Leden 23, 200916 r Autor A musím napsat ještě jedno. tak jak se mi Fabia nelíbí jako seriové auto, tak jako S2000 je to krásná kára. Škoda, že nedělají něco jako repliku alá RS, určitě mnoho lidu by si to pořídilo. Nemyslím tím technickou výbavu, ale jen ten vzhled by plně dostačoval. Asi jsem moc velký snílek, že? Tak s timto se s Tebou opet naprosto ztotoznuju !!!
Leden 23, 200916 r promiň dastaxi, ale nenabírá, on ukrajuje, je rychlejší, ale tys to tak určitě myslel, že chlape?
Leden 23, 200916 r Vysvětlí mi prosím někdo, kde se ten Sarazzin, Kopecký a spol. naučili tak hnát ty koně? Když to srovnám s Fredym Loixem, který už má za sebou jóó nějakou sezónu a on mu dá na jedné RZ skoro půlminutu? Nějak nechápu, no a to jako že těch jmen co umí s tím volantem kroutit je tam hodně, tak úcta k těm mladejm klukům tedy Upraveno Leden 23, 200916 r od Palo
Leden 23, 200916 r Palo: jo napsal jsem to spatne ---- ale Ogier i Loix ztraci ale to uz asi nedozene kopeckej.....skoda, ten rozdil je moc velikej
Leden 23, 200916 r ted se nehraje na auto a ridice, premiera musi byt na bedne ...a ten glum s tym frnakem se tam ted bude prsit Upraveno Leden 23, 200916 r od krozo
Leden 23, 200916 r Autor Ja myslim, ze vsem ukazali, ze se s Fabii S2000 musi pocitat ! A to je dulezite ac bednu bych jim samo pral a predpovidal !
Leden 23, 200916 r Autor Mluvil Hani ... ten kokot francouzkej do toho moc zvanil ... ale rikal neco ze udelal chybu, ale team zacal hned od zacatku moc dobre a ...
Leden 23, 200916 r dík za překlad. Já si Hanniho všiml pozdě a pak když jsem se snažil slyšet, tak do toho ty mamlasové furt žvatlaj...hrozný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.