Duben 15, 200916 r ale jo po ranu pohodicka, tady 20 neni ale je krasne a slunicko, uz se pomalu chystam na dovolenou :-)
Duben 15, 200916 r Cau Romane ... Řekněme,že si zvykam na novejsi .) ... Nene,je tátova, 2.0 TDi ... Jezdi to hezky panecku... Jinac jsem porad u svy padesáat5tky:)...
Duben 15, 200916 r Tak ono je to precijen prakticky o polovinu silnejsi jak stříbřena ,je to pekny pojezdenicko ,to nepopiram Akorat jsem nasratej pac jsem si objednal fotacek od jednoho borce ,kteryho mi doporucilo docela hodne lidi tady z okoli ,ze je solidni a takovy ty kecy... No a masina nikde,clovicek se mi neozyva ani na mobilu ani pres mejl ,takze zatim teda jeste zustavam u svyho chrastitka ... Ted bude celkem hodne vydaju tak jsem si rekl,ze zrcadlo jeste chvilicku pocka:)
Duben 15, 200916 r Taky ted sháním pro známeho nějaké autičko v ceně do sto tisic ale je to hodně nevděčná služba...snad chápeš jak to myslím.Uvidíme co se naskytne.Aut je v bazarech mraky ale jsou to většinou vraky s nejasnýma puvody...
Duben 15, 200916 r Baurak: tak brzo? Kam máte namířeno.Egypt?Ovi: čágos ale vubec, tohle je teprve zimni dovolena :-) jedu jeste lyzovat
Duben 15, 200916 r A nema predstavu o znacce? ... Do sto tisic uz poridis i nejakou peknou octavecku ...Ten puvod v dnesni dobe uz je problem ,nekdy neco zjistis nekdy ne no . Minuly tyden jsem se byl jen tak kouknout po bazarech a byl tam Opel vectra r.v 97 za nejakych tusim 60tis. Vsechno se mi zdalo vpohode az na cedulku nikdy nebourano .Vsak kazdy snad rozezna odstin laku po vymene a pred:) . Tak jsem rekl panovi bazaristovi at mi autko otevre a projel jsem prstem ramy kolem dveri atd ... Reknu ti ,todle auto bych nevzal ani za 6 . Ale uz tam neni ,takze asi nekdo koupil ..., Upraveno Duben 15, 200916 r od Jero
Duben 15, 200916 r ty voe, muze me nekdo vysvetlit co je to za modu si menit nicky?? tomu vazne nerozumim a nechapu to!!
Duben 15, 200916 r Taky te zdravim . Dal jsem si ho jen na zkousku.Kdyz mi tak kazdy pise a rika ,rekl jsem si proc ne .Je to jen zkracena verze myho staryho nicku a zatim s tim nikdo problem nemel,vseci me poznaj ... Upraveno Duben 15, 200916 r od Jero
Duben 15, 200916 r Kdo mění nicky??? Bobik ne? jen co si pamatuji tak Bobik, Jakr, Ovidius, Jeronymo a myslim, ze kdybych chvilku hledal budu moc pokracovat
Duben 15, 200916 r Taky te zdravim . Dal jsem si ho jen na zkousku.Kdyz mi tak kazdy pise a rika ,rekl jsem si proc ne .Je to jen zkracena verze myho staryho nicku a zatim s tim nikdo problem nemel,vseci me poznaj ... napriklad vzhledem k blacklistu na bazaru to je nefer, novacek te nepozna nemyslim, to samozrejme konkretne na tebe ale uvadim to jako priklad.
Duben 15, 200916 r Kluci to tady myslim jednou popisovali důvod změny...že se oslovuji tak jako je to ted...mě to nevadi.Mě spiš vadi omezená kapacita příloh.Chtěl bych za to i zaplatit ale asi nemám šanci což mě moc mrzi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.