Přejít na obsah

Tmavá skla v zahraničí

weyd

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, nevíte někdo, jak to chodí s tím, když jedete do zahraničí a máte na autě tmavá skla? Mám předposlední stupeň tmavosti a chtěl bych se vydat do Rakouska. Atest sice mám, ale pouze na zadních dveřích a zadním okně, u řidiče a spolujezdce ten atest bohužel nemám, ale tmavost tam je stejná, jako na zadních.... Hrozí snad něco takového, jako že mě tam nepustí a nebo pustí, ale s tím, že když mě třeba někde chytnou, tak mě odmění slusnout pokutou? Nerad bych se vydal 200km na hranice a oni by mě pak poslali domů... Díky někomu za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohel je stejne k nicemu, protoze z 10ti lidi ti rekne 10 ne nechytli me zadnej problem a pojedes podruhe a problem bude.. JE to o lidech. Rika se, ze to resi vice jejich polizei nez nase pomahat a chrnet, ale je to vazne o cloveku.. Ja osobne byl 2x s foliemi a no problem a to jeste byvali hranice, dnes je to prujezdny!

Odkaz ke komentáři

@Vittorio: Taky mám podobnou zkušenost. Jeli jsme s kamarádem v roce 2006 do Lipska a na Cínovci asi 10 cm sněhu a venku -6°C my přijeli k celníkům, na sobě trička s krátkým rukávem a obě přední okna stočený dolů :D Myslím, že si museli ťukat na čelo. Jinak mám třetí auto s foliemi na předních bočních oknech, několikrát za rok jezdím za hranice a zatím vždy bez problémů ;) ...... doufám, že to tak bude i nadále :)

Odkaz ke komentáři

Já jak byl ve Švýcarsku tak mě tam poprve nechali jen projet.. a zpět taky.. bez kontrol.. (takova hezka blondynka) :palec2: ale podruhý tam byla jakasi stará rašpla nechutna a projeli nam auto do posledního šroubku a vzali nám i nějake ty vodky atd.. ..asi zaleží na človeku,nálade a nevim jeste na cem...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...