trochu jsem do toho dělal, takže vím o co Go.
Březen 10, 200916 r Autor Tak to už u nás kolovalo že nemůžou postoupit. Holt politika a love jsou hybnou pákou všude !!!
Březen 10, 200916 r Tak to už u nás kolovalo že nemůžou postoupit. Holt politika a love jsou hybnou pákou všude !!! Hele já netvrdím,že nemůžou postoupit. Určitě na to maji, to jo. Ale budou muset sehnat dobrý sponzory,který zaručej finance na extraligovou sezonu. Ale už nejde jenom o sliby,ale musí to mít podložený. Víš. Tak o tom je dneska sport. Takže Všechny cluby z velkých měst jsou v pohodě,protože sponzoři by se teoreticky měli jen hrnout.
Březen 10, 200916 r Tak jo. Mějte se krásně,jdu chrnět. Kdzž jdu pozdě tak se mi blbě usíná. Čau zejtra.
Březen 10, 200916 r Autor Taky jdu páč mám zítra moc vyřizování a odpoledne jdu do hokny tak se tu ukážu jenom dopoledne Dobrou
Březen 10, 200916 r Autor BAF člověk se chystá do pelechu a hospodář se vrátí z likvidace Bobíka Ahoj Ovi
Březen 10, 200916 r Autor Tak zábava musí být jinak je to nanic !!! Koukal jsem u Dakiho že plánujete menší pařbu zakončenou bowlingem !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.