Mates_XIV Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Nehraje se na pociti ale čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A proč? Já teda, když jedu s autem, tak si ho chci užívat pocitově. K čemu mi to je, že bude mít dobrý parametry, ale pocitově mi to vůbec nic nedá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dastax: přesně tak.Moje slova ale je fakt že OII je mnohem modernější co se týče interieru a podle mě i bezpečností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Zajimavé stránky.Už někdo z Vás přivezl takhle auto sám z Německa? Jaký je postup.Zaplatím auto a musim asi zajistit převozky přímo na místě a nebo mít s sebou vlek a ted jde o to co se vyplati víc-co je levnější? Po vlastní ose nebo vlek za auto? Může o tom někdo něco napsat?Jinak neni tu první názor o tom že OI je dravější a po svezení v obou autech to mužu taky potvrdit že RS v jedničce je pocitově lepší než OII kdyby si chtělporadit jak na dovoz auta z Německa tak Ti klidně poradím, ale radši po ICQ nebo SZ, vloni jsem si to se svou O2 absolvoval a je to docela v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 'theFrigo': díky moc.Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Dastax: přesně tak.Moje slova ale je fakt že OII je mnohem modernější co se týče interieru a podle mě i bezpečností. O tom já nepochybuju...V komfortu a interiéru je OII mnohem dál. Bezpečnost nedovedu posoudit o kolik, ale taky bude určo bezpečnější. Ale prostě OI RS mi přijde taková "surovější" ... ale v OII RS jsem nikdy nejel.. Každopádně OII RS bych klidně bral....ale bylo by mi líto mojí milovaný RS Ičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Jo jo dastax. OIRS je dravejsia.... Na pohlad urcite.... Povedal by som, ze za to mozu ostre hrany na naraznikoch... OIIRS je taka baculata, zagulatena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 (editace) ... nafty nepocitam ty nejsou Rally Sport ... tak si vem obě dvě seriova necinuta auta a uvidime kdo bude rychlejsi.Jaster : jezdil si někdy OII RS? Zkusil sis nekdy benzinovy auto? Jestli víš co porovnáváš. Co se týče prodejů 90% lidí co si koupí RS naftu to vůbec nepotřebují. Znám jednoho co najezdí 7500 ročně. To se ti nafta fakt vyplatí :D .... to by měl lepší svezení s TSi Samodrejme, svezl se sem poprve ve vrchlabi s prvnima predprodejnima ORS, stejne tak kdyz zacinala OIIRS a meli ji na salonu kde mam znameho mechanika ktery je od nas z mesta a rodice tam kupovali auto.. s benzinama sem jezdil docela dost, tohle nema co delat nafta vs benzin, tak to sem neplet...porovna va se tu RS1 vs RS2 a jen jsem popsal moje dojmy a fakta, a jestli to nekdo potrebuje nebo ne je uplne jedno, RS neni zavodak a rozhoduji prodeje ...dneska asi tezko nekdo najede jen 7500km rocne... PS: Podle tvejch prizpevku je videt ze si se zase nikdy nesvezl v poradne nafte, treba Cupra 4x4 TDi 150PS nebo 3,0TDi quattro v A4 je pecka at se ti to libi nebo ne.. benzin ma svoje prednosti a nafta taky, jde jen o to, ze zatim nekteri nezkousavaji ze muze byt i nafta ve sportovnejsich autech do ktereho patri i RS... Editováno: 16. Březen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ja najezdil i mene nez 7500 km rocne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 JasteR: Hej ani ja neviem prekusnut, ze sa dava nafta do sportovo ladenych aut... Asi sa s tym ani nevyrovnam... V podstate mi je vsak uplne jedno v com sa ludia vozia. Len nech si kupuju vsetci naftu. Je neodskriepitelne, ze ceny benzinovych aut zacinaju byt vyrazne vyhodnejsie a hlavne u velkych objemoch /co aj boli, ale stale sa to prehlbuje/. Coz ja bereim ako vyhodu. Myslim stare auta... Pre priklad BMW E 46 330i s 242 ps za 10 000 a to iste len 330d 16 000. Pre mna uplne jasna volba... Stav oboch aut zrovnatelny, velmi peknucke... RS I. vs. RS II. co na to hovoris? Z hladiska dynamiky a sportoveho feelingu a pocitu s jazdy????.... Nemyslim teraz interier atd.... V tom ma RS II. jasne navrch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Samodrejme, svezl se sem poprve ve vrchlabi s prvnima predprodejnima ORS, stejne tak kdyz zacinala OIIRS a meli ji na salonu kde mam znameho mechanika ktery je od nas z mesta a rodice tam kupovali auto.. s benzinama sem jezdil docela dost, tohle nema co delat nafta vs benzin, tak to sem neplet...porovna va se tu RS1 vs RS2 a jen jsem popsal moje dojmy a fakta, a jestli to nekdo potrebuje nebo ne je uplne jedno, RS neni zavodak a rozhoduji prodeje ...dneska asi tezko nekdo najede jen 7500km rocne...PS: Podle tvejch prizpevku je videt ze si se zase nikdy nesvezl v poradne nafte, treba Cupra 4x4 TDi 150PS nebo 3,0TDi quattro v A4 je pecka at se ti to libi nebo ne.. benzin ma svoje prednosti a nafta taky, jde jen o to, ze zatim nekteri nezkousavaji ze muze byt i nafta ve sportovnejsich autech do ktereho patri i RS... Ty sem stále motáš naftu, srovnává se RS 1 vs RS 2 a RS 1 naftu neměla, takže pro RS 2 v naftě není ekvivalent v RS 1... Jinak tím PS jsi si zrovna u Matesa dost narazíš, myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Samozrejme RS II. by som bral vsetkymi desiatimi. Napriek tomu mi strohost I-ničky vobec neprekaza.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.