O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:10 ) <{POST_SNAPBACK}> cao omladino zdarek pani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Toto mě nějak speciálně netankuje... jo ja na ne taky s..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 prej omladino diky -_- vede se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Máme se neutrálně, ležíme doma, bez práce, bez jídla, bez sexu... au to posledni zaboli Editováno: 25. Březen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ano, již třetí den, takže všechno špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Spidi tak zase si odpočineš - víš jak to je - každý den nemůže být posvícení Ahoj Ovi Máme se na p**u - prostě normálka no Co Ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Andílku, já právě odpočívat nechci... A co novýho u Tebe...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Andílku, já právě odpočívat nechci... A co novýho u Tebe...? Tak u mě vše při starém - odpočívám už asi třetí měsíc A Jinak trocha změny - od 1. dubna hip hip hurá jdu pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No vida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:24 ) <{POST_SNAPBACK}> Spidi tak zase si odpočineš - víš jak to je - každý den nemůže být posvícení Ahoj Ovi Máme se na p**u - prostě normálka no Co Ty?? no abych rekl pravdu tak co tu ctu tak zapadam do vasich rad... ale jen to jeste ze sem v praci .... takze na pikacu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:34 ) <{POST_SNAPBACK}> Tak u mě vše při starém - odpočívám už asi třetí měsíc A Jinak trocha změny - od 1. dubna hip hip hurá jdu pracovat takze konec prazdnin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ano, již třetí den, takže všechno špatně... treti? pockej mam to spocitat ja?.............................. to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no abych rekl pravdu tak co tu ctu tak zapadam do vasich rad... ale jen to jeste ze sem v praci .... takze na pikacu... Nebo Ovi, zítra už půjdu taky do práce, ale nejspíš jen zítra a pak zase týden salám banán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 treti? pockej mam to spocitat ja?.............................. to nejde.... Pomalu, máš na to čas do pěti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Pomalu, máš na to čas do pěti... se ti to ftipkuje co......... ....... njn nekdo tak a nekdo nijak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nebo Ovi, zítra už půjdu taky do práce, ale nejspíš jen zítra a pak zase týden salám banán... ja si beru ct a pa volno..... mam pry mnoho lonsky dovoleny a mam s tim neco udelat.... takze tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar jak Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar jak Brno zdarec!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 se ti to ftipkuje co......... ....... njn nekdo tak a nekdo nijak.... Já nic já muzikant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj pracujici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar jak Brno Zdar jak sviňa Jirko... Tak cóóó, máš pro nás foto...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar jak sviňa Jirko... Tak cóóó, máš pro nás foto...? na foto neni cas-moc prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zdarec!! Bry den pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Já nic já muzikant... jen aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Bry den pane tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.