Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

andílek)--><div class='quotetop'>QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:13 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->tak jako tahle kombinace - mno nevim - tequilla a bublinky :D sem jeste nezkousela :) dik za tipa

posledni dobou mi chutna i STROH - ma to 80% taky bych chtel testnou s bublinkama... :)

hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink

takze ve velkym mnozstvi? :)

dobře ty :))

a nezapomen pred vypitim zamichat :palec2:

se to promicha v zaludku :D ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich :)

Báwo je moc pěkny.Dá se to nějak srovnat s Fabii RS? Koukal jsem že to má 6 rychlosti :palec2:

hele RSo jelo lip,ale bylo zajety.Myslim ze brambora se jeste rozjezdi.Jinak co se podvozku tyce,je to proste motokara a kvalita zpracovani je taky nekde jinde

majonezova???? horsi nez podrazkova :)))

Ona je ale fakt dobrá - pekly sme jí na ZŠ při pracovníh činnostech :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:17 ) <{POST_SNAPBACK}>
se to promicha v zaludku :D ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich :)

:palec2:

hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink

do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... :)

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 21:17 ) <{POST_SNAPBACK}>
sano s jahodami je hriich :)

to je parádička, to mi chutná taky :))))

dobře ty :))

dobre ona :)

jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci

do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... :)

Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}>

Dobrou :palec2:

Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení...

jeste k tomu strohu...... kdyz jsem daval druhej tady v pladytu tak normalne prisla pani na me jestli nema zavolat hasice :))

andílek)-->

QUOTE(andílek @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}>

jo tak dobrou!

Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka

podas echo :)

Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení...

hele papirove ma BMW zrychleni jen o 0.5s horsi a maximalku stejnou.Ale Fabka jela lip :palec2:

podas echo :)

no jasan,jsem zvedavej na divci osazenstvo

Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. ;)

Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu :feve:

no jasan,jsem zvedavej na divci osazenstvo

:)

Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. ;)

cus !

na tady rum! :)

Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu :feve:

Ahoj sousede, tak pak dáme spicha.

Ovi díky zrovna jsem na Rum myslel. Hmmm.. dobrej pane vrchní. Jindřichohradeckej nebo Božkov ? lol

Upraveno od Rosťa19

s plachetnici :)

tak asi taky pomazu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.