Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Strýýko ej tak nalévaj na ty křtiny Gratulace Spid'ul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Díkec pánové, to bude mít do rána ještě dohru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Taky se pridavam ke gratulacim Spidulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Taky se pridavam ke gratulacim Spidulo Moc díky pusinko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Pusinko ,, nonono Cao jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Pak musis ukazat aspon foto Jeryskuuu ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Pak musis ukazat aspon foto Samo, jak to jen půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Jdu pomalu bucat... jsem kakao... krasnou brou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Téééda, koukám, že v neděli všichni chráápou bůh ví do kolika Jinak dobré skoro poledna chaso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Téééda, koukám, že v neděli všichni chráápou bůh ví do kolika Jinak dobré skoro poledna chaso Leda howno, od půl šesté makám jak v úkole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdravíčko ... žadne chrapani ,, dokonce i octa uz byla v pohybu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdravíčko ... žadne chrapani ,, dokonce i octa uz byla v pohybu ... Zdar jak Brno, to u mě ještě ne, navíc teď pauzička na TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 bre ranko všem .-) a abych nezapomněl... gratz strejdo Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 a abych nezapomněl... gratz strejdo Spidi Thanx pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdar jak Brno, to u mě ještě ne, navíc teď pauzička na TV Byl jsem rano ve meste tak jsem zajel otestovat ručku ... Ted probehl obed a uzivam si volne nedele.,, jeste hokej treba zahrat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Byl jsem rano ve meste tak jsem zajel otestovat ručku ... Ted probehl obed a uzivam si volne nedele.,, jeste hokej treba zahrat ... No já su od rána v garáži a teď koukám na ČT4, jak jsme to v létě v hradci posrali... Jináč koukám, že venku zase sněží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No já su od rána v garáži a teď koukám na ČT4, jak jsme to v létě v hradci posrali... Jináč koukám, že venku zase sněží... Snezi porad no ,, na pristi tyden hlasi az -20 tak uvidim,,vcera vecer jsem byl na pivo a docela jsem mrznul .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Snezi porad no ,, na pristi tyden hlasi az -20 tak uvidim,,vcera vecer jsem byl na pivo a docela jsem mrznul .,, Jj, sněží a sněží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdarec uz s plnym brichem v teple domova. Zachvili zacinaji skoky na lyzich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdarec uz s plnym brichem v teple domova. Zachvili zacinaji skoky na lyzich To já raděj ty akrobaty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 sarto mortale a pod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 čau prdi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 sarto mortale a pod Spíš výkrut, souvrat a kopáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Leda howno, od půl šesté makám jak v úkole... No tak to pardóóón... v půl šestý jsem ještě hezky zařezával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tý vole, teď jsem byl tankovat a nevěřil jsem vlastním očím 20,90 za litr naturálu, paráda, skvělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.