Duben 15, 200916 r Bab je sice jako nasr... ale 80% z nich má IQ plovoucí kačenky. Takže moc není z čeho vybírat.
Duben 15, 200916 r lepsi je zenskou nemit a uzivat si - uplne to ted vidim - a pekne od jara az po podzim - at nezeru...... takovejch moznosti!!!!! jejejej
Duben 15, 200916 r jj, aspoň je teď na co koukat a hlavně se nemusím bát, že by stará držkovala ale zase mi ten vztah chybí..
Duben 15, 200916 r jj, aspoň je teď na co koukat a hlavně se nemusím bát, že by stará držkovala ale zase mi ten vztah chybí.. no co stara... ale co to ostatni?
Duben 15, 200916 r tak tahle nedržkovala hlavně sem nekoukal po jinejch, když sem byl s ní a ted uz jsi v poho? jak jsi to vubec doresil?
Duben 15, 200916 r tak v poho nejsem, ale co mám dělat prý už se mnou nechce mít nic společnýho.. ty kraaaavo tak to je potom jina....
Duben 15, 200916 r ty woe tys tady chyběl co duše, ještě drží chtěl bych být víc než přítel tvůj,tak chvíli stůj.... sežen si rychle přítulku,nebo tě bude hrozně bolet ruka a za krkem duše je v prdeli,vydrží chvilku zítra mi to snad sundají,tak uvidím
Duben 15, 200916 r Sejis: tak na tohle se snad dycky nějaká najde tak hlavně žes nemusel skákat po letišti jak dlouho žes měl tu sádru? Ovi: sem prý lhář a podvodník..
Duben 15, 200916 r Sejis: tak na tohle se snad dycky nějaká najde tak hlavně žes nemusel skákat po letišti jak dlouho žes měl tu sádru? Ovi: sem prý lhář a podvodník.. Dakouši,máš recht,vždy se najdou dobrovolné dárkyně sádru mám již 6 týdnů ......již zítra,již zítra
Duben 15, 200916 r jen u těch dobrovolných se nesmí moc přebírat tak snad to už budeš mít oukej a budeš zas moct normálně pracovat ještě že máš kolem sebe hodný lidi, co se o tebe postaraj a povozej tě
Duben 15, 200916 r baurak: nechá si ho a bude svobodná matka.. ovi: co bylo k obýdku? zbytek bych tady nerozebíral
Duben 15, 200916 r ovi: co bylo k obýdku? zbytek bych tady nerozebíral jasny chapu... no hele plnena kureci kapsa.... jsem prezranej.... zase..
Duben 15, 200916 r baurak: nechá si ho a bude svobodná matka..ovi: co bylo k obýdku? zbytek bych tady nerozebíral ty voe, ja ty holky nechapu i kdyz jestli jsi lhar a podvodnik tak to je jina
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.