Evers Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jasně.V poho.O nic nejde ja jezdim vecne stejny trasy... a kdyz uz tak si pustim toma v mobilu )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Zdarec chlapi ....Tak ,klapka odeslana na reklamaci a v aute nova takze vsecko v cajku ,,, ted se jen vrhnout na opravu ramecku masky at je to vpohode a v sobote razim na vypucung introše,.... samozrejme podle počasí... Ted' je tam -1 .nic moc teda ... Nemáte někdo doma navíc 16'' kola nebo nevíte o nekom kdo by mel za dobrou cenovku - bez gum za nejakych treba 8tis. ? Ahoj Jero, pěkně pěkně... Na kola mrkni do bazaru, no nejlíp na www.vw-club.cz - tam je takovej slušnější výběj, hlavně v 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Zdarec chlapi ....Tak ,klapka odeslana na reklamaci a v aute nova takze vsecko v cajku ,,, ted se jen vrhnout na opravu ramecku masky at je to vpohode a v sobote razim na vypucung introše,.... samozrejme podle počasí... Ted' je tam -1 .nic moc teda ... Nemáte někdo doma navíc 16'' kola nebo nevíte o nekom kdo by mel za dobrou cenovku - bez gum za nejakych treba 8tis. ? zdarec! no kola mam ale na O2... taky budu shanet 17" Pallas za OK cenovku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Jero: Zdar zdar. Ever: Nesmíš si do toho nechat kecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Já bych měl na OII hlinikáče uplně nové za 6 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Já bych měl na OII hlinikáče uplně nové za 6 tisic. rozepis se trochu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Já bych měl na OII hlinikáče uplně nové za 6 tisic. Dej fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ovi: jsou to kola z Ronalu.Zabalené přímo na OII.Zkusim udělat fotky,ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak to je škoda že jsem o tom nevěděl dříve. Sháněl jsem 17" na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Taky sháním 17'' ale na leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Kdo všechno o něj má zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Uvidíme. paranetry a foto-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ovi: jsou to kola z Ronalu.Zabalené přímo na OII.Zkusim udělat fotky,ju? jj hod to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Mám to v jiném stroji ale jakmile se tam dostanu tak Vás budu informovat.Tam je výhoda že jsou to funglovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Ovi byl první, tak má případně přednost. Já vyčkám Editováno: 19. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj hod to sem Co ty tam máš Ovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 heled ja mam 16" Siriuse orig. ale ty uz bych chtel poslat dal... a tak jsem vyhlidl ty Pallase 17" tak uvidime.... co ma Romario..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Já bych šel do ''Brock RC12 Black'' ale ta cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Ale nakonec beru všechny lepší než mám teď. Editováno: 19. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 mrknete.... VW Golf R32 TwinTurbo mit 740 PS in Action auf 310 km/h auf der Autobahn / Highway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Je to vůbec možný? To se mi nezdá nic to sním nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Kolečka potrebuju na GIV ... Resim nejaky kseftiky. Ted jsem byl po dlóuhé dobe trosku projet Juniora a zapomnel jsem jak je to lenivy... OVi- R32 parádní ! Editováno: 19. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Kolečka potrebuju na GIV ... Resim nejaky kseftiky.Ted jsem byl po dlóuhé dobe trosku projet Juniora a zapomnel jsem jak je to lenivy... OVi- R32 parádní ! krutarna co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 krutarna co... To by se me nekdy v O heclo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 mrknete jeste na tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.