Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Uvidime.....oni toho vzdy napisou mraky a pak si to pocasi stejne dela sve biggrin.gif Taky doufám že to nebude tak hrozný. Chtěl bych si u nás udělat weelet někam do teplejší vody pod střechu. Jestli bude takhle dál, tak skončíme jenom v Laa ale chtěl bych na pár dní do Frantškových Lázní tak uvidíme co nakonec vyjde. Editováno: 3. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 To vypada dobre.....jenze pro mne daleko ja bych jedine do Besenove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 FL jsou daleko - cca 400Km pro mě. Ještě uvidím na čem se nakonec domluvíme. Možná je necháme až na jaro a po cestě se stavíme ještě někde ale rozhodně chci jet do nějaký hóóódně teplý vody když je venku taková kosa !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 baurak: mě bolí celej člověk bruslení po 2letech no.. ale je to suepr zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak parníček letos musíme doladit s pentadiusem - už bych se na něj taky konečně měl jednou vypravit nechcu bejt rejpal,ale letos parnicek asi nebude,ma bejt prigl kvuli čištění vypuštěnej cely leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak si holt musíme najít jinou zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 sedmýho nastupuje moje paní taky k DPMB , v Medlánkách na kurz šaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak to se sní třeba někdy potkám. I když poslední dobou jezdím víc noční ale není to vyloučený, žejo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) ale šaliny moc noční nejezdí,jen do 23 hod ale abyste se nepotkali jak cca před 5 lety na M.Horákové šalina s autobusem Editováno: 3. leden 2009, autor: bobanek66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Už vůbec, ale večer nebo ráno ji třeba můžu potkat. Ale pravděpodobnost je hódně mizivá ikdyž to není vyloučený. Dneska mě čeká takovej menší koktejl - 96, 91, 60, 77 a je ráno a jedeme k domovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 tak hezkou noční službu,až pojedeš kolem,96-zast.Bartákova,zatrub,vzpomenu na Tebe.Bydlím dole na Fajmance i když možná ještě budu na parkovišti v Gamrinusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Nee, tam se dneska nedostanu páč 99 ani 45 nemám. Ale někdy jo jestli si vzpomenu. Poslední dobou jezdím často kolem zetoru na Vinohrady tak se třeba potkáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 to sem asi spletl,96-99 jinak jezdim z hokny ze starky buď 45 nebo 78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanek66 Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 sem se díval na fotky - PICASSA album, fotka č.6 v albu můj kočárek, není to foceno v Tvarožné?Podle hospody v pozadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 78 jsem je to už 2 roky jezdil dost často. Měl jsem většinou ten nízkopodlažní 7620 ale už rok skáču všude a co jsou změny od 14.12.2008 tak mám dost často noční (skoro furt). Všechno má svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Haaaj booojs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Haaaj booojs Že se tady potkáme dycky když jde jeden do hokny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ja jsem z ni pred par hodinkama teprve prisla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 vždyť je sobota a vy hákujete... aktivisti mě to vypukne v pondělí, po sladkých dvou týdnech volna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Vidis a to ja mam zase v pondeli volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 mno abych se přiznal tak to budu mít v pondělí takový poloviční, páč sem se tam stavil už v práci a poladil nějaké náležitosti aby to v pondělí nebyl takovej šok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Tak nejenom ze mas 2 tydny volna ale jeste malo prace se ti zachtelo... no toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 koukam že sem zapomněl napsat že sem se stavil v práci už v pátek. asi nejvyšší čas jít spát dobrou všem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Taxem se stal ve 22:27 strejdou, má to 50 cm a 3.35 kg a je to holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 no toz to vitaj strejdo Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.