Romariooo Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Proč tyto kurzy absolvovat? Situace na našich silnicích je poměrně vážná Denně dochází k mnoha vážným dopravním nehodám V sázce jsou životy a zdraví účastníků silničního provozu Nejste špatný řidič, ale vždy můžete být lepší Nikdy nevíte, jací řidiči jsou v dalších vozidlech Rutina snižuje pozornost Neovladatelné vozidlo je nebezpečná zbraň Předvídat znamená předejít Předejít znamená zachránit Naše dosavadní zkušenosti prokázaly přímý pozitivní vliv cíleného proškolování řidičů na snižování nehodovosti a úmrtnosti v silničním provozu Pomáhají ke zvýšení bezpečnosti Přispívají ke snížení nehodovosti Přispívají ke snížení neplánovaných nákladů spojených s dopravní nehodou Pronájem náhradního vozu, ušlý zisk Přinášejí úspory na pojistném Spoluúčast na pojistném plnění a ztráta bonusu za bezeškodný průběh pojištění Schopnosti řidičů k řešení neobvyklých a krizových situací v silničním provozu je možné dále rozvíjet Vysvětlením zákonitostí, praktickým tréninkem a opakováním situací dochází k postupnému zafixování a zautomatizování postupů řešení krizových situací Cílem Kurzu bezpečné jízdy („školy smyku“) je naučit řidiče předvídat, zvládat vozy ve ztížených klimatických podmínkách a v krizových situacích, se kterými se mohou v silničním provozu kdykoliv setkat Kurz Defenzivní jízdy je pak zaměřen především na odstranění chybných návyků a nebezpečných prvků řízení v běžném provozu, kontrolu a vyhodnocení schopností a reakcí řidiče Kurzy jsou určeny pro vozidla do 3,5t ( pro vozidla nad 3,5t se připravují a budou k dispozici cca v polovině roku 2008) a skládají se z teoretické a praktické části Teoretická část kurzu zahrnuje výklad instruktora doplněný videoprojekcí a obsahuje, mimo jiné, také informace, které úzce souvisí se „školením odborné způsobilosti řidičů“ Teoretická část kurzu probíhá v dopoledních hodinách, aby si bezprostředně po ní mohli účastníci získané rady vyzkoušet prakticky „Školení odborné způsobilosti řidičů“ je možné zařadit jako součást teoretické části, kdy je prodloužena teoretická část cca o 1-1,5 hod. Školení je také možné doplnit o specifické informace dle požadavků klienta Praktická část kurzu probíhá na vlastních / firemních vozidlech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) http://sd.e-ransome.eu/ Koukejte se co nejdříve přihlásit a vyberte termím co vám vyhovuje.Kapacita je omezená ale určitě to bude stát za to! Objednal jsem se na 9.5.2009 a kdyby to OII vyšlo tak by jsme se tam mohli srazit. Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) Zvazuju, je to zase pres pul tehle pidizeme, exBobajz, Baurak, Petr81 tusim a dalsi jdou na drivejsi terminy, tak clovek aspon zjisti predtim nez tam pojede zda to stoji za to. Celkem ale fofr rekl bych ze 60 minut pro 30 aut nevim nevim no. Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Může to bejt zajímavý, akorát je trošku na prt, že to je půl roku dopředu...těžko takhle dlouze plánovat, ale uvidíme...jako je to zadarmo, takže člověk nemůže čekat žádnej zázrak, ale lepší, než drátem do voko btw, na polygonu v Mostě za to chtěj nevím kolik tisíc a není to špatný, ale žádná velká diskotéka to taky není, takže když je možnost něco podobnýho obsolvovat zadarmo, rozhodně to stojí minimálně za zvážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Přesně tak Scajo.Rozhodně něco málo to přinese a právě že je to dobry takhle hodně dlouho dopředu-budeš prostě s tím termínem počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tak kdyby se domluvilo pár lidí tadyk z fóra na společnej termín (a čas), tak bych se přidal, jinak sám asi ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tak to je zajímavý.. asi se taky přihlásím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak me uz prislo potvrzeni mejlem .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jo vypadá to zajímavě, škoda, že u tohohle zdarma neodečítaj body, ještě pořád mám 4 a nevím co s nima tak musím počkat na odmaz v červnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Nevim zda jsem nekde prehledl objednat ZDARMA, ale kdyz dam přihlásit a registrovat, tak je vse placene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Musíš jít na Mogul Safety Cup a tam je formulář... http://sd.e-ransome.eu/Akce/MogulSafetyCup/calendar.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Diky. Na jake datum je nejvice registrovano clenu tady s fora? Bylo by fajn se tam sejit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tezko rict, tak kam se nas hodne registrovalo uz je plny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 dneska vecer to probereme na Brno srazu. ja osobne jsem pro ten nejpozdejsi termin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Taky mi přišlo potvrzení emailem na 9 května v 9:30.Bude to určitě stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak to naše skupinka jde 22.2. takže ještě na zimákách mail přišel už všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 A Vy jste o tom věděli už dříve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 mě o tom psal P2M a bylo tam asi jen 7 míst volnejch. Napsal jsem se já, p2m, p2m přítelkyně, jakr, jakrovo kamarád pak zbyly 2 místa, napsal jsem to do hospody a odtamtud se registroval baurak a petr81. A jak koukám, tak přidali asi pro velký zájem další termíny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 zajímavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 mě o tom psal P2M a bylo tam asi jen 7 míst volnejch.Napsal jsem se já, p2m, p2m přítelkyně, jakr, jakrovo kamarád pak zbyly 2 místa, napsal jsem to do hospody a odtamtud se registroval baurak a petr81. A jak koukám, tak přidali asi pro velký zájem další termíny. nekde jsem cetl ze to ma byt od ledna do cervna v kazdem mesici jeden vikend :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 aha, jsem netušil, v každém případě se docela těším a jsem docela rád, že to budeme mít ještě na zimních no já si ale raději nandám 195 v 15", myslím si, že ty 215 v 17" by asi nebyly to pravé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 no ja si na to asi radsi vemu sluzebni vuz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Podle toho v čem jezdíš vic?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 INFO: MOGUL SAFETY CUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 60 minut teorie, 90 minut praxe .. to je myslím slušný .. už jsem se přihlásil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.