Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Přeji dobré a slunné odpoledne Dakie - Ne ne, potkal jsem bývalou spolužačku maros - Ten byl z druhé vozovny (tam kde většinou jezdí pentadius) a né dlouho po GO. Móóóc pěknej začátek roku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tadyk se to vůbec nehéébe... Koukám že se už všichni hospodáři probrali po silvestru a přežili ten začátek roku Jak se říká - ti nejlepší nakonec !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Koukám že se už všichni hospodáři probrali po silvestru a přežili ten začátek roku Jak se říká - ti nejlepší nakonec !!! I co Tě nemá, já teprve dnes přijel z hor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Zdar pratele a kamaradi..I ja Vas zdravim v novem roce..Sice az ted,ale prece.. :D A taky Vam preju jen to nej nej nej!! A mate to tu pekny....Nova hezka utulna hospudka.. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 I co Tě nemá, já teprve dnes přijel z hor... Tak to ses měl 100 krát líp než já v hokně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Jery ¨na bruslich jsem nebyl.Rezal jsem drevo at je teplo doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Jery ¨na bruslich jsem nebyl.Rezal jsem drevo at je teplo doma Tak na ty se chystám s mladým zítra až se zbudím po noční. Doufám že to nebude letos po první a naposledy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 tak druhy den po brusleni a mam celkem vyrizeny trisla :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Mari - hlavne ,že sekyrka byla radne ostra co mas za topeni doma? HF - no,ja myslim,ze poradne mrazy jeste prijdou ,konecna to urcite nebude... ale bacha pac porad hlasi ,ze se ten led prolomuje . Zitra jdem zahrat hokej tak doufam,ze si u toho i nezaplavu... Baui- Cos delal ? Editováno: 3. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak to ses měl 100 krát líp než já v hokně To patrně ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 nedelal jsem nic ale nezvykly pohyb a docela velka zima, snad to zitra rano bude lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak z těch mrazů mám celkem strach - ještě nechci kupovat novou baterku do autí U našich na "požární nádrži" to prolomení už doufám nehrozí a kdyby tak je tak jenom 1,5 m vody. Ale taková koupel kdyby jenom v -5°C nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 nedelal jsem nic ale nezvykly pohyb a docela velka zima, snad to zitra rano bude lepsi jsem si prave myslel jestli ti to nepodjelo nebo tak ... ale to je jasny no .Tedko treba odpocivat ,vsak to znas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak z těch mrazů mám celkem strach - ještě nechci kupovat novou baterku do autí U našich na "požární nádrži" to prolomení už doufám nehrozí a kdyby tak je tak jenom 1,5 m vody. Ale taková koupel kdyby jenom v -5°C nic moc no me jednou akorat noha propadla a bylo to celkem napytel ,noha zmrzla mel jsem co delat abych dosel dom ... Na nadrzi to bude urcite vpohode,vsecko stejnonerne Jednoduse kdyz jezdis nesmi se nad zadnym propadem premyslet ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 To včera v práci se už někteří těší jak si zajezdí po Brněnské přehradě - tam jak se jednou propadneš máš jistotu. To Ti pak v létě budou dávat umělý dýchání i když budeš mět na sobě hubertus a na nohou brusle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Na prehradu bych se asi nehecl no ...ale tjn,zmznout a pak se nechavat rozmrazvovat ... jak ve filmu Věčně mladý... Az mi ted probehl mraz po zadech ... Ale tesim se az zas svou hul opřu o kotouček . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 To včera v práci se už někteří těší jak si zajezdí po Brněnské přehradě - tam jak se jednou propadneš máš jistotu. No to só yalowý nápady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ty chodíš bruslit na Prygl Spidi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ty chodíš bruslit na Prygl Spidi ??? No právě že né a ani by mě to nenapadlo... Já akorát tak na parníček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Mari - hlavne ,že sekyrka byla radne ostra co mas za topeni doma? mame plyn ,ale pritapime si krbovyma kamnickama. Kamos obcas doveze palety,tak to topeni je jen za praci,co s tim je,kdyz se to reze Kdysi za mych mladych let,byla Terlicka zmarzunta radne a uplne v poho se bruslilo.Ale to byvaly kdysi zimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 No právě že né a ani by mě to nenapadlo... Já akorát tak na parníček... Tak parníček letos musíme doladit s pentadiusem - už bych se na něj taky konečně měl jednou vypravit maros - letošní zima se zatím jeví podle předpovědí poněkud tuhá, tak bys možná i měl šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Mari - Jasne,jo takovy kamnicka to by se me taky libilo ... Jo kdysi byly zimy uplne o necem jinem a poradne zamrzlou vodni plochu uz jsem dlouho nevidel .,, Editováno: 3. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 No nevim ti. Zatim to jen tak lechta ale asi zitra schvalne zajdu kouknout na prehradu,jak to tam vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) ... Jo kdysi byly zimy uplne o necem jinem a poradne zamrzlou vodni plochu uz jsem dlouho nevidel .,, Se bojím že to letos asi uvidíme http://www.novinky.cz/clanek/157903-republ...l-nepomaha.html Ale to by nám mohl bobík zazpívat kde všude a jaká je zima Editováno: 3. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Uvidime.....oni toho vzdy napisou mraky a pak si to pocasi stejne dela sve Editováno: 3. leden 2009, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.