jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 14.4.2009, 22:13 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->tak jako tahle kombinace - mno nevim - tequilla a bublinky sem jeste nezkousela dik za tipaposledni dobou mi chutna i STROH - ma to 80% taky bych chtel testnou s bublinkama... hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 takze ve velkym mnozstvi? dobře ty ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 a nezapomen pred vypitim zamichat se to promicha v zaludku ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Báwo je moc pěkny.Dá se to nějak srovnat s Fabii RS? Koukal jsem že to má 6 rychlosti hele RSo jelo lip,ale bylo zajety.Myslim ze brambora se jeste rozjezdi.Jinak co se podvozku tyce,je to proste motokara a kvalita zpracovani je taky nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 majonezova???? horsi nez podrazkova )) Ona je ale fakt dobrá - pekly sme jí na ZŠ při pracovníh činnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 22:17 ) <{POST_SNAPBACK}> se to promicha v zaludku ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 21:17 ) <{POST_SNAPBACK}> sano s jahodami je hriich to je parádička, to mi chutná taky ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 dobře ty ) dobre ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}> jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 jeste k tomu strohu...... kdyz jsem daval druhej tady v pladytu tak normalne prisla pani na me jestli nema zavolat hasice ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}> jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci jo tak dobrou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka podas echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení... hele papirove ma BMW zrychleni jen o 0.5s horsi a maximalku stejnou.Ale Fabka jela lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 podas echo no jasan,jsem zvedavej na divci osazenstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 no jasan,jsem zvedavej na divci osazenstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. cus ! na tady rum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu Ahoj sousede, tak pak dáme spicha. Ovi díky zrovna jsem na Rum myslel. Hmmm.. dobrej pane vrchní. Jindřichohradeckej nebo Božkov ? Editováno: 14. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 s plachetnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 tak asi taky pomazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.