Duben 15, 200916 r ty voe, ja ty holky nechapu i kdyz jestli jsi lhar a podvodnik tak to je jina asi rekl ze jde na jedno a dal dve
Duben 15, 200916 r já sem si dal rybí filé s brambůrkem výborný žrádýlko! baui: já to taky nechápu sem prostě sviňa
Duben 15, 200916 r já sem si dal rybí filé s brambůrkem výborný žrádýlko!baui: já to taky nechápu sem prostě sviňa ja mel dnes uplne to same
Duben 15, 200916 r ale jiste, ze mel tak to snad máte stejnou kuchyň jako my tady ne přemýšlel sem ještě nad jelení kýtou na smetaně Standis: hoj
Duben 15, 200916 r tak to snad máte stejnou kuchyň jako my tady ne přemýšlel sem ještě nad jelení kýtou na smetaně Standis: hoj tak to urcite nemate ale ja pro delam v Eurestu
Duben 15, 200916 r hlavně že vám chutnalo néééé ??? Co Ovi dneska pivsoň ?? Nebo bobajs stávkuje ? Upraveno Duben 15, 200916 r od Evers
Duben 15, 200916 r jen u těch dobrovolných se nesmí moc přebírat tak snad to už budeš mít oukej a budeš zas moct normálně pracovat ještě že máš kolem sebe hodný lidi, co se o tebe postaraj a povozej tě ještě bude následovat rehabilitace,otázka jak to půjde
Duben 15, 200916 r S piškotem ... to mě zajímáá.. ten má stejně žlutou fabču nekdy mu to musim prosmejdit
Duben 15, 200916 r hlavně že vám chutnalo néééé ??? Co Ovi dneska pivsoň ?? Nebo bobajs stávkuje ? no bobajs by asi sel ale ja mam jeste nejakou praci - navic zejtra jedu na skoleni a potrebuju byt OK
Duben 15, 200916 r ještě bude následovat rehabilitace,otázka jak to půjde tak ty víš co a jak, tak snad dobře, néé! horší u nás laiků, co nevíme.. Evers: neboj, já mu to prošmejdím za tebe
Duben 15, 200916 r ještě bude následovat rehabilitace,otázka jak to půjde bracha temer mesic po a zadna hitparada
Duben 15, 200916 r tak ty víš co a jak, tak snad dobře, néé! horší u nás laiků, co nevíme.. Evers: neboj, já mu to prošmejdím za tebe s těma laikama máš svatou pravdu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.