Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jiřiku: to je můj sen...já měl vždy referenční vozidlo co mělo najeto cca 15 tisic i když nějaký ten fetiš tam ještě byl...

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 20:43 ) <{POST_SNAPBACK}>
Rum nechlastat :)

Ahoj Ovi ;)

když on je tak dobrééééééj :)))

ja ze soboty taky.... :)

to jsi psal, že jsi v lese :D

Jiřiku: to je můj sen...já měl vždy referenční vozidlo co mělo najeto cca 15 tisic i když nějaký ten fetiš tam ještě byl...

jojo,je to parada.Jinak jsem nevydrzel co se kol tyce.Mel jsem na leto nychystany 16-ky,ale nevydrzel jsem to a zitra se v Nemecku stavuju pro novou sadu 17-tek

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 21:51 ) <{POST_SNAPBACK}>
Ovi: No tak místo rumu byh dala třebas jemně perlivou vodu :) prostě žádný chlast a když už tak jen ten, který se nedává do pečení :p

jsi cita :) do peceni se dava kazdej :)

už mi nechutná :D

tssss... kecáš :(:D

Upraveno od Andílek

andílek)--><div class='quotetop'>QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 20:43 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Rum nechlastat :)

Ahoj Ovi ;)

když on je tak dobrééééééj :)))

to jsi psal, že jsi v lese :D

no tak tam se sem se dostal nekolikrat - ovsem nejhorsi cesta byla vodkova :)

Jiřiku: ale Tomáš má pěkny kola co? To jsou R18 vid?

Ovi: to sice jsem, ale myslim to dobre ;):p Ja trebas tequillu do peceni nedavam :D

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 21:07 ) <{POST_SNAPBACK}>
Ovi: to sice jsem, ale myslim to dobre ;):p Ja trebas tequillu do peceni nedavam :D

ale nekonzumuješ s kakaem :p

Jiřiku: ale Tomáš má pěkny kola co? To jsou R18 vid?

nene,jsou to Repliky a jsou to 17-ky.Taky jsem po nich pokukoval,ale nedaji se zapsat do technicaku.Ja beru origo 17-ky s Runflat gumama :palec2:

ale nekonzumuješ s kakaem :p

Tak tuhle směs chutí nehám Tobě :) Já to konzumuji tak, jak se to správně má konzumovat :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:07 ) <{POST_SNAPBACK}>

to mi pripomina jeden drink co jsem konzumoval v patek-Speedy Gonzales,je to tequilla se sampanskym

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:07 ) <{POST_SNAPBACK}>

no kdyz by na to prislo... :) si predstav takovou zelenou babovku :D

to mi pripomina jeden drink co jsem konzumoval v patek-Speedy Gonzales,je to tequilla se sampanskym

tak jako tahle kombinace - mno nevim - tequilla a bublinky :D sem jeste nezkousela :) dik za tipa

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 21:11 ) <{POST_SNAPBACK}>
Tak tuhle směs chutí nehám Tobě :) Já to konzumuji tak, jak se to správně má konzumovat :)

chtěl bych vidět někoho v mexiku jak si dává s pomerančem a skořicí :D

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:11 ) <{POST_SNAPBACK}>

takze ve velkym mnozstvi? :)

Ovi: zelená bábovka - už sem dělala majonézovou bábovku a byla mňam, ale zelená - dyť je to jak voda z nějakého jihomoravského rybníka :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:13 ) <{POST_SNAPBACK}>
tak jako tahle kombinace - mno nevim - tequilla a bublinky :D sem jeste nezkousela :) dik za tipa

posledni dobou mi chutna i STROH - ma to 80% taky bych chtel testnou s bublinkama... :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:13 ) <{POST_SNAPBACK}>

a nezapomen pred vypitim zamichat :palec2:

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:14 ) <{POST_SNAPBACK}>
Ovi: zelená bábovka - už sem dělala majonézovou bábovku a byla mňam, ale zelená - dyť je to jak voda z nějakého jihomoravského rybníka :)

majonezova???? horsi nez podrazkova :)))

takze ve velkym mnozstvi? :)

to ne, jen decentně :) ve velkým množství jste zvyklí vy chlapsi ;)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 21:14 ) <{POST_SNAPBACK}>

brrrrrrrr

Báwo je moc pěkny.Dá se to nějak srovnat s Fabii RS? Koukal jsem že to má 6 rychlosti :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.