Přejít na obsah

úpravy v Hospodě

Petr81

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ?  

51 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

samozřejmě nechat na A/M možnost vyhodit téma, který zjevně patří jinám a jinak se do toho neplést.

Budu rád když se vyjádříte nejen hlasováním a i rád když se to nesmaže. Jinak sekce je to správná protože jde o lidi co sem chodí. TAKŽE PROSÍM ABY TO NIKDO AKTIVNĚ NEPŘESUNUL. Děkuju

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdo nerika, ze se clenove vyjadri a A/M si budou delat dal to, co chteji. Nevim Peto, kam to hrotis, ze budes konat dal. Za me, jak vyjde anketa, tomu se podridim, nemam s tim problem. Kdyz se rekne, HOSPODA BEZ ZASAHU, bude HOSPODA BEZ ZASAHU... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak to je holy nesmysl, nejde, aby se hospoda nedala moderovat... Je to tu samej ruskej spamboot a s tim se bude delat co? Snad staci domluvou se dohodnout, ze se v hospode nebude zasahovat do prispevku a temat FUNGUJICICH CLENU, ne???

Jinak kdyz by jsi udelal anketu, zda se chce, aby se A/M zrusili uplne (nemozne) a neupravovali nikde nic, tak by to vyslo z 90% lidi, stadoidne by dali ANO... At uz vedi proc, nebo ne...

Odkaz ke komentáři

Jinak kdyz by jsi udelal anketu, zda se chce, aby se A/M zrusili uplne (nemozne) a neupravovali nikde nic, tak by to vyslo z 90% lidi, stadoidne by dali ANO... At uz vedi proc, nebo ne...

ale tu já dát nechci, já Vaši práci chápu a oceňuji jak ji děláte ve svím volném čase, ale vadí mi co se poslední dobou děje tady a rozhodně nejsem sám. Nechci udělat anarchii na foru, rozhodně ne, ale chci aby Hospoda fungovala jako dřív protože fungovala dobře

Odkaz ke komentáři

Tak to je mi uprimne lito, kdyz neveris dohode.. Vim, ze tvuj obor je co je psano, je dano, ale nechces snad pisemne, ze to tak bude? :D S tim problem neni, ale kazdy moderator s ikonkou moda ma moznost moderovat cele forum, to se budou muset delat upravy a anketa, kdo je a neni rozumnej a tem nerozumnym brat ikony... Jinak nevim, ale jiste si s tim Vitto poradi ;)

Odkaz ke komentáři

Bohužel nevěřím, protože někteří si myslí, že jsou bozi. Viz. SZ

PRO VŠECHNY - NECHCI VYVOLAT ANARCHII NA FORU, CHCI JEN UPRAVIT PRAVIDLA JEN A POUZE PRO SEKCI HOSPODA OC. JINDE JSOU A/M POTŘEBA A JÁ SI JEJICH PRÁCE VÁŽÍM

Editováno: , autor: Petr81
Odkaz ke komentáři

Tak to je mi uprimne lito, kdyz neveris dohode.. Vim, ze tvuj obor je co je psano, je dano, ale nechces snad pisemne, ze to tak bude? :D S tim problem neni, ale kazdy moderator s ikonkou moda ma moznost moderovat cele forum, to se budou muset delat upravy a anketa, kdo je a neni rozumnej a tem nerozumnym brat ikony... Jinak nevim, ale jiste si s tim Vitto poradi ;)

Dane znáš moje názory, víš jak to je. To co udělal Petr je podle mne super.

Já osobně nemám nic proti tomu, když v hospodě budeš králem ty, pokud se vyserete oba dva na to vaše válčení a zakopete válečnou sekeru. Víš dobře, že jde o tebe a Tomáše. Nebudeme tady řešit jestli to začal ten nebo onen, vím nemusíte se, ale snad vedle sebe žít můžete ne?

Přeji si, ať je klid, no a v sekci, celé sekci Hospoda OC, ať je Vašich zásahů co nejméně. Samozřejmně pokud jde o věci spamu a podobných věcí, pak máte ruce volné a nikdo se neopováží vám něco vytknout. Ale není důvod udělat téma kde jsou jen fotky a bez komentáře, to potom nemá to kouzlo, není sranda, nemá to pointu. Ale to ty ode mne už znáš z našich "milostných" SZ, kde se jako by napadáme, i když to tak ve skutečnosti není.

P.S. Já si nedovedu představit, že bych aspoň jednou za týden nemohl Sejdovi připomenout, že je to starej dědek a on mně, že jsem twigina. A u jiných podobně. ;)

To Davon: prosím vymaž to moje předešlé téma, když je tady tohle, děkuji ti

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Ja s nikym nevalcim, nemam to v povaze, s lidmi vychazim dobre, spise bych rekl, kdyz mi nekdo nesedi, je mi volny. Mozna to tak vypada, ale nemam zapotrebi s nekym mit vykopanou valecnou sekyru, ale proste bachorky a chvastani se mi VADI! ;) A to je mozna i videt...

Trosku mi i vadi to, ze se tu nedokaze vyjadrit nikdo jiny, rvat kolem ANO, ale v tematu a vecne veci k vyreseni, to NE, ci snad nekdo z A/M tady, ze by prispel?? Najednou mrtvi brouci? Kazdej prijde, klikne na ANO a jde do p..i?

Odkaz ke komentáři

Jo otevrene mozna az nezdrave, ale to je tva vec. Ja se s tim poperu, zas tak zle na tom nejsem jak by se zdalo :D, ze neco neumim zkousnost... Kazdopadne muj nazor vis, ze se rad ctes! Je to vsak naprosto tva svobodna volba psat si to, co se ti dobre cte :D

Odkaz ke komentáři

Ja osobne nemam problem, klidne bych nechal Hospodu jako nemoderovanou cast fora. Proste kazdej kdo si v hospode neco zalozi, bude muset pocitat, ze v tom tematu holt obcas budou i veci co se toho vubec netykaji, hromada OT apod. To je ke zvazeni. A kdyz to tak nekdo chtit nebude, zalozi si to tema proste nekde jinde. Pokud to takhle navstevnici chteji, tak proc ne.

Odkaz ke komentáři

No nedá mi to a musím v rychlosti ......nemám rád dlouhé plácání si jater,ale mohu jenom plně souhlasit s Carlosem a Spidim,píši mi z duše :palec2: ......škoda je to minulost.......je vidět,že v kvantitě nemusí být notně kvalita ! Bylo nás sotva 1ooka členů a na srazy,co na srazy i o sobotách či nedělích byl početný srázek na pumpách 15 až 35 lidiček a nyní,členů bambilion a na srazech solo dva tři členové......sorry pánové,ale někde je asi chybka,že................ ;);)

to Frank,jojo pamatuji,vtipálek Venca Kiklop :)

pro rypáky,mám Superba,ale jsem stále" čestným členem OC" a nutno dodat rád..............

Odkaz ke komentáři

jen technicky, moderátorům globálním tahle možnost vzít jde. Adminům to vzít nelze.

jinak mě tady do tý sekce nic není, chodím jen do hospody pokecový do ostatních témat jen nakouknu. Do fotek jsem přispěl až na výzvu o vložení xichtu.

Odhlasujte si co chcete, co se mi napíše, to klidně nastavím, ni problém.

S dovolením bych se vyjádřil k onomu pobrečení si staré gardy a toho pevnýho tvrdýho játra (pardon jádra). Trochu nerozumím brečení, že to zde není takové jaké to bylo, že nechoděj ty starý známý a ták. To je snad jejich problém, že sem nelezou a problém těch, co tu pofňuknou, že dřív tu seděli do dvou do rána. V tom tu nikdy nikdo nikoumu nebránil a nebrání, aby jste tu takhle seděli.

Trefně poznamenáno bylo Davonem, že se ani nesejdete na srazu, tak se ani nedivím, že nejste schopni se sejít na netu v hospodě pokecový.

Odkaz ke komentáři

to brečení starého játra,nebo jádra,jak píše Bobajs :);) jenom na vysvětlenou z mé strany,mě je cekem ukradeno mazání nebo nemazání,já si o tom myslím své,zatím mou maličkost ještě nikdo nenasral,abych to řešil možná i z nového postu moda lol ..........

Jenom jsem si pobrečel a vzpomenul na starou partu a jenom škoda,že tomu není nadále,ale to je věc Vitta,jak má nastaveno členství v OC ?!?!?! to je jeho věc,zda-li 100 aktivních členů,nebo 600,nebo kolik a aktivních sotva pětina !!!???

Beru si do huby srazy a ty víš Bobajs,známe se již taky nějaký ten rok,že já jsem v roce minimálně na 12ti srazech po ČR a často se spolu vídáme,proto trochu hodnotím,kolik přijede lidiček !!!Nejde o vymetání každého srazu,ale 2x 3x se sjet na ofiko srazech viz kdysi Plasy,když nás tam bylo 20,mluvilo se o malé účasti.............co dodat,max besídka ;):)

Dám si nelehký cíl lol převálcovat okty na srazech supama ;);) ........uvidíme

Odkaz ke komentáři

tady nejde vůbec o to kolik lidí se sejde na srazech, to je trošku bludnej kruh - když vím, že tam pojedou 2 auta tak nepojedu na druhej konec republiky taky. Třeba při "boleslavských srazech" se jednou za měsíc, dva cca 10 a víc lidí většinou vždycky sejde takže si myslím, že tak hrozný to není.

Ale jde tady o to jestli nechat hospodu žít svým životem i s komentářema a naším rýpáním do sebe nebo prostě nechat mody řádit někdy zbytečně i tady.

Docela mě mrzí, že se k tomu nevyjadřilo víc lidí, třeba zdůvodnit proč si myslím, že by moderováno být mělo

Odkaz ke komentáři

tak jediný moderování proběhlo v tématech s fotkama, jinak zde nikdo na nic nesahá. Jedno téma chtěl promazat sám autor čili duševní vlastník témata, takže nevím o co jde :)

Sejida: právě, že jsme společně na toto téma na těch srazech mluvili a byli jsme oba za jedno, že jsou spíš všichni líní a chybí jim to počátečí nadšení, které máš teď s "5 a půl partou" ;):)

Odkaz ke komentáři

tak jediný moderování proběhlo v tématech s fotkama, jinak zde nikdo na nic nesahá. Jedno téma chtěl promazat sám autor čili duševní vlastník témata, takže nevím o co jde :)

Sejida: právě, že jsme společně na toto téma na těch srazech mluvili a byli jsme oba za jedno, že jsou spíš všichni líní a chybí jim to počátečí nadšení, které máš teď s "5 a půl partou" ;):)

Jojo Bobajs,je to jak píšeš,enem stou 5apůl partou uvidíme,celkem Supů je nás jako nejvíce okt na srazech ;)lol .......tak když nás přijede 15,tak je to 50% účast.to chci vidět u OC,to by muselo přijet 300 okt ;)lol:smich:

Odkaz ke komentáři

A jak to tady jinak probíhá? témata se stařím mažou sami?

Vím, že jsem tu v listopadu přidal téma o smykách,driftech, ... ať lidi hážou svoje fotky. Ale chvíli nebyl sníh, nikdo nic nepřihodil a za měsíc tu už nebylo....??

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...