Prosinec 27, 200816 r no ale tam psal jak ji miluje, tak jsem myslel, že je to aktuální foto a ne že bejvalka
Prosinec 27, 200816 r 3měsíce stará je ta fotka v tématu manželky a přítelkyně... Jojo Tobě to myslí chlape,správná odpověd
Prosinec 27, 200816 r no ale tam psal jak ji miluje, tak jsem myslel, že je to aktuální foto a ne že bejvalka ty jsi vůůůůl je to ta samá slečna, jen jedna fotka aktuální a druhá ze září... už to nepij
Leden 3, 200916 r Carymarypodkočáry! A neřikala jsi že přijedeš omrknout mou krásnou OII??? Mohla bys,ne?!
Leden 3, 200916 r Carymary! Ale mám změny...v interieru a tak! A na Tebe se nedá zapomenout.Taky bys mohla sem přihodit nějaké to foto...
Leden 4, 200916 r Ale kdyz uz jsou tu ty trosku vetsi tak hodim kamaradku ... UPOZORNUJU ZE TO NEJSEM JA
Leden 4, 200916 r Markétu jsme pomalovali a už to bylo..... Pro komerční malování jsme připraveni :-) www.art-martina.com
Leden 4, 200916 r taky jsem těd chtěl...jen to nejde, jé už. Téda, pěkně nás promazali Upraveno Leden 4, 200916 r od Béda Čech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.