Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 http://www.lide.cz/index.fcgi?akce=vids&am...y=8&order=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Jo jo, bakelitšnell rulezzz Já si vzpomínám na tam tu "A kde je brácha?? Šel koupit med do jednoty, víte jak je dobrý" ...nebo na plastovej nosič na vajíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Kupovat balená vejce se vypláci! To je mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Nebo ještě jedna "reklama", spíš taková propaganda, kterou sice už nepamatuju, ale rozhodně stojí za zmínku... Americký brouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 se směješ, ale ony bejvaly vajíčka v papírových sáčcích a bejvaly pěkně dokřápané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 To je fakt, sáčky taky pamatuju...ty byly ještě celkem dlouho po revoluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kluci já si pamatuju jen na Pedro.Škoda jen že se nedá už koupit-já myslim že by to lidi kupovali.Co myslite vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 stejnak nej bylo mlíko v sáčku, na krámě bylo v těch modrejch přepravkách a strašně to smrdělo, co si vzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 jo! z těch přepravek na mléko se mi zvedal žaludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 'theFrigo' : to byla až tak nechutná reklama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Editováno: 9. Únor 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 nj, věčně tekoucí mlíko a celej nákup zadělanej, když se to neneslo zvlášť. Na to byla dobrá síťovka a dát to dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 'theFrigo' : to byla až tak nechutná reklama? ta reklama nechutná nebyla, nechutná byla ta realita, vem si že ty přepravky byly vratné, takže se furt točily a ještě k tomu přidej mléko v igelitovém pytliku kde z jedné přepravky vždy tak 5 pytlyků bylo děravých a teklo... takže to tam zaschlo.... no a nijak důkladně se to nemylo, takže smrad fakt hroznej, to že jsi v obchodě poblíž mléka nešlo přečichnout fuj. Tojsou moje vzpomínky na mléko balené do sáčku. jo aještě bylo na pos*ání když sis v té přepravce vybral mléko které neteklo a doma si zjistil že už je sáček z půlky prázdná a rohliky aostatní nákup byl od mléka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) nj, věčně tekoucí mlíko a celej nákup zadělanej, když se to neneslo zvlášť. Na to byla dobrá síťovka a dát to dolů. jo přesně, síťovky byly vynalezeny beztak jenom kvůlitomu mléku v sáčku Editováno: 10. Únor 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já si to bohužel nepamatuju protože v té době jsem byl v SSSR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 a kdy že jsi to přesídlil sem do ČSSR? nebo ČSFR? anebo snad ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Psal se rok 1992 tak asi ČSFR,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) jo to bylo ČSFR, ty blááho ten čas letí, to už je 17let! To sem chodil ještě stále na základku Editováno: 10. Únor 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 No vidiš to...a já na základku vůbec nechodil...rovnou na učnák-mechanik elektronických zařízení a pak průmka elektro.Docela to byla prdel...když jsem neuměl vůbec česky...a psát už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jo to už sem tu někde četl, za to Tě docela obdivuju. Když sem byl na učňáku tak jsme tam měli Vietnamce, bylo na nich vidět že o tu školu nemají zájem a jsou tam jenom kvůli legalizaci pobytu tady aby mohli postavit stánky... Například při závěrečkách nebyli schopni odpovědět na otázku "jakou barvu má žluté palivové potrubí?" Mno ale docela se tady dostáváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Já si to bohužel nepamatuju protože v té době jsem byl v SSSR ne ne, ty jsi byl v CCCP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Palo: moloděc! Kak tvoji děla? Kak žizn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Kluci já si pamatuju jen na Pedro.Škoda jen že se nedá už koupit-já myslim že by to lidi kupovali.Co myslite vy? Jeden podniketel pry uvazuje o navraceni soc. zvejkacek, holt nes je retro v kurzu ..aspon to rikali v TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 jo to už sem tu někde četl, za to Tě docela obdivuju.Když sem byl na učňáku tak jsme tam měli Vietnamce, bylo na nich vidět že o tu školu nemají zájem a jsou tam jenom kvůli legalizaci pobytu tady aby mohli postavit stánky... Například při závěrečkách nebyli schopni odpovědět na otázku "jakou barvu má žluté palivové potrubí?" Mno ale docela se tady dostáváme Matura hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 JasteR: bomba odkaz.Krásně jsem se pobavil! Jinak s těma žvejkačkama to vůbec neni špatnej nápad-myslím že by uspěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.