Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Davon: zapomněl jsi něco dodat :p silná skupina nejschopnějších lidi pod sluncem! lol

Co furt chlastaj ve sklípku na Moravě a normální lidi to odnesou zdražením elektřiny lol lol lol

• Autor
:smich::smich: to víš...my musime hodně odpočívat abychom měli spoustu sil na práci v terénu,víš? S lidma to neni žádná prdel,Jiřiku kol5
:smich::smich: to víš...my musime hodně odpočívat abychom měli spoustu sil na práci v terénu,víš? S lidma to neni žádná prdel,Jiřiku kol5

je mi to jasny :smich:

NEJ..co? Slinejsich? :smich:

Jeste ze uz v te hospode muze kazdy cokoli, jinak nevim jak bych to bez OT prezil, ze mi to tady zadnej blb A/M nebude dirigovat! :smich:

Romario, išiel si za nejakým kamiónom? :help::feve: je to humus no lol

Zdar Kucííííí,tak jsem se rozhodl,že taky přiděm foto do soutěže.Už jsem Oktu nemyl skoro měsíc a to je v zimě ažaž,už mi to trhá srdce jak je špinavá,ale vydržím.Ještě jí vezmu v sobotu na hory a 15týho čekejte fotky,bude to mazec :smich:

Spidi by VAM vsem dal, vy dobytkove! lol

• Autor

Já Ti ani nevím.Ta cesta na Svitavy je otřesná a když chytneš kamion v určitém useku tak ho nepředjedeš ani kdybys měl Ferrari :aggressive:

• Autor

Cesta nic moc ;)

post-6947-1233563698_thumb.jpg

:kol-98: to je hnus :D a posolili to?

Kurva vy jste tak rozmazlení, já chápu že dálnice by měla být ošetřena pořádně, ale tady v tom lese, co dal fotku ten přivandrovalec z CCCP co má brazilský nick (jestli se urazí, tak mu nakopu do řiti), přece nebudu solit a musím počítat s tím, že to bude hůře sjízdné.

To Romariooo: :p:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Palo, ja nechcem aby to solili lebo potom je to humus :feve:;) nech to nechajú zasnežené a prejsť s pluhom

Cesta nic moc ;)

Tak tohle presne ja muzu! A nejlepe v Praze v centru! To je pak posrancu :D

• Autor

Palo: ty hajzle jeden :smich: já Tě normálně vojedu až Tě potkám...začínáš se mi líbit!!! :smich:

Na to nemáš

Palo, ja nechcem aby to solili lebo potom je to humus :feve:;) nech to nechajú zasnežené a prejsť s pluhom

Jj, já to tak myslel. Já bych také nesnesl, aby v lese solili. Já na zasněžených cestách začínal a najezdil dosti km, tak že pro mne no problém. Ale tady ti pepíci v Praze se mohou posrat, když jsou na silnici 4mm sněhu :smich:

A jak psal Davon, to potom předjíždíš jednoho za druhým, jen že oni jsou posranci právem, neboť mají letní pneu a nechápou, že i v Práglu sem tam spadne vločka :help:

I kdyz maji zimni pneu, poznas, ze je vyjukanej jak kukacka! Prazskej Pepik lol

to ja zajimavy, kazdej kdo je z Prahy tak je chytrej jak radio, ze ostatni jezdi jak posrany. To by me zajimalo, kde jsou ty prazaci co tak skutecne jezdi.

Palo: ty hajzle jeden :smich: já Tě normálně vojedu až Tě potkám...začínáš se mi líbit!!! :smich:

:smich::smich::smich:lollol to cíííí vidět :smich: pokud jsi už znásilnil Keporkaka,tak pak ano lol:smich:

lol:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:lol
lol:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:lol

ty se nětěš ani netlem,vlk taky jenom sliboval lol:smich::smich::smich:

Nic moc kvalitka, nechtelo se mi bezet pro fotak... Po ceste z Krumlova do Usti, docela to slo, ani nebyla holka moc spinava :palec2:

Nic moč, humik... lol

Pak by nebyla videt reklama lol:smich:

to ja zajimavy, kazdej kdo je z Prahy tak je chytrej jak radio, ze ostatni jezdi jak posrany. To by me zajimalo, kde jsou ty prazaci co tak skutecne jezdi.

Bud rad, ze nejsi z Prahy, ze je Praha jen tvuj chlebodarce :D to by jsi se to asi dozvedel... Jeste ze ja nejsem z Prahy, ja bych to tam na silnicich nevydychal!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.