MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Mne se vubec zda, ze zpravodajstvi se tomu absolutne nevenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 http://videos.eurosport.com/irc/monte-carl...rc-player.shtml odkaz přímo na video.... (možná je duplicitní, tam na to jsem neklikal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) http://videos.eurosport.com/irc/irc-monte-...rc-player.shtml Díky je to tam. TAK DRŽTE PALCE Byl jsi rychlejší -_- -_- Editováno: 23. leden 2009, autor: Madcore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ja mam votevreny 3 rozna videa tak snad nekde to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Uplne me bavi jak vyslovujou jmeno Kapecaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Taky mě to dostává :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) no ted uz aspon rika "kopeky" coz uz zni o trochu lip nez "kopečy" ...a jedeme...nejake sazky? Editováno: 23. leden 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 AAAA jde se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A jedeeeeeeem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Kopeki ... pekne ho navadel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Taky vám vypad přenos na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 neeeee - vyborna hlaska LIVE IS OVER ...se mi zdalo ze ogier tomu slapal pekne na kejhak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Mě taky ted to chci zrovna napsat. SAKRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak nebudu svine : http://www.rtbf.be/chatbox/sport_event2/rt...php?id_coverit= jen je to zabozroutsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 bezvadný, díky....a teď ještě překladatele..... já to chci EN (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Díííííííky chlape, dobrá práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jemi jedno ze zerou zabam nohy a k tomu prerostly rohliky, hlavne ze je obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tesne pred cilem po prave strane pred posledni levou zatackou je krasne ceska vlajka !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Škoda že Škoda už nejezdí MS, ale jen IRC. Ale tak aspoň mají zase ostatní u čeho učůrávat. Já u F1 vy zase tady a tak to má být. A to né, že bych zelenobílým nepřál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Husty... Honza JEDE!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nemusim umet francouzsky,abych rozumel jak rikali jak super jede Kopeckej !!! VYBORNEJ prujezd mericim usekem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Škoda že Škoda už nejezdí MS, ale jen IRC. Ale tak aspoň mají zase ostatní u čeho učůrávat. Já u F1 vy zase tady a tak to má být. A to né, že bych zelenobílým nepřál Ja ucuravam u obojiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A musím napsat ještě jedno. tak jak se mi Fabia nelíbí jako seriové auto, tak jako S2000 je to krásná kára. Škoda, že nedělají něco jako repliku alá RS, určitě mnoho lidu by si to pořídilo. Nemyslím tím technickou výbavu, ale jen ten vzhled by plně dostačoval. Asi jsem moc velký snílek, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jojo Honza parada a jak si daval tu zatacku ... mnam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.