jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Davon: zapomněl jsi něco dodat silná skupina nejschopnějších lidi pod sluncem! Co furt chlastaj ve sklípku na Moravě a normální lidi to odnesou zdražením elektřiny lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to víš...my musime hodně odpočívat abychom měli spoustu sil na práci v terénu,víš? S lidma to neni žádná prdel,Jiřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to víš...my musime hodně odpočívat abychom měli spoustu sil na práci v terénu,víš? S lidma to neni žádná prdel,Jiřiku je mi to jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 NEJ..co? Slinejsich? Jeste ze uz v te hospode muze kazdy cokoli, jinak nevim jak bych to bez OT prezil, ze mi to tady zadnej blb A/M nebude dirigovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Romario, išiel si za nejakým kamiónom? je to humus no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zdar Kucííííí,tak jsem se rozhodl,že taky přiděm foto do soutěže.Už jsem Oktu nemyl skoro měsíc a to je v zimě ažaž,už mi to trhá srdce jak je špinavá,ale vydržím.Ještě jí vezmu v sobotu na hory a 15týho čekejte fotky,bude to mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Spidi by VAM vsem dal, vy dobytkove! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Já Ti ani nevím.Ta cesta na Svitavy je otřesná a když chytneš kamion v určitém useku tak ho nepředjedeš ani kdybys měl Ferrari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Cesta nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to je hnus a posolili to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Kurva vy jste tak rozmazlení, já chápu že dálnice by měla být ošetřena pořádně, ale tady v tom lese, co dal fotku ten přivandrovalec z CCCP co má brazilský nick (jestli se urazí, tak mu nakopu do řiti), přece nebudu solit a musím počítat s tím, že to bude hůře sjízdné. To Romariooo: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Palo, ja nechcem aby to solili lebo potom je to humus nech to nechajú zasnežené a prejsť s pluhom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Cesta nic moc Tak tohle presne ja muzu! A nejlepe v Praze v centru! To je pak posrancu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Palo: ty hajzle jeden já Tě normálně vojedu až Tě potkám...začínáš se mi líbit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Na to nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Palo, ja nechcem aby to solili lebo potom je to humus nech to nechajú zasnežené a prejsť s pluhom Jj, já to tak myslel. Já bych také nesnesl, aby v lese solili. Já na zasněžených cestách začínal a najezdil dosti km, tak že pro mne no problém. Ale tady ti pepíci v Praze se mohou posrat, když jsou na silnici 4mm sněhu A jak psal Davon, to potom předjíždíš jednoho za druhým, jen že oni jsou posranci právem, neboť mají letní pneu a nechápou, že i v Práglu sem tam spadne vločka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 I kdyz maji zimni pneu, poznas, ze je vyjukanej jak kukacka! Prazskej Pepik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to ja zajimavy, kazdej kdo je z Prahy tak je chytrej jak radio, ze ostatni jezdi jak posrany. To by me zajimalo, kde jsou ty prazaci co tak skutecne jezdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Palo: ty hajzle jeden já Tě normálně vojedu až Tě potkám...začínáš se mi líbit!!! to cíííí vidět pokud jsi už znásilnil Keporkaka,tak pak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: :smich: ty se nětěš ani netlem,vlk taky jenom sliboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nic moc kvalitka, nechtelo se mi bezet pro fotak... Po ceste z Krumlova do Usti, docela to slo, ani nebyla holka moc spinava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nic moč, humik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Pak by nebyla videt reklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 to ja zajimavy, kazdej kdo je z Prahy tak je chytrej jak radio, ze ostatni jezdi jak posrany. To by me zajimalo, kde jsou ty prazaci co tak skutecne jezdi. Bud rad, ze nejsi z Prahy, ze je Praha jen tvuj chlebodarce to by jsi se to asi dozvedel... Jeste ze ja nejsem z Prahy, ja bych to tam na silnicich nevydychal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.