Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to já sem to měl takhle nějak podobně ze čtvrtka na pátek a v pátek to pokračovalo Ale dneska už jsem to celkem dohnal !!! No já to nedoháním, ono se to vždycky nějak srovná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrabě: pojedeš na škodahome co bude v květnu? Jj. Pokud se nestane něco nepředvídanýho tak jedu na všechno co tam mám napsaný Jenom ještě musím zamluvit chatku v Doksech jinak už všude mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No já to nedoháním, ono se to vždycky nějak srovná... To jó, ale zrovna mě to teď vyšlo že nikam nemusím a co jinýho dělat "doma" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to je super.Těším se že se tam taky otočím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ještě domluvit Besídku a můžeš dojet i tam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Besídku v Brně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ne ne, ve Žďáru nad Sázavou !!! To je z vánoční akce ale jsou většinou 2x ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to je super.Těším se že se tam taky otočím A kterou akci myslíš Romane ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Už su zase tady, odbyli jsme ten Globus v rychlosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Storm: myslím tím škodahome.Doufám že s Michalem tam dorazíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak kdy tam vyrazíme ??? Na kdy to budeme domlouvat ? až na 4. týden v dubnu ? Ten první je tak nějak už moc narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 No mě je to vcelku buřt. Pokud se nebudeme schopni sformovat za tři týdny nebo ten termín bude full, tak asi až ten termín 25. a 26.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 To sice budu mět myšlenky někde jinde ale třeba na to zapomenu - v pondělí mám jít na koloskopii . Ale 3.týden jsem v lázních, 2.je před velikonocema což asi hodně lidí bude někde jinde a ten 1.je no - moc málo času na to se domluvit se všemi zůčastněnýma stranama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Beru na vědomí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nebo tam zkusím zítra brnknout a uvidíme kdy tam pojedeme na weelet sjednat podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Hrabě: copak popíjiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Teď jsem dopil kafe a rozmýšlím či si udělat další nebo jít do čaje !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Čaj??? ale jo! Proč ne! Mužeš udělat i pro mě...a hodně citronu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Tak to je špaténka s tím citronem Ale zajel bych na Rohlenku - ježe to bych se asi už nevrátil ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Rohlenka??? To je ta vyhlášená benzinka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Vyhlášená ?!? Já tam tomu říkám - Psychiatrický ústav Motorest Rohlenka podle toho co se tam občas sejde za individua !!! Ikdyž ta benzinka do toho kolosu patří taky. Editováno: 14. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Až tak jo? já se občas stavuju u Devíti křížu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Pro Tebe je to akorát když jedeš z Prahy. To já když jedu odněkud "zhora od Vás" tak se mě tam už nechce páč se vidím už doma. A když jedu od nás tak je to zase brzo někam chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Romariooo:To by bylo fajn...jardu sem taky dlouho neviděl a má to do HK kousek...víkendy mám volný,tak myslím že by sme se mohli nějak domluvit... jdu si pro pivko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 hoj najmi! JaKr dorazí v sobotu na bowling!! dneska mi psal SZ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.