Březen 11, 200916 r Nazdar chlapi. Tak se to zase láme. Tady jako vždy chčije a chčije. Jinak přeju příjemný den všen,
Březen 11, 200916 r brý ráno všem, pokud u vás chčije a chčije tak to máte v pohodě, u nás zase napadal ten bílej marast
Březen 11, 200916 r Dobré ráno Tady chčije, už by to chtělo nějaké pěkné dny. Zatím nebyl ani jeden den celý bez deště.
Březen 11, 200916 r No jo, už aby bylo léto, a pokud možno plné slunečných dnů . Toto před jaří, tedy moc nemusím, ale co se dá dělat, přeskočit ho nejde.
Březen 11, 200916 r už dvě hodinky za mnou, se mi chce už domu zdarec BLAAAZNE co kdy delas 2 hodky? nerikej ze v praci.....
Březen 11, 200916 r Ahoj Rosto.Ani moc ne...jsme odtěhovaní a v bytě škoda šplhá přes sto tisic kdo nezažil nepochopí.
Březen 11, 200916 r Ahoj Rosto.Ani moc ne...jsme odtěhovaní a v bytě škoda šplhá přes sto tisic kdo nezažil nepochopí. Nikomu to nepřeju. Ani nej nepříteli. Taky jsem to zažil. Držím palce..
Březen 11, 200916 r zdarec BLAAAZNEco kdy delas 2 hodky? nerikej ze v praci..... jj dvě hodinky a čtvrt už tady
Březen 11, 200916 r jj dvě hodinky a čtvrt už tady bych uz sel domu... takhle od rana tahat..... tfuj - ja si vse poresil vcera takze dnesni muj patek bude v poho...
Březen 11, 200916 r čao kluci, tak sem se sem konečně dostal z angličtiny po ránu ze mě dostat něco rozumnýho je téměř nadlidskej úkol
Březen 11, 200916 r dneska je děsně únavný počasí Romariooo: snažím se, vím že se hodit bude i teď ji občas v práci potřebuju.. jak je? co novýho s bytem?
Březen 11, 200916 r Ani se neptej...škoda je přes stotisíc a pořád nejde elektrika protože jsou namočeny kabely.Od včerejška to vysíchá a v poledne to maji zprovoznovat.V bytě nejde topení...prostě v píči.Dnes mám schuzku s majitelkou bytu a nebude to nic příjemnyho...
Březen 11, 200916 r týjo! tak to se škoda zdvojnásobila! byt po kompletní rekonstrukci čeká kompletní rekonstrukce vůůůbec Ti to nezávidím a přeju pevný nervy!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.