weyd Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, nevíte někdo, jak to chodí s tím, když jedete do zahraničí a máte na autě tmavá skla? Mám předposlední stupeň tmavosti a chtěl bych se vydat do Rakouska. Atest sice mám, ale pouze na zadních dveřích a zadním okně, u řidiče a spolujezdce ten atest bohužel nemám, ale tmavost tam je stejná, jako na zadních.... Hrozí snad něco takového, jako že mě tam nepustí a nebo pustí, ale s tím, že když mě třeba někde chytnou, tak mě odmění slusnout pokutou? Nerad bych se vydal 200km na hranice a oni by mě pak poslali domů... Díky někomu za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tohel je stejne k nicemu, protoze z 10ti lidi ti rekne 10 ne nechytli me zadnej problem a pojedes podruhe a problem bude.. JE to o lidech. Rika se, ze to resi vice jejich polizei nez nase pomahat a chrnet, ale je to vazne o cloveku.. Ja osobne byl 2x s foliemi a no problem a to jeste byvali hranice, dnes je to prujezdny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jak rika davon...ja s tim dojel az do saint tropez a andorry a nic, stejne tak do trenta nic v italii, ale nahoda je blbec no znas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Stahni si okna dolu a bude to.. pokud teda nepojedes v zime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Co člověk to názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no pozor na to ja takhle este kdyz byly hranice jel do nemecka...stahnuty okynka obe predni - venku bylo dva nad nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weyd Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 ok, díky moc lidi .... tak to risknu .... a uvidíme .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 @Vittorio: Taky mám podobnou zkušenost. Jeli jsme s kamarádem v roce 2006 do Lipska a na Cínovci asi 10 cm sněhu a venku -6°C my přijeli k celníkům, na sobě trička s krátkým rukávem a obě přední okna stočený dolů Myslím, že si museli ťukat na čelo. Jinak mám třetí auto s foliemi na předních bočních oknech, několikrát za rok jezdím za hranice a zatím vždy bez problémů ...... doufám, že to tak bude i nadále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Tak to já jsem si to nerisknul a fólie na auto nedával,páč jezdím celkem často a Švýcaři jsou docela mrchy.Na hranicích mě vždy odstavěj a lustrujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já jak byl ve Švýcarsku tak mě tam poprve nechali jen projet.. a zpět taky.. bez kontrol.. (takova hezka blondynka) ale podruhý tam byla jakasi stará rašpla nechutna a projeli nam auto do posledního šroubku a vzali nám i nějake ty vodky atd.. ..asi zaleží na človeku,nálade a nevim jeste na cem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 dyť je to tak jednoduché, stačí nic na okna nelepit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.