Únor 8, 200916 r Jo jo, bakelitšnell rulezzz Já si vzpomínám na tam tu "A kde je brácha?? Šel koupit med do jednoty, víte jak je dobrý" ...nebo na plastovej nosič na vajíčka
Únor 8, 200916 r Nebo ještě jedna "reklama", spíš taková propaganda, kterou sice už nepamatuju, ale rozhodně stojí za zmínku... Americký brouk
Únor 9, 200916 r Autor Kluci já si pamatuju jen na Pedro.Škoda jen že se nedá už koupit-já myslim že by to lidi kupovali.Co myslite vy?
Únor 9, 200916 r stejnak nej bylo mlíko v sáčku, na krámě bylo v těch modrejch přepravkách a strašně to smrdělo, co si vzpomínám
Únor 9, 200916 r nj, věčně tekoucí mlíko a celej nákup zadělanej, když se to neneslo zvlášť. Na to byla dobrá síťovka a dát to dolů.
Únor 10, 200916 r 'theFrigo' : to byla až tak nechutná reklama? ta reklama nechutná nebyla, nechutná byla ta realita, vem si že ty přepravky byly vratné, takže se furt točily a ještě k tomu přidej mléko v igelitovém pytliku kde z jedné přepravky vždy tak 5 pytlyků bylo děravých a teklo... takže to tam zaschlo.... no a nijak důkladně se to nemylo, takže smrad fakt hroznej, to že jsi v obchodě poblíž mléka nešlo přečichnout fuj. Tojsou moje vzpomínky na mléko balené do sáčku. jo aještě bylo na pos*ání když sis v té přepravce vybral mléko které neteklo a doma si zjistil že už je sáček z půlky prázdná a rohliky aostatní nákup byl od mléka....
Únor 10, 200916 r nj, věčně tekoucí mlíko a celej nákup zadělanej, když se to neneslo zvlášť. Na to byla dobrá síťovka a dát to dolů. jo přesně, síťovky byly vynalezeny beztak jenom kvůlitomu mléku v sáčku Upraveno Únor 10, 200916 r od theFrigo
Únor 10, 200916 r jo to bylo ČSFR, ty blááho ten čas letí, to už je 17let! To sem chodil ještě stále na základku Upraveno Únor 10, 200916 r od theFrigo
Únor 10, 200916 r Autor No vidiš to...a já na základku vůbec nechodil...rovnou na učnák-mechanik elektronických zařízení a pak průmka elektro.Docela to byla prdel...když jsem neuměl vůbec česky...a psát už vůbec ne.
Únor 10, 200916 r jo to už sem tu někde četl, za to Tě docela obdivuju. Když sem byl na učňáku tak jsme tam měli Vietnamce, bylo na nich vidět že o tu školu nemají zájem a jsou tam jenom kvůli legalizaci pobytu tady aby mohli postavit stánky... Například při závěrečkách nebyli schopni odpovědět na otázku "jakou barvu má žluté palivové potrubí?" Mno ale docela se tady dostáváme
Únor 10, 200916 r Já si to bohužel nepamatuju protože v té době jsem byl v SSSR ne ne, ty jsi byl v CCCP
Únor 12, 200916 r Kluci já si pamatuju jen na Pedro.Škoda jen že se nedá už koupit-já myslim že by to lidi kupovali.Co myslite vy? Jeden podniketel pry uvazuje o navraceni soc. zvejkacek, holt nes je retro v kurzu ..aspon to rikali v TV
Únor 12, 200916 r jo to už sem tu někde četl, za to Tě docela obdivuju.Když sem byl na učňáku tak jsme tam měli Vietnamce, bylo na nich vidět že o tu školu nemají zájem a jsou tam jenom kvůli legalizaci pobytu tady aby mohli postavit stánky... Například při závěrečkách nebyli schopni odpovědět na otázku "jakou barvu má žluté palivové potrubí?" Mno ale docela se tady dostáváme Matura hovno
Únor 12, 200916 r Autor JasteR: bomba odkaz.Krásně jsem se pobavil! Jinak s těma žvejkačkama to vůbec neni špatnej nápad-myslím že by uspěl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.