Březen 25, 200916 r Máme se neutrálně, ležíme doma, bez práce, bez jídla, bez sexu... au to posledni zaboli Upraveno Březen 25, 200916 r od Ol@f
Březen 25, 200916 r Spidi tak zase si odpočineš - víš jak to je - každý den nemůže být posvícení Ahoj Ovi Máme se na p**u - prostě normálka no Co Ty??
Březen 25, 200916 r Andílku, já právě odpočívat nechci... A co novýho u Tebe...? Tak u mě vše při starém - odpočívám už asi třetí měsíc A Jinak trocha změny - od 1. dubna hip hip hurá jdu pracovat
Březen 25, 200916 r )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:24 ) <{POST_SNAPBACK}> Spidi tak zase si odpočineš - víš jak to je - každý den nemůže být posvícení Ahoj Ovi Máme se na p**u - prostě normálka no Co Ty?? no abych rekl pravdu tak co tu ctu tak zapadam do vasich rad... ale jen to jeste ze sem v praci .... takze na pikacu...
Březen 25, 200916 r )--> QUOTE( @ 25.3.2009, 10:34 ) <{POST_SNAPBACK}> Tak u mě vše při starém - odpočívám už asi třetí měsíc A Jinak trocha změny - od 1. dubna hip hip hurá jdu pracovat takze konec prazdnin?
Březen 25, 200916 r Ano, již třetí den, takže všechno špatně... treti? pockej mam to spocitat ja?.............................. to nejde....
Březen 25, 200916 r no abych rekl pravdu tak co tu ctu tak zapadam do vasich rad... ale jen to jeste ze sem v praci .... takze na pikacu... Nebo Ovi, zítra už půjdu taky do práce, ale nejspíš jen zítra a pak zase týden salám banán...
Březen 25, 200916 r treti? pockej mam to spocitat ja?.............................. to nejde.... Pomalu, máš na to čas do pěti...
Březen 25, 200916 r Pomalu, máš na to čas do pěti... se ti to ftipkuje co......... ....... njn nekdo tak a nekdo nijak....
Březen 25, 200916 r Nebo Ovi, zítra už půjdu taky do práce, ale nejspíš jen zítra a pak zase týden salám banán... ja si beru ct a pa volno..... mam pry mnoho lonsky dovoleny a mam s tim neco udelat.... takze tak...
Březen 25, 200916 r se ti to ftipkuje co......... ....... njn nekdo tak a nekdo nijak.... Já nic já muzikant...
Březen 25, 200916 r Zdar jak sviňa Jirko... Tak cóóó, máš pro nás foto...? na foto neni cas-moc prace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.