Duben 14, 200916 r )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 14.4.2009, 22:13 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->tak jako tahle kombinace - mno nevim - tequilla a bublinky sem jeste nezkousela dik za tipaposledni dobou mi chutna i STROH - ma to 80% taky bych chtel testnou s bublinkama... hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink
Duben 14, 200916 r a nezapomen pred vypitim zamichat se to promicha v zaludku ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich
Duben 14, 200916 r Báwo je moc pěkny.Dá se to nějak srovnat s Fabii RS? Koukal jsem že to má 6 rychlosti hele RSo jelo lip,ale bylo zajety.Myslim ze brambora se jeste rozjezdi.Jinak co se podvozku tyce,je to proste motokara a kvalita zpracovani je taky nekde jinde
Duben 14, 200916 r majonezova???? horsi nez podrazkova )) Ona je ale fakt dobrá - pekly sme jí na ZŠ při pracovníh činnostech
Duben 14, 200916 r )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 22:17 ) <{POST_SNAPBACK}> se to promicha v zaludku ba ne, zkusím to, ale asik si do toho hodim jahudky - sano s jahodami je hriich
Duben 14, 200916 r hele se strohem maj dobrej drink v Blazinci na Andelu.Ted nevim jak se to jmenuje,ale je to v podstate Long-Island,akorat neni zalitej Colou ale Strohem.Muzu rict ze je to docela prisnej drink do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis.....
Duben 14, 200916 r )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 21:17 ) <{POST_SNAPBACK}> sano s jahodami je hriich to je parádička, to mi chutná taky )))
Duben 14, 200916 r do andela uz moc nechaodim - pze jsme tam chodili drive a ted uz....... vzdyt vis..... Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka
Duben 14, 200916 r )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}> jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci Dobrou
Duben 14, 200916 r Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení...
Duben 14, 200916 r jeste k tomu strohu...... kdyz jsem daval druhej tady v pladytu tak normalne prisla pani na me jestli nema zavolat hasice )
Duben 14, 200916 r )--> QUOTE( @ 14.4.2009, 22:20 ) <{POST_SNAPBACK}> jdu hajíííí - nedostatek spánku přes wekend. Dobrou kluci jo tak dobrou!
Duben 14, 200916 r Se ted v patek jdu podivat do toho novyho klubu v Holesovicich-SASAZU.Jdu tam na Paula van Dyka podas echo
Duben 14, 200916 r Jiřiku: ale co se týče dynamiky tak ta Fábka RS by dala pěkně pokouřit BMW ne? Co se týče rozjezdu a zrychlení... hele papirove ma BMW zrychleni jen o 0.5s horsi a maximalku stejnou.Ale Fabka jela lip
Duben 14, 200916 r Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn.
Duben 14, 200916 r Ahój Hospůdko. Tak jsem se vrátil ze srazíku v Hostivaři. Pár Foto u mě ve vlákně a zbytek srazy Praha a okolí.... Něco má ještě Lukyn. cus ! na tady rum!
Duben 14, 200916 r Zdarec sousede.Zitra se vracim do toho naseho bordelu Ahoj sousede, tak pak dáme spicha. Ovi díky zrovna jsem na Rum myslel. Hmmm.. dobrej pane vrchní. Jindřichohradeckej nebo Božkov ? Upraveno Duben 14, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.