Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

tak já si zvuk motoru maseratti nahraji, doma to pustím a zapojím romantiku.. tu mají ženy vážně moc rady :)

Octavius84 :smich::smich: no už se vidím..... jak jí doma vrčím :smich:

Editováno: , autor: perníkář
Vloženo
A na dvojkovy Octávky někdo leti? Myslím si že dokud nemáš Masseratti tak máš s tim hodně práce...

Tohle jsi fotil v Praze u Caffeteria Romario je tak ? "Scuderia boys" ... btw co se tyce te RS4 tak si pockej za chvili ta cena bude takova, ze si ji urcite poridis ;)

Vloženo

No nevím jestli ta cena RS4 bude tam kde říkáš. Podle mne to od března - dubna už zase půjde zpět tam kde to bylo, už teď ceny nejdou dolů, ale stagnují a zase se to obrátí vrátí se to zpět. Zvláště u Audi, které se řídí kurzem EURA vůči Kč

Vloženo

ja souhlasim se sejdou, je to sice amerika nebo proste cizacky jak nekteri tvrdi, ale tak zase ony to berou trochu jinak a me to ani neva, kyti kupuju tak jako tak celej rok kdyz zrovna chci abych udela radost treba tak jednou navic me to nezabije, hlavne ze ma radost a letos nahodou prijde darek k svatku pozdejs nez mel a zrovna je svatej valda no :)

Vloženo

já to mám v pohodě tchýně mé kamarádky má květinářství ta mi vždy uváže kytici za hubičku a je vždy mooc krásná a ta má má vždy děsnou radost a mě to ani nemrzí že to uschne ona si z toho pak udělá pěknou sušenou ozdobu a je to také moc pěkné :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...