Publikováno Leden 18, 200916 r Chem sa spytat ci mate niekto tuto navigaciu Cruise . Mam dovoz OII a zhanam na to navigacne CD travelpilot EX nie DX. Resp.kde by sa to dalo stiahnut. Nieco som stiahol z netu no po nalaleni to neberie navi. Alebo ako to napalit.
Únor 18, 200916 r Autor Neviete niekto ako sa da zmenit jazyk na autoradiu RNS-Cruise? Mam to v nemcine a je tam nastavene ze JAZYK-automaticky.Navi CD nemam. Maxidot ide v cestine.
Únor 19, 200916 r Autor A ked niekedy po prestaveni jazyka cez navi CD vypnes bateriu ostane to v češtine?? teda v poslednom prednastavenom jazyku???
Únor 22, 200916 r To jsem nezkoušel, nedávno jsem měl baterku úplně vybitou, že mi to ani nenastartovalo, ale rádio zůstalo v původním stavu. Ale je fakt, že jsem ji neměl odpojenou úplně. Teď to raději zkoušet nebudu, jelikož už navi cd nemám...
Únor 26, 200916 r Autor To jsem nezkoušel, nedávno jsem měl baterku úplně vybitou, že mi to ani nenastartovalo, ale rádio zůstalo v původním stavu. Ale je fakt, že jsem ji neměl odpojenou úplně. Teď to raději zkoušet nebudu, jelikož už navi cd nemám... To je skoda ,co si ho predal???
Únor 28, 201312 r ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je Cruise v něčem lepší oproti Streamu, kromě toho, že má navigaci?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.