wrccko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 to má spešl nádobku, na tu vodu? áno do tej nádoby odkvapkáva voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 tak to Romane protopis majlant,ne ? Ja zapomnel,nosis prebytky z prace Jak to tak ctu,tak bych to nechtel zazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 taky bych to nechtěl zažít vůbec to Romanovi nezávidím! Romčo, už abys to měl za sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Díky chlapi.díky moc.Nahraju k sobě do vlákna ted nějaké fotečky.Na odstranění se už intenzivně pracuje a měl bych být za cca měsic doma.Ještě jednou všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj kamarádi, jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dobre ranko. Probudilo mne slunicko ale je tam pod bodem mrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahojky Kluci u nas je celkem pekne Je pod mrakem a 7°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Ty vado. 7 to u nas je minus 2 ale sviti slunko. Editováno: 14. Březen 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dobré ránko z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 čao pánové, letím dát sprchu, pak za mamkou na oběd a pak do Plzně na kalbičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Zdravim. Jdu se zkulturnit a ven,pokus o praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Maro: co máš za práci? Vždyt je venku hnusně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 u nas sviti krasne slunko a aktualne caa 1 stupen ve stinu.Na slunku bude vic. Chci porezat nejake to drevo (palety),at je cim topit Jinak nic velkeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Jo,tak to potom ano! Já myslel že chceš sekat zahradu či co Já pojedu opět do bytečku se podívat jak mi pracuje vysoušeč a kolik vody se tam nashromáždilo během posledních 12 hodin...jsem na to zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 neblazni,sekat travu Jeste je kvalitni blaticko na zahrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dělám si prdel! taky mám travičku a vím že je brzo.Ale za měsic už ji začnu shrabávát a hnojit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to u nas nevim..... sousedi uz sejou a my mame vzdy jeste mokro a blato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Neni kam spěchat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Dobré dopoledne všem Konečně se udělalo hezky, doufám že to vydrží celý den. Akorát je ještě celkem kosa, takže na kolo to moc není ale i tak je to úspěch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Venku je fajn,kdyz je clovek na slunku. Ted mam obedovou pauzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ráno bylo zamračeno ale už se to vyjasnilo a svíti sluníčko.Sice nemá sílu ale aspon něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Romariooo čus chlape..jakej byl minule oběd u rodiču....? příště ti cinknu ppředem..dáme někde srázek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj Najmis! Obědy u rodiču miluju protože se nemusi o nic starat a máma vaří skvělé.Musiš se ozvat dřív.Dnes mi psal Jakr a tak až bude trošku líp by jsme mohli něco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Zdravíčko ..Kde je kdo ,,sedím a čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj Jero.Moc zajimavá fotka.Kde to je focené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.