Přejít na obsah

Svátek zamilovaných neboli Valentýn

Romariooo

Doporučené příspěvky

Asi tak nejak.. :palec2: sice je to "umělí " svátek..ale to je fu©k... Když jí miluješ, není co řešit :p

:palec2:

zabiak Jj je pravda že by kolem toho nemusel být takový rozruch. Jak říkám já tohle nehrotím... letos to vyjde na sobotu takže je pravda že asi naplánuji něco více... třeba výlet pokud bude tak pěně jako dnes, večer třeba kino a večeře.. a doma pěkný dojezd :prc::).... ale já jsem takovej že si takový den udělám klidně i stokrát do roka :smich:

Editováno: , autor: perníkář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevíte co s "Valentýnem" a jste z Pardubicka ?? :)

Vemte starou na pohádku :)

Mám tu lupeny na 14.2.09 - Pardubice - Cinestar 15:00 na "Peklo s Princeznou" - věnuju hlašte se :)

Já teda nevím, ale na Valentýna a ten název té pohádky... Aby se neurazila :smich:

Odkaz ke komentáři

:palec2:

zabiak Jj je pravda že by kolem toho nemusel být takový rozruch. Jak říkám já tohle nehrotím... letos to vyjde na sobotu takže je pravda že asi naplánuji něco více... třeba výlet pokud bude tak pěně jako dnes, večer třeba kino a večeře.. a doma pěkný dojezd :prc::).... ale já jsem takovej že si takový den udělám klidně i stokrát do roka :smich:

To nepsal ZABIAK ..ale já lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...