Duben 15, 200916 r nestraš,toho se trochu obávám zdar Jířo ahoj, nerad bych strasil ale vazne to nejde tak rychle jak si myslel. Jinak co jsme tak slyseli a cetli tak neni radno to podcenovat a je potreba to hodne setrit, jestli to je pravda tak pry kdyz to praskne nahodou znova tak je to na ivalid. duchod
Duben 15, 200916 r nestraš,toho se trochu obávám zdar Jířo jo a dobrej je na to rotoped, nedavno jsem mu ho stehoval domu
Duben 15, 200916 r jo a dobrej je na to rotoped, nedavno jsem mu ho stehoval domu no tak ten si kupovat nebudu pokud to praskne po druhé,to je špatné a překládá se a pak je poloviční a to je už průser
Duben 15, 200916 r no tak ten si kupovat nebudu pokud to praskne po druhé,to je špatné a překládá se a pak je poloviční a to je už průser spis staci si od nekoho pujcit, taky ho nekupoval
Duben 15, 200916 r spis staci si od nekoho pujcit, taky ho nekupoval to je sice pravda.ale kam ho dát doma málo místa a v práci,jak by smet
Duben 15, 200916 r no tak ten si kupovat nebudu pokud to praskne po druhé,to je špatné a překládá se a pak je poloviční a to je už průser jejejejej fuj co to ctu? co se stalo?
Duben 15, 200916 r utrhl jsem si achilovku jeeje vsichni trhaj uchylovky... to je hnus - myslel jsem si to! toho se bojim jak cert krize
Duben 15, 200916 r jeeje vsichni trhaj uchylovky... to je hnus - myslel jsem si to!toho se bojim jak cert krize to bylo hned seděl jsem na prdeli a nevěděl,která bije
Duben 15, 200916 r Čest čest. Kde ses flákal Romane celej den ??? Upraveno Duben 15, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.