Přejít na obsah

OBCHOD ??? KULOVÝ

MENDY

Doporučené příspěvky

Moc by mě zajímalo ,kterej debil zpravuje nabídku a prodej zboží na stránkách skodaoctavia.

Již přes měsíc čekám na odezvu poptávaného zboží ( dokonce jako zaregistrovaný člen octavia clubu ) a do dnešního dne jsem nedostal ani řádek,ani prozvonění ( v případě ,že nemáte na mobil ....... )

Nejsem jediný kdo si stěžuje,velmi jsem tyto stránky o dostupnosti těchto náhradních dílů doporučoval a akorát se mi to vymstilo,poněvadž všichni dopadly úplně stejně neobslouženi !!!

Tak se na to raději vyprdněte a běžte na pivo a nedělejte z lidí voly !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc by mě zajímalo ,kterej debil zpravuje nabídku a prodej zboží na stránkách skodaoctavia.

Již přes měsíc čekám na odezvu poptávaného zboží ( dokonce jako zaregistrovaný člen octavia clubu ) a do dnešního dne jsem nedostal ani řádek,ani prozvonění ( v případě ,že nemáte na mobil ....... )

Nejsem jediný kdo si stěžuje,velmi jsem tyto stránky o dostupnosti těchto náhradních dílů doporučoval a akorát se mi to vymstilo,poněvadž všichni dopadly úplně stejně neobslouženi !!!

Tak se na to raději vyprdněte a běžte na pivo a nedělejte z lidí voly !!!

Pokud máš na mysli tento obchod ( http://www.shop.skodaoctavia.cz/ ), tak ten s Octavia Clubem nemá vůbec nic společného :help:

Jestli máš na mysli tyto stránky: http://skodaoctavia.cz/ , pod které spadá i ten výše jmenovaný shop, pak kontaktuj člena zdejšího fora s nickem: zabijak :palec2:

Ale Octavia Club (OC) s tímto webem nemá nic společného, snad jen to, že majitel těchto stránek je členem OC

Pochopil jsem tě správně ohledně tvého rozhořčení?

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

Debila si nech. ;)

Pokud máš nějaký problém stačí napsat email. ;)

Stránky jsou moje shop ne já to neprodávám pouze mám na mém webu nabídku zboží jednoho prodejce, a vyřizuji maily. On za to sponzoruje můj web.

Na všechny maily odpovídám, takže jestli ti nebylo odpověděno tak jedině že mail spadl do spamu.

Navíc na stránkách je napsáno, že ti bude posláno potvrzení objednávky pokud ti nepřišlo měl si napsat znova ;) .

Vše je tam jasně napsáno a popsáno ;)

S octaviaclubem nemám nic společného nechápu, kde jsi na to přišel.

Když si chceš stěžovat je nejlepší způsob dělat to na nějakém fóru a ještě s takovým to způsobem. :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...