Standis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 tak dle očekávání se nám začne kazit počasí a v létě tu budeme mít jarní teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 nestraš,toho se trochu obávám zdar Jířo ahoj, nerad bych strasil ale vazne to nejde tak rychle jak si myslel. Jinak co jsme tak slyseli a cetli tak neni radno to podcenovat a je potreba to hodne setrit, jestli to je pravda tak pry kdyz to praskne nahodou znova tak je to na ivalid. duchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 nestraš,toho se trochu obávám zdar Jířo jo a dobrej je na to rotoped, nedavno jsem mu ho stehoval domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jo a dobrej je na to rotoped, nedavno jsem mu ho stehoval domu no tak ten si kupovat nebudu pokud to praskne po druhé,to je špatné a překládá se a pak je poloviční a to je už průser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 no tak ten si kupovat nebudu pokud to praskne po druhé,to je špatné a překládá se a pak je poloviční a to je už průser spis staci si od nekoho pujcit, taky ho nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ty woe nestrašte s invalidním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 spis staci si od nekoho pujcit, taky ho nekupoval to je sice pravda.ale kam ho dát doma málo místa a v práci,jak by smet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 ty woe nestrašte s invalidním no ty woe,ještě toho trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 čau pane, jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 no tak ten si kupovat nebudu pokud to praskne po druhé,to je špatné a překládá se a pak je poloviční a to je už průser jejejejej fuj co to ctu? co se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No ahoj a pozor ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jejejejej fuj co to ctu? co se stalo? utrhl jsem si achilovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 No ahoj hele můj motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 utrhl jsem si achilovku jeeje vsichni trhaj uchylovky... to je hnus - myslel jsem si to! toho se bojim jak cert krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nic pááni tahnu muzicírovat ... čusssss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nic pááni tahnu muzicírovat ... čusssss tak poradne zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Nic pááni tahnu muzicírovat ... čusssss zdarec a nešetři se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 letim pryc zdarec panove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 jeeje vsichni trhaj uchylovky... to je hnus - myslel jsem si to!toho se bojim jak cert krize to bylo hned seděl jsem na prdeli a nevěděl,která bije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Čest práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 (editace) Čest čest. Kde ses flákal Romane celej den ??? Editováno: 15. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Makám Rosto,makám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 A copak makáš. Chceš pomoct ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Mě už pomůže jen živá voda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.