Peppo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Chem sa spytat ci mate niekto tuto navigaciu Cruise . Mam dovoz OII a zhanam na to navigacne CD travelpilot EX nie DX. Resp.kde by sa to dalo stiahnut. Nieco som stiahol z netu no po nalaleni to neberie navi. Alebo ako to napalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Máš SZ Editováno: 23. leden 2009, autor: rostama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Mapy reste pres SZ a ne takhle verejne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Neviete niekto ako sa da zmenit jazyk na autoradiu RNS-Cruise? Mam to v nemcine a je tam nastavene ze JAZYK-automaticky.Navi CD nemam. Maxidot ide v cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Bez navigačního CD si nepomůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 A ked niekedy po prestaveni jazyka cez navi CD vypnes bateriu ostane to v češtine?? teda v poslednom prednastavenom jazyku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 To jsem nezkoušel, nedávno jsem měl baterku úplně vybitou, že mi to ani nenastartovalo, ale rádio zůstalo v původním stavu. Ale je fakt, že jsem ji neměl odpojenou úplně. Teď to raději zkoušet nebudu, jelikož už navi cd nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To jsem nezkoušel, nedávno jsem měl baterku úplně vybitou, že mi to ani nenastartovalo, ale rádio zůstalo v původním stavu. Ale je fakt, že jsem ji neměl odpojenou úplně. Teď to raději zkoušet nebudu, jelikož už navi cd nemám... To je skoda ,co si ho predal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jojo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benes.T Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Máš SZ Prosím, je někdo schopný sehnat aktuální mapy do cruise? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rm01 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je Cruise v něčem lepší oproti Streamu, kromě toho, že má navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.