Přejít na obsah

kober

Uživatel
  • Počet příspěvků

    156
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Návštěvy profilu

848 zobrazení profilu

Oznámení kober

  1. @cross Tyjo, to pořád čekáš? To je neuvěřitelný..
  2. Tak já určitě nemám 45L nádrž, protože když mám dojezd okolo 50km (což znamená v nádrži zbývají tak 3L) tak jsem schopen natlačit do auta okolo 50L benzínu. V techničáku to nemám.
  3. Klimatizovaná přihrádka byla odebrány pro MY23, tedy někdy od července 2022, šetření čipů byl myslím ten důvod. Taky mě to štve, protože mě tam chybí a v době, kdy jsem ji objednával, tam samozřejmě byla.
  4. Aktualizace probíhá automaticky, taky jsem to řešil, protože třeba ještě v březnu jsem měl prosincové mapy, žije to svým životem. V nastavení toho opravdu moc není...
  5. Pokud do toho půjdeš a uspěješ tak bych to taky zvážil. Ale pochybuju že to uznají, protože by to nastavilo precedenc pro spoustu jiných, kteří toto řeší…
  6. Spuštění větrání (NIKOLIV KLIMY) na dálku umí auta od výroby 12/2020.
  7. Tipoval bych si na měnič, ale jak jsem říkal, mě to nijak netrápí, tak jsem to nezjišťoval, ale jestli to z někoho dostaneš, tak dej určitě vědět tady.
  8. Ano, dělá to, seděl jsem ve třech různých oktávkách s e-TECem a v každé toto dělalo, včetně té mojí. Je to v okamžiku, kdy se zapojí baterie, takže třeba když auto začne plachtit nebo když na to šlápneš při rozjezdu (to ale přehluší spalovací motor). Já osobně to vnímám, ale nevadí mě to (ono na dálnici to slyšet stejně není, jenom při dojezdech do křižovatky atp). Manželka si toho ani nevšimnula, takže asi záleží jak jsi citlivý na ono "písknutí". Jinak ECO režim toto nezpůsobí, ECO režim je režim 2 válců. Toto písknutí se děje při plachtění, a to se zobrazí ikona start-stopu (A v kolečku).
  9. Dost pravděpodobně je to výpadek, ale jenom to podtrhuje žalostný stav té aplikace. Několik dní už je několik featur nedostupných, prostě se nezobrazují (žádný error). Aktuálně na hlavní straně vidím jenom toto, zbytek funguje. Edit: Nejsmutnější je, že je to placená služba.
  10. Pokud máš ještě puštěnou navigaci nebo něco jinýho, tak se telefon fakt rozžhaví. Ale s přehříváním nic neuděláš, mám u stolu bezdrátovou nabíječku a telefon se i tak docela zahřívá. Bez obalu je to lepší (teda alespoň mě příjde), ale pořád je to velmi znát. Mám iPhone 13.
  11. kober

    Škoda Octavia IV

    @xmenadis Celý článek sem dávat nebudu, ale je v něm pěkná tabulka:
  12. Ahoj, ne úplně recenze, ale já si nedávno dokoupil navigaci a popsal svoje zkušenosti postupně zde:
  13. Teda pánové, to vás fakt lituju a jak jsem byl zklamaný z toho, že jsme auto dostal o 9m později tak jsem nakonec měl štěstí v neštěstí, protože jsem měl objednáno 06/21 a auto vyrobeno 10/22 jako komplet. To stejný jako @SUPLP, Octavia 1.5 TSI e-tec DSG, Style +, combi, žádné příplatky krom marginalit. A to jsem si tehda říkal, že to vypadá, že krize ukončena, protože v "odboráři" pěli ódy a sekali oktávky jak Baťa cvičky.
  14. @DušanV taky mě to napadlo, že nás tu asi pár procent bude :D :D Podle mě to pro Škodu není moc dobrý, protože firemní zákazníci jsou více hákliví na termíny a spolehlivost, což je u O4 tragédie. Na druhou stranu to možná znamená, že za rok-2 půjde do bazarů spoustu oktávek od firem :)
×
×
  • Vytvořit nový...