Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Na ty zvuky nehleď.....sem tam neslyšíš reálnej zvuk,ale třeba z jinýho auta....

včera jel Kopeckej a žvanil tam někdo anglicky nebo jak jako navigátor:)

Editováno: , autor: dastax
Vloženo

Z ewrc: Tak podle sms ze servisu v Monte Carlu co mi kámoš poslal,dostal údajně Sarrazin penalizaci za pozdní příjezd do servisu.Ale zatím nikde není zapsána

Vloženo

Kopecky na dotaz co si mysli o tom ze o podiu rozhodovaly posledni metry a ze nakonec z toho nic nebude odpovedel, ze je rozhodla hned prvni etapa kde meli velke technicke problemy, ale ze se uvidi co bude dal a ze to proste vypada nadejne ;)

Vloženo

Sarrazin S. - Renucci J.

#7 Peugeot 207 S2000

N4 4:43:07.4

76.8

Kopecký J. - Starý P.

#6 Škoda Fabia S2000

N4 4:44:03.0

+55.6

(+55.6) 76.5

0.15

56s na 3.misto si myslim ze je pekny vysledek vzhledem k prvni etape !

Vloženo

Tak gratuluji Kopejdovi!

4. místo je paráda na to, že ztrácel 4 minuty po první RZ...

veliká škoda Hänninena, že to přetáhl, ten opravdu mohl táhnout na vítězství a každopádně na bednu.

Myslím, že je to výborný výsledek pro škodu. Pro první její závod. Je vidět, že je fábie více než jen konkurenceschopné auto...

Takhle krásně a napjatě jsem ještě rally nikdy nesledoval.

Dobrou noc všem.

Vloženo

Jojo musime byt realisti, 4.misto je naprosta senzace, vezmem li v potaz 4 min ztratu po prvni etape. Kazdopadne gratulace vsem co dojeli do cile !!!

VIVA Skoda, doufam ze to takhle pujde i v dalsich rally !

Vloženo (editace)

paradni vysledek skodovky v premiere, uz se tesim 5/7 brezen - Brazil (doufam ze zase live na netu) a s jeste lepsima vysledkama hlavne pro oba kocary, mejte se.

...jeste si pockam na reditele ;)

Editováno: , autor: krozo
Vloženo

Pěkný úvod.Takže veliká gratulace týmu Škoda a hlavně Kopeckému a na další závod přeji už tu bedýnku.

Jinak mám návrh - co toto vlákno přejmenovat na IRC - Škoda fans 2009, ať se tu můžeme scházet každý závod jako např F1.

Vloženo (editace)

jsem jednoznacne pro...tohle se mohlo udelat automaticky :)

..takze 22.flek pro ŘÍĎU...pekna prace na svetove urovni :palec2:

Editováno: , autor: krozo
Vloženo

Výsledek parádní, co předvedl Honza je naprosto neuvěřitelný, to byla stíhací jízda jako od Loeba :palec2:

...jinak já si myslím, že IRC není ani tak druhá liga, sice maj slabší auta, ale zase je tam víc špičkovejch jezdců, kteří bojujou každej závod o vítězství narozdíl od MS, kde se pere defakto jen Loeb a když se špatně vyspí, tak má šanci i Hurvínek :p

A díky Dolimu za informační servis :)

Vloženo

Gratulujem Kopejdovi k 4. miestu, včera som to nemohol pozerať, ale dostával som sms tak aspoň niečo, Fabia sa ukázala ako výborné auto, ešte doladiť to riadenie a bude to super :palec2: :palec2: :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...