Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To by šlo, našmodrchej jim Emila a bude to... Jdu tvořit a zítra ještě zavolám pro zichr !!! Dej si i za mě a aspoň dva ať nekulháš dom !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hrábě: denně dva litry.Je to k vzteku! Ale to zase není až tak moc na to kolik vody se tam ztratilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ale stejně mě to sere.V uterý nebo ve středu by se ty sádroše mohli uzavírat a do té doby se to snad vysuši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 ... No uvidíš podle vlhkosti a co Ti na to řeknou odborníci. Aby se to zase zbytečně neuspěchalo a pak to nedělalo nějakou paseku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Hrábě: ano to máš pravdu ale nemužu donekonečna čekat a od toho mám ten vysoušeč.Mělo by to pomoct.Nevěřil bys kolik to žere energie.Neskutečně moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tomu věřím že to pěkně motá s hodinama . Pak už ale jenom klasika - topení a okna ale to by bylo na hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mám hlad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To já né páč jsem dnes obědval poněkud později než by se mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Když Ty jsi celej den prospal vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dneska néé !!! V 9. mě zbudila kamoška a než jsem se vykoupal a probral tak bylo 11. a to už jsem byl u ní S těma nočníma v tom mám nějakej bord.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Mě by ty noční zničily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak jak chlapci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To já je zase rači než ten brajgl co je po silnicích přes den !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To asi jo.Všechno má svoje pro a proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jj. Jak se říká všude je chleba u dvou kůrkách Jenom si každej musíme vybrat to co se nám víc líbí a hodí - když to ovšem jde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ty woe...Pardubice prohráli.Jsem nasranej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já né páč tlak mám v normálu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ale dobrý hokej to byl, jak říkali ve studiu Buly postoupit by měli za výkony oba týmy. Letošní play-off je hodně vyrovnané. Jsem zvědav na zítřejší duel Slavie s Vítkovicemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Koukáte někdo na Výměnu manželek? Docela mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zdar chlapi. Špičkovej hokej. Pardubky ale bohužel prohrály. Škoda. Tak dobrou extraligu už jsem dlouho neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Díky za emaily Rosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Čau čau. Jasně. Vždy když bude něco dobrýho tak pošlu. To byl hokej co? Nemohl jsem se od toho urva na forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Ani mi nemluv...jsem vytočenej protože jsem moc fandil Pardubkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Taky si myslím,že byly celu sezonu lepší. Co naděláš sport.... To bude Perníkář pěkně vytočenej. Strávil tam tolik času a teď konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jojo.To je taky horlivej fanda a možná byl přímo tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.