Publikováno Leden 23, 200916 r Co mohu vidět u kamarádů, tak je to někdy až k údivu co vše vozí v autě! Pochlubíte se co vozíte vy??
Leden 23, 200916 r Nic, voňavky mají v sobě pěkný sajrajty, co nechci dýchat a nesnáším takový kraviny, který visí na zrcátku, nebo leží všude po auta a co pak svým pohybem tahají za oči a v případě bouračky ti začnou lítat po autě.
Leden 23, 200916 r Já měl na zrcátku kopačák, ale když jsem zastavil, tak se vždycky rozhoupal a nestačil se uklidnit před uzamčením auta a tak se pustil alarm...tak musel pryč, škoda
Leden 23, 200916 r Nic, voňavky mají v sobě pěkný sajrajty, co nechci dýchat a nesnáším takový kraviny, který visí na zrcátku, nebo leží všude po auta a co pak svým pohybem tahají za oči a v případě bouračky ti začnou lítat po autě. No tak to by jsi asi nesmel vychazet protoze vyfukove plyny take nejsou uplne oukeeej a asi je dychas, ne? Ja vozim tohle:
Leden 23, 200916 r davon s sebou vozí černýho pasažéra...dokonce už ho objevil a pořádně ho svázal, aby nikam neutekl
Leden 23, 200916 r Autor chudák malá... ale podle těch pěknejch šatiček to nevypadá že by na lístek neměla
Leden 23, 200916 r ja mam v aute karla a v kastliku kopacku nike air zoom z doby kdy segre bylo 5 mesicu
Leden 23, 200916 r no koukni jak velka asi je kdyz je od segry ktery bylo 5 mesicu, mela ji na sobe jednou a nema koliky kopacky a inlajny mam v kufru porad pro pripad nutnosti, jako destnik
Leden 23, 200916 r Autor to jste mě teda překvapili, já čekal že to budou samé ty wunder-baumy, plyšáci, různé přívěsky......
Leden 23, 200916 r Autor ja mam v aute karla a v kastliku kopacku nike air zoom z doby kdy segre bylo 5 mesicu karla?? moc dobře asi nerozumím..... s tou kopčkou to je pěkný
Leden 23, 200916 r Na zadním roloplatě plyšovou ovečku, pak taky plyšovou krávu....no prostě něco pro prcka aby se v autě nenudil :-)
Leden 23, 200916 r Tak já všechny tyhle serepeticky v aute nejak nesnesu,hlavne treba na zrcátku.Jediný co tam mám je Ambipur Aqua
Leden 23, 200916 r Ja na zpetnem ruzenec, na zadnm pasu navlek v podobe plys.opice, na joisticku na ovladani zrcatek plysovou zelenou mysku. A jeste mam na zpetnem vonavku by skoda. jo a na palubovce maleho krokodyla ktery mi slouzi jako drzak bryli. Upraveno Leden 23, 200916 r od Robil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.