perníkář Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Asi tak nejak.. sice je to "umělí " svátek..ale to je fu©k... Když jí miluješ, není co řešit zabiak Jj je pravda že by kolem toho nemusel být takový rozruch. Jak říkám já tohle nehrotím... letos to vyjde na sobotu takže je pravda že asi naplánuji něco více... třeba výlet pokud bude tak pěně jako dnes, večer třeba kino a večeře.. a doma pěkný dojezd .... ale já jsem takovej že si takový den udělám klidně i stokrát do roka Editováno: 9. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Koukam tady je to jak v klubu osamelych srdci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No jo na Octávky první generace už tak kuny neletí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To je jasny, a kor na kombajna, kdyz je to rodinny vuz... Asi budu muset tatovy vic krast karu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mám síce dvojku ale aj tak som na voľnej nohe... Síce zákazníčiek je dosť, ale jaksik sú väčšinou zadané... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 A na dvojkovy Octávky někdo leti? Myslím si že dokud nemáš Masseratti tak máš s tim hodně práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 No tak to je samozrejme neporovnataľné... ;-))) To len tak, keď sa bavili, že na jedničkovú už nemajú šancu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Staci na auto hodit plameny neco jako Rychle a zbesile a zase se pohrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 no keby to hodíš na octávku tak si asi len povedia čo je to za debila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PES Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nevíte co s "Valentýnem" a jste z Pardubicka ?? Vemte starou na pohádku Mám tu lupeny na 14.2.09 - Pardubice - Cinestar 15:00 na "Peklo s Princeznou" - věnuju hlašte se Já teda nevím, ale na Valentýna a ten název té pohádky... Aby se neurazila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kluci já nevím jak Vy ale já mlady koupim asi RS4...po shlednuti toho videa ještě ted mi buši srdce! http://auto.cafetime.cz/auta/mtm-audi-rs4-...-kapotou-video/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak to chceš kúpiť mladej??? a nie náhodou pre seba??? ale videjko dosť hustéé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kamaráde...to je můj sen ale na to asi nikdy nebudu mit.To jsou minimálně tři dvojkovy Octávky v eleganci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak to máš pravdu... Audiny tiež možem a táto je super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 tak Valentína neoslavujem... a Roman, mne by stačila aj Octávka II 1,8TSI včera ma jedna obehovala, že som ju ani nevidel, ešte to možno bolo 2.0FSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 To mi hovor wrccko, teraz mám v maily ponuku ročných jazdených áut ŠAS, je tam 1,8TSI elegance dovybavená snáď všetkým za ešte menej ako som dal za moju... Ale dosť OT, lebo más tu niekto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 zabiak Jj je pravda že by kolem toho nemusel být takový rozruch. Jak říkám já tohle nehrotím... letos to vyjde na sobotu takže je pravda že asi naplánuji něco více... třeba výlet pokud bude tak pěně jako dnes, večer třeba kino a večeře.. a doma pěkný dojezd .... ale já jsem takovej že si takový den udělám klidně i stokrát do roka To nepsal ZABIAK ..ale já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 abado: vole pro tebe bylo toto A pro mě odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Koupím lístky do kina a je to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Dobrej nápad . Chci jít na Valkýra tak když tak řeknu tohle je valentýn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A nebo koupit toto: červená barva by se ženám líbila,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) abado: vole pro tebe bylo toto A pro mě odpověď tak tak přesně.... Romariooo já si myslím že bude lepší koupit "jen" ty lístky do kina než takovéhle kočáry někde to ty naše kočky odřou a... Editováno: 10. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Roman, má to debilný plynový pedál nie ako na OII ale hádam by to Doli vedel nejako prerobiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A nebo koupit toto: červená barva by se ženám líbila,ne? pěkný pěkný, ale nezdá se Ti že to má na každé straně jiná kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 já si myslím, že to budou dvě různá auta.. to by byl úlet mít na každé straně jiný liťáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.