Přejít na obsah

RS I vs. RS II

potok

Doporučené příspěvky

Zajimavé stránky.Už někdo z Vás přivezl takhle auto sám z Německa? Jaký je postup.Zaplatím auto a musim asi zajistit převozky přímo na místě a nebo mít s sebou vlek a ted jde o to co se vyplati víc-co je levnější? Po vlastní ose nebo vlek za auto? Může o tom někdo něco napsat?

Jinak neni tu první názor o tom že OI je dravější a po svezení v obou autech to mužu taky potvrdit že RS v jedničce je pocitově lepší než OII

kdyby si chtělporadit jak na dovoz auta z Německa tak Ti klidně poradím, ale radši po ICQ nebo SZ, vloni jsem si to se svou O2 absolvoval a je to docela v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dastax: přesně tak.Moje slova ale je fakt že OII je mnohem modernější co se týče interieru a podle mě i bezpečností.

O tom já nepochybuju...V komfortu a interiéru je OII mnohem dál. Bezpečnost nedovedu posoudit o kolik, ale taky bude určo bezpečnější.

Ale prostě OI RS mi přijde taková "surovější" ... ale v OII RS jsem nikdy nejel..

Každopádně OII RS bych klidně bral....ale bylo by mi líto mojí milovaný RS Ičky :)

Odkaz ke komentáři

... nafty nepocitam ty nejsou Rally Sport :D ... tak si vem obě dvě seriova necinuta auta a uvidime kdo bude rychlejsi.

Jaster : jezdil si někdy OII RS? Zkusil sis nekdy benzinovy auto? Jestli víš co porovnáváš.

Co se týče prodejů 90% lidí co si koupí RS naftu to vůbec nepotřebují. Znám jednoho co najezdí 7500 ročně. To se ti nafta fakt vyplatí :D :D .... to by měl lepší svezení s TSi ;)

Samodrejme, svezl se sem poprve ve vrchlabi s prvnima predprodejnima ORS, stejne tak kdyz zacinala OIIRS a meli ji na salonu kde mam znameho mechanika ktery je od nas z mesta a rodice tam kupovali auto.. s benzinama sem jezdil docela dost, tohle nema co delat nafta vs benzin, tak to sem neplet...porovna va se tu RS1 vs RS2 a jen jsem popsal moje dojmy a fakta, a jestli to nekdo potrebuje nebo ne je uplne jedno, RS neni zavodak a rozhoduji prodeje ...dneska asi tezko nekdo najede jen 7500km rocne...

PS: Podle tvejch prizpevku je videt ze si se zase nikdy nesvezl v poradne nafte, treba Cupra 4x4 TDi 150PS nebo 3,0TDi quattro v A4 je pecka at se ti to libi nebo ne.. benzin ma svoje prednosti a nafta taky, jde jen o to, ze zatim nekteri nezkousavaji ze muze byt i nafta ve sportovnejsich autech do ktereho patri i RS...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

JasteR: Hej ani ja neviem prekusnut, ze sa dava nafta do sportovo ladenych aut... Asi sa s tym ani nevyrovnam... V podstate mi je vsak uplne jedno v com sa ludia vozia. Len nech si kupuju vsetci naftu.

Je neodskriepitelne, ze ceny benzinovych aut zacinaju byt vyrazne vyhodnejsie a hlavne u velkych objemoch /co aj boli, ale stale sa to prehlbuje/. Coz ja bereim ako vyhodu. Myslim stare auta... Pre priklad BMW E 46 330i s 242 ps za 10 000 a to iste len 330d 16 000. Pre mna uplne jasna volba... Stav oboch aut zrovnatelny, velmi peknucke...

RS I. vs. RS II. co na to hovoris? Z hladiska dynamiky a sportoveho feelingu a pocitu s jazdy????.... Nemyslim teraz interier atd.... V tom ma RS II. jasne navrch...

Odkaz ke komentáři

Samodrejme, svezl se sem poprve ve vrchlabi s prvnima predprodejnima ORS, stejne tak kdyz zacinala OIIRS a meli ji na salonu kde mam znameho mechanika ktery je od nas z mesta a rodice tam kupovali auto.. s benzinama sem jezdil docela dost, tohle nema co delat nafta vs benzin, tak to sem neplet...porovna va se tu RS1 vs RS2 a jen jsem popsal moje dojmy a fakta, a jestli to nekdo potrebuje nebo ne je uplne jedno, RS neni zavodak a rozhoduji prodeje ...dneska asi tezko nekdo najede jen 7500km rocne...

PS: Podle tvejch prizpevku je videt ze si se zase nikdy nesvezl v poradne nafte, treba Cupra 4x4 TDi 150PS nebo 3,0TDi quattro v A4 je pecka at se ti to libi nebo ne.. benzin ma svoje prednosti a nafta taky, jde jen o to, ze zatim nekteri nezkousavaji ze muze byt i nafta ve sportovnejsich autech do ktereho patri i RS...

Ty sem stále motáš naftu, srovnává se RS 1 vs RS 2 a RS 1 naftu neměla, takže pro RS 2 v naftě není ekvivalent v RS 1...

Jinak tím PS jsi si zrovna u Matesa dost narazíš, myslim :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...