Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Přeji dobré a slunné odpoledne :palec2:

Dakie - Ne ne, potkal jsem bývalou spolužačku :kol-18:

maros - Ten byl z druhé vozovny (tam kde většinou jezdí pentadius) a né dlouho po GO. Móóóc pěknej začátek roku !!!

• Autor
Tadyk se to vůbec nehéébe... :feve:

Koukám že se už všichni hospodáři probrali po silvestru a přežili ten začátek roku lol Jak se říká - ti nejlepší nakonec !!! :kol-47:

Koukám že se už všichni hospodáři probrali po silvestru a přežili ten začátek roku lol Jak se říká - ti nejlepší nakonec !!! :kol-47:

I co Tě nemá, já teprve dnes přijel z hor... ;)

Zdar pratele a kamaradi..I ja Vas zdravim v novem roce..Sice az ted,ale prece.. :D :D

A taky Vam preju jen to nej nej nej!!

A mate to tu pekny....Nova hezka utulna hospudka.. -_- -_-:D

• Autor
I co Tě nemá, já teprve dnes přijel z hor... ;)

Tak to ses měl 100 krát líp než já v hokně ;)

Jery ¨na bruslich jsem nebyl.Rezal jsem drevo at je teplo doma :D

• Autor
Jery ¨na bruslich jsem nebyl.Rezal jsem drevo at je teplo doma :D

Tak na ty se chystám s mladým zítra až se zbudím po noční. Doufám že to nebude letos po první a naposledy !!!

tak druhy den po brusleni a mam celkem vyrizeny trisla :-((

Mari - hlavne ,že sekyrka byla radne ostra :) co mas za topeni doma?

HF - no,ja myslim,ze poradne mrazy jeste prijdou ,konecna to urcite nebude... ale bacha pac porad hlasi ,ze se ten led prolomuje .

Zitra jdem zahrat hokej tak doufam,ze si u toho i nezaplavu...

Baui- Cos delal ?

Upraveno od Jeronymo

Tak to ses měl 100 krát líp než já v hokně ;)

To patrně ano... ;)

nedelal jsem nic ale nezvykly pohyb a docela velka zima, snad to zitra rano bude lepsi

• Autor

Tak z těch mrazů mám celkem strach - ještě nechci kupovat novou baterku do autí ;)

U našich na "požární nádrži" to prolomení už doufám nehrozí a kdyby tak je tak jenom 1,5 m vody. Ale taková koupel kdyby jenom v -5°C nic moc

nedelal jsem nic ale nezvykly pohyb a docela velka zima, snad to zitra rano bude lepsi

jsem si prave myslel jestli ti to nepodjelo nebo tak ... ale to je jasny no .Tedko treba odpocivat ,vsak to znas ...

Tak z těch mrazů mám celkem strach - ještě nechci kupovat novou baterku do autí ;)

U našich na "požární nádrži" to prolomení už doufám nehrozí a kdyby tak je tak jenom 1,5 m vody. Ale taková koupel kdyby jenom v -5°C nic moc

:) no me jednou akorat noha propadla a bylo to celkem napytel ,noha zmrzla mel jsem co delat abych dosel dom ...

Na nadrzi to bude urcite vpohode,vsecko stejnonerne :) Jednoduse kdyz jezdis nesmi se nad zadnym propadem premyslet :))

• Autor

To včera v práci se už někteří těší jak si zajezdí po Brněnské přehradě - tam jak se jednou propadneš máš jistotu.

To Ti pak v létě budou dávat umělý dýchání i když budeš mět na sobě hubertus a na nohou brusle :smich:

Na prehradu bych se asi nehecl no ...ale tjn,zmznout a pak se nechavat rozmrazvovat :D ... jak ve filmu Věčně mladý...

Az mi ted probehl mraz po zadech ...

Ale tesim se az zas svou hul opřu o kotouček :D .

To včera v práci se už někteří těší jak si zajezdí po Brněnské přehradě - tam jak se jednou propadneš máš jistotu.

No to só yalowý nápady... :feve:

• Autor

Ty chodíš bruslit na Prygl Spidi ???

Ty chodíš bruslit na Prygl Spidi ???

No právě že né a ani by mě to nenapadlo... lollollol

Já akorát tak na parníček... ;)

Mari - hlavne ,že sekyrka byla radne ostra :) co mas za topeni doma?

mame plyn ,ale pritapime si krbovyma kamnickama.

Kamos obcas doveze palety,tak to topeni je jen za praci,co s tim je,kdyz se to reze ;)

Kdysi za mych mladych let,byla Terlicka zmarzunta radne a uplne v poho se bruslilo.Ale to byvaly kdysi zimy :D

• Autor
No právě že né a ani by mě to nenapadlo... lollollol

Já akorát tak na parníček... ;)

Tak parníček letos musíme doladit s pentadiusem - už bych se na něj taky konečně měl jednou vypravit :)

maros - letošní zima se zatím jeví podle předpovědí poněkud tuhá, tak bys možná i měl šanci lol

Mari - Jasne,jo takovy kamnicka to by se me taky libilo ... :)

Jo kdysi byly zimy uplne o necem jinem a poradne zamrzlou vodni plochu uz jsem dlouho nevidel .,,

Upraveno od Jeronymo

No nevim ti. Zatim to jen tak lechta :D ale asi zitra schvalne zajdu kouknout na prehradu,jak to tam vypada.

Uvidime.....oni toho vzdy napisou mraky a pak si to pocasi stejne dela sve :D

Upraveno od maros

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.