Březen 17, 200916 r čau Romane, to víš, v tuhle hodinu už je většina po obedě, teď se jen čeká na svačinu
Březen 17, 200916 r Jj,je mi to jasny,,proto jsem ze zeptal takhle ,nechci po tobe primo typ ,urcite se dari nechame prekvapit ... Jedes v kvetnu na sraz ? ... Na Ostravskej ? Jasne ze jedu a pak jeste asi na dva dalsi. Co me ale mrzi ze na to Ostravskym nebudu skoro pit pac rano jedu na kurzy bezpecne jizdy do Ceske Lipy ( v 6 rano odjezd ).
Březen 17, 200916 r to mi nějak uniklo že ty kurzy jsou v České Lípě, kdybych to byl býval věděl... tak sem se taky přihlásil, nemáte někde odkaz? bych mrknul jestli je tam ještě volné místo
Březen 17, 200916 r No že to je supr zpráva a že by to šlo rozpočítat. Rome co to sakra je ?? jaky lesteni auticek me se nic nerekneeee :kol-26: :kol-26:
Březen 17, 200916 r akorát musime vymyslet jak si to pak rozdělíme a nebo to objednáme a někdo to nadávkuje.MichalK by do toho šel taky-dnes jsme o tom mluvili.Takže: já,Rosta,Michal,Standis a kdo ještě? To by stačilo ne?
Březen 17, 200916 r Olfiku: ty parchante za toho Roma dostaneš do držky a ne že Ti budu řikat o leštění já nejsem Rome do pi...
Březen 17, 200916 r myslím, že ješte tady psal Lukyssek a Frigo, že by se taky přidali Upraveno Březen 17, 200916 r od Standis
Březen 17, 200916 r myslím, že ješte tady psal Lukyssek a Frigo, že by se taky přidali Jasně. Ty dva taky.
Březen 17, 200916 r akorát musime vymyslet jak si to pak rozdělíme a nebo to objednáme a někdo to nadávkuje.MichalK by do toho šel taky-dnes jsme o tom mluvili.Takže: já,Rosta,Michal,Standis a kdo ještě? To by stačilo ne? jak už bylo napsáno tak si na mě zapoměl, nemá na Tebe náhodou vliv ten němec? Upraveno Březen 17, 200916 r od theFrigo
Březen 17, 200916 r ale no tak Romco nezlob se na me jak ti mam teda rikat ? Sis nemohl udelat kratsi nick, se podivej Jero si ho taky nechal zkratit (nick).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.