perníkář Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Co mohu vidět u kamarádů, tak je to někdy až k údivu co vše vozí v autě! Pochlubíte se co vozíte vy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nic, voňavky mají v sobě pěkný sajrajty, co nechci dýchat a nesnáším takový kraviny, který visí na zrcátku, nebo leží všude po auta a co pak svým pohybem tahají za oči a v případě bouračky ti začnou lítat po autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Já měl na zrcátku kopačák, ale když jsem zastavil, tak se vždycky rozhoupal a nestačil se uklidnit před uzamčením auta a tak se pustil alarm...tak musel pryč, škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Nic, voňavky mají v sobě pěkný sajrajty, co nechci dýchat a nesnáším takový kraviny, který visí na zrcátku, nebo leží všude po auta a co pak svým pohybem tahají za oči a v případě bouračky ti začnou lítat po autě. No tak to by jsi asi nesmel vychazet protoze vyfukove plyny take nejsou uplne oukeeej a asi je dychas, ne? Ja vozim tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zas tak to nehrotim , ale proč si ještě přidávat, asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 davon s sebou vozí černýho pasažéra...dokonce už ho objevil a pořádně ho svázal, aby nikam neutekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Slecna nemela jizdenku, tak jsem ji priskrtil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 chudák malá... ale podle těch pěknejch šatiček to nevypadá že by na lístek neměla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 pernikar - se vdavala, tak mela svatebni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 jj z těch fotek jsem poznal že byla svatba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 maximálně držák na tel.v levo dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ja mam v aute karla a v kastliku kopacku nike air zoom z doby kdy segre bylo 5 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 kopacku? jako normalni velikost nejakou..?..proč to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 no koukni jak velka asi je kdyz je od segry ktery bylo 5 mesicu, mela ji na sobe jednou a nema koliky kopacky a inlajny mam v kufru porad pro pripad nutnosti, jako destnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 to jste mě teda překvapili, já čekal že to budou samé ty wunder-baumy, plyšáci, různé přívěsky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ja mam v aute karla a v kastliku kopacku nike air zoom z doby kdy segre bylo 5 mesicu karla?? moc dobře asi nerozumím..... s tou kopčkou to je pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Karla s koulema, nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 vozím na zrcátku koženej náramek od přítelkyně někdy vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Karla s koulema, nebo bez? o jakého Karla jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Na zadním roloplatě plyšovou ovečku, pak taky plyšovou krávu....no prostě něco pro prcka aby se v autě nenudil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak já všechny tyhle serepeticky v aute nejak nesnesu,hlavne treba na zrcátku.Jediný co tam mám je Ambipur Aqua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 o jakého Karla jde? Ani ja nevim, snazim se byt v kurzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak kdo ještě vozí s sebou Karla ať už s koulema či bez! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 já!!!Božskýho Káju na cédéčku lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Ja na zpetnem ruzenec, na zadnm pasu navlek v podobe plys.opice, na joisticku na ovladani zrcatek plysovou zelenou mysku. A jeste mam na zpetnem vonavku by skoda. jo a na palubovce maleho krokodyla ktery mi slouzi jako drzak bryli. Editováno: 23. leden 2009, autor: Robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.